ilgstoši paaugstināta temperatūra

Aizsāka inessiity_ze 

sieviete, 33 gadi, 177cm, 63 kg.

jau 2 mēnešus ir paaugstināta ķermeņa temperatūra 37, reizēm 37,2. katru dienu gluži nemēru, ir bijušas dienas, kad nav, bet pārsvarā ir. pēdējās nedēļās temperatūrai pievienojas sajūta it kā sāp muskuļi un lauž kaulus, bet tā ļoti minimāli, ne tā kā pie lielas temperatūras, piem.ar gripu slimojot. vēl arī tāds ka'spiediens gal'va, ap acīm.. grūti izskaidrot, bet nu var just, ka nav īsti laba pašsajūta. un tāda sajūta galvenokārt parādās pēcpusdienā līdz vakaram, plus arī nogurums vēl.
Pilna asins aina un iekaisuma marķieri neko neuzrāda, viss normā. Rtg arī taisīts, viss ok. vai ir vērts uztraukties un atkal iet pie ārsta un uzprasīties uz kādiem izmeklējumiem? Ārste uzskata, ka tāda temperatūra ir normāla. Ļoti iespējams, ka temp.no nerviem, bet man nepatīk tā pēdējo nedēļu dīvainā sajūta. Varbūt vēl ir kādi papildus rādītāji ko noteikt asinsanalīzēs? vai iet pie kāda speciālista, nevis ģimenes ārsta?
Re: ilgstoši paaugstināta temperatūra
27.04.2017 19:40
Ta t vakaros vai no rīta? Vairogdziedzeris ir pārbaudīts?
vakaros. No rīta nav laika izmērīt, bet tad arī jūtos ok. bet vakaros/pēcpusdien ir tāda dīvaina sajūta, ko jau augstāk aprakstīju.
Vairogdziedzeris ir pirms ~ gada pārbaudīts, tad viss bija ok. Pat vairs neatceros, kapēc ārste lika veikt vairogdziedzera analīzes. Tagad nav taisītas analīzes.
palasījos par vairogdziedzeri... vairāki simtomi norāda uz tā pastiprinātu darbību. līdz šim domāju, ka sirsklauves un ātrs pulss norāda uz veģetatīvās nervu sistēmas traucējumiem. mēģināšu uztaisīt analīzes vairogdziedzerim.
citādi svars ok, nekrīt, apetīte laba.. tik temp, nogurums, miera stāvoklī sirdsklauves,
assinsspiediens vienmēr ok, ar to nekad nav problēmas bijušas..
Analīzēs visi vairogdziedzera rādītāji normā. Temp.ir joprojaam. Arii 10.00 no rita brivdienaa. No rita sajutas ok, pecpusdien jau ieprieksh minētās. Nudien nesaprotu kas man kait. Tādi simptomi nav isti normali?! Ko vel parbaudit?! Temp.var liecinat ari par hiv un onkoligiskam saslimsanaam...
Re: ilgstoši paaugstināta temperatūra
29.04.2017 19:54
Ja tā ir veģetātika, tad palīdzēs antidepresanti. Ja nav, tad nepalīdzēs.
Re: ilgstoši paaugstināta temperatūra
30.04.2017 17:30
man pie līdzīgiem simptomiem pēc teju 4 mēnešiem izkristalizējās aizdomas par plaušu saslimšanu. Gaidu rindā uz plaušu CT!
Tev nesāp sāns viens vai abi?
man pāris mēnešus ārstēja starpribu neiraļģiju, kā beidzu dzert zāles, tā sāns sāp atkal, plus visu laiku temperatūra +/-37 un nogurums.
Re: ilgstoši paaugstināta temperatūra
25.05.2017 18:32
Vai ir kādas atbildes jau no CT? man līdzīgi iet
Nupat pamanīju šos 3 gadus veco tēmu, kas man tieši šobrīd aktuāla. Nu jau mēnesi staigāju apkārt ar temperatūru 37.0 līdz 37.4. Ir visādas asinsanalīzes, urīna analīzes, plaušu rentgens, vēdera dobuma USG, vairogdziedzera USG, ginekologa konsultācija + USG. Nekā. Ja šajā diskusijā vēl kāds ieskatās, ir kādas citas idejas?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 11?
Ziņa: