Hemoroīdi /Longo operācija

Aizsāka Mimimi 

Hemoroīdi /Longo operācija
21.10.2016 15:01
Labdien! Esmu šajā forumā, lai dalītos ar savu pieredzi un saņemtu ziņu no jums, ka jūs tikāt galā ar pēcoperacijas periodu pēc nepatīkamās lietas :hemoroīdu operācijas.
Katram noteikti ir savs sāpju un izturības mērs. Mans ir dikti īss /zems. Jau 10tā diena pēc operācijas, bet es mokos ar sāpēm. Pirmās piecas dienas vispār atceros kā murgu. Zāles īsti nelīdz. It sevišķi, ja runa ir par wc apmeklējumu...Nemitīgi ir kāds sekrēts, kas izdalās kopā ar asinīm. Protams, asiņu piejaukums arī vēdera izejas laikā.
Pirmo vēdera izeju gaidīju 4 dienas. Aizgāju uz wc, likās, ka tik traki nemaz nebija. Toties katra nākamā reize sevi attaisnoja sāpju ziņā. Jo projām sāp. Aizraujas elpa pirmās 3-5 minūtes. Pēc tam, atgulties, sāpes mazinās.
Kādā piektajā dienā pie dibena parādījās tāda kā ļipiņa, lai gan pēc operācijas tādas nebija. Kas tā tāda... Nav ne jausmas. Pie arsta vizīte vēl jāgaida. Telefoniski ārsts nevar pateikt, kas tas ir. Baidos, ka tas būs jauns hemoroids...
Vēdera izeja palikusi bieža, kā līdz šim vispār nav bijis. Eju uz wc 3 x dienā...
Zinu, ka daudzi ir šo kaiti operējuši. Ludzu, lūdzu, padalieties ar sajūtām. Kad sāpes mazinās? Vai ir arī tāda "ļipiņa" kādam bijusi pēc operacijas? Kādas pretsāpju tabletes palīdzēja jums? Vai daudz staigājāt? Kā ar sēdēšanu?
Esiet atsaucīgi, padalieties, lūdzu! Paldies jau iepriekš ikvienam!
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
21.10.2016 19:57
Diēta (nē kūpināti,rupji ,šķiedraini,kairinoši) Apmazgāšanās ar bidē. Ieziešana ar cinka ziedi,vai daktera izrakstīto. Pēc operācijas var būr recidīvi.Pret sāpēm lieto daktera izrakstīto. Kālija permanganāts (zilie graudiņi) "Piededzina " nervu galus un mazina sāpes. Bet krāso ādu. Vanniņas remdenas. Jo siltas var paasināt hemoroīdus.Nedrīkst ar to veikt klizmošanu. Tikai ārēji.
Vecie dakteri ieteica vazelīn eļļu Pa e/k.pirms ēšanas. ,tas mīkstinot vēdera izeju. Bet ja ir 3x dienā, tad nevajag, protams.Pie asins vadu ārstiem vai ģimenes ārsta uzzināt preparātus asins vadu sieniņu stiprināšanai. Diemžēl nezinu vecumu un dzimumu,svaru, augumu. Tāpēc varu dot vispārējus norādījumus bez niansēm.Asins vadiem , no tautas līdzekļiem ,var Krievijā ražotu "Ateroklefit Bio "kapsulas. Jo satur visus asins vadu sieniņu stiprinošus preparātus, izņemt Zirgkastani.
Lai veselība.



Edited 1 time(s). Last edit at 22.10.2016 13:39 by Mazdakteris1.
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
22.10.2016 12:21
Man pēc 30 :)
Vanniņas ar kālija permanganatu taisu, lietoju. Palīdz atvieglot sajūtu pēc wc.
Asinsvadu sieniņām dzeru Phlebodia.
Ziedi lietoju Bepanthen.
Šodien skatos, ka asinis ir mazāk ikdienas ieliktniti. Laikam jau iet uz izveseļošanās pusi.
Galvenais, kas interesē : kad mazināsies sāpes...?
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
22.10.2016 13:41
Vai tad dakteris (proktologs) neizrakstīja rektālās svecītes.?Tur parasti ir pretsāpju (anestezējošās) vielas.
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
22.10.2016 14:11
Svecītes ne, laikam nedrīkst tur pēc operacijas likt. Ir ārsta (proktologs, kas operēja ) izrakstītas tbl.
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
22.10.2016 16:04
Man taisīja šo operāciju un pirms izrakstīšanas no slimnīcas izrakstīja pretsāpju medikamentus KETONAL, ļoti labas. iesaku. Pēc 2 ned iegāju savā ierastajā režīmā. Tikai smagumus necilāju aptuveni mēnesi...
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
26.10.2016 12:01
Labākais veids kā izvairīties hemoroīdu pēcoperācijas sajūtām ir netaisīt to stulbo operāciju vai kā minimums, taisīt to remisijas periodā. To ir gari skaidrot kāpēc tā bet tas tā ir. Kad nu reiz tas ir izdarīts tad smērējiet Bepanten (vai Panthenol) iekšā kanālā un ārpusē. Vislabāk kādas 15...20 minūtes pēc kakāšanas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
07.11.2016 22:36
Remisijas periodā arī taisīta operācija.
Un Bepanthen var smērēt kilogramiem un kur vien vēlies. Nepalīdz. Bet to var saprast tikai tas, kam tāda bijusi.
P. S. Uz kajam īsti netieku joprojām... Tagad kaut kāds gļotādas plīsums... Traucē dzīvi. Eh, kur tā diena, kad bus viss aiz muguras? :))
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
12.11.2016 17:56
Ja nepalīdz Bepanten, tad nepalīdzēs nekas. Visa problēma ir tājā, ka hemoroīdu operācija nekādi nenovērš hemoroīdu cēloni. Bet šis cēlonis kā reiz arī ir tas kas sarežģī visu to pēcoperācijas periodu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
kādi dakteri operēja un cik tas maksāja? Paldies!
Re: Hemoroīdi /Longo operācija
07.03.2017 08:20
Vēnu sieniņu nostiprinoši preparāti. Satur zirgkastani. Venorutin tabletes.
Lietot daudz A provitamīnu saturošus produktus (burkānus ar eļļu).Izvairīties no aizcietējumiem.Izslēgt kairinošas vielas. Kūpinājumus,marinādes,sālījumus, šķīstošo kafiju. Bidē dušiņa pēc katras defekācijas. Kombinēt cinka ziedi (sausina). Speciālas ziedes hemoroīdiem (satur hormonālus preparātus). Silti nesegties. Nelietot ciešu apģērbu. Pārbaudīties uz alerģiju,kas izsauc gļotādu tūsku, niezi, mitrošanos. Pārāk liels daudzums sievišķo hormonu samazina halogēno audu veidošanos organismā. Tie savukārt izsauc saistaudu veidošanās grūtības.
Tas manuprāt ir viens no iemesliem hemoroīdiem, vēnu sieniņu vājumam un celu lītam.Tātad kādu brīdi samazināt produktus,kas satur estrogenus. (alu,piemēram).
Tievām sievietēm der atcerēties,ka tauku piedalās dažādu apvalku veidošanas procesā.Pilnīga to izslēgšana noved pie nervu apvalku bojājumiem.
Izslēgt stresus,kas veido aizcietējumus, spazmas un c. kaites.Stresi izdala kortizolus, kuri paaugstina asins spiedienu.Tas ir,spazmē perifēros asins vadus. Perifērie audi nesaņem barībvielas un līdz ar to aizsargvielas.
Lai miers un veselība
Ja, mani arī interesē ārsti. Kuri operēja?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 24?
Ziņa: