Hemoroīdi pēc dzemdībām

Aizsāka Gitucis 

Gitucis
Hemoroīdi pēc dzemdībām
22.03.2017 10:50
Sveiki!
īsi pirms dzemdībām saasinājās hemoroīdu problēma - tie vēl vairāk izlīda uz āru un kļuva sāpīgi. Līdz dzemdībām situācija nepaspēja būtiski uzlaboties un dzemdību laikā šie "briesmoņi" savairojās vēl daudz vairāk. Kamēr biju slimnīcā, šķita, ka sāp tikai ārējie. Atgriežoties mājās, sapratu, ka ne tikai sāp, bet arī asiņo (turklāt no iekšas, nevis ārējie hemoroīdi un ne tikai nokārtojoties, asiņo arī tāpat - netek, nepil, bet noslaukot, uz papīra paliek asinis). Tad nu jautājums - vai asiņošana tiešām var būt no kāda plīsuša hemoroīda vai varbūt dzemdībās spiežot, plīsis ir kas cits? Kā man rīkoties? Vai varu palietot svecītes un smēri un gaidīt līdz 6 nedēļām pēc dzemdībām un tad doties pie ārsta (šobrīd ir pagājusi nedēļa pēc dzemdībām)? Vai tomēr jāmeklē ārsts steidzīgi? Liels paldies jau iepriekš!
Re: Hemoroīdi pēc dzemdībām
22.03.2017 16:05
Regulāra asiņošana barojošai mammai nav labi. Proktologa konsultāciju būtu ieteicama, manuprāt. Kāpēc sevi mocīt? Izslēgt asus ēdienus.Ilgstošu sēdēšanu.Cīnīties ar aizcietējumiem. ( Burkāni,kefīri,kustības).
Lai veselība abiem.
Hemoroidāla ziede - http://hespac.com/hemor.htm
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 7?
Ziņa: