Locekļa apsārtums

Aizsāka Juris Bauers 

Sveiki,man 25g,173cm-63kg
Ir tāda lieta ka Locekļa galviņa ir viegla sārta visu laiku,kad ir erakcijas stāvoklī tā itkā paliek gaišaka bet parādas daudz mazu viegli sarkani punktiņi,arī sēklinieki ir vielgi rozīgi un ir parādījusies pastiprinātāka svīšana turklāt nav nekādas nepatīkamas smakas bet gan vairāk atgādina lubrikanta smaržu ,sapēt nekas nesāp un neniez arī.Dažreiz locekļa galviņa ir tāda kā sausa un itkā sasprāgājusi bet nav,ja sanāk 1x diena iejiet dušā ir nedaudz smegma..
Nesanāk tik pie ārsta jo gandriz mēnesi jagaida rindā ir,darbs arī ir nekonkrēts ja izsauc komandējuma tad jābrauc...
Zilie graudiņi tika izmēģināti un kumelīšu tēja arī,bez izmaiņam..
Re: Locekļa apsārtums
11.07.2017 10:30
Pārāk biežā mazgāšana ar ziepēm var kaitēt. Smegma ir slīd viela. kurai ir sava funkcija.Palielināti dziedzerīši (punktiņi) jūsu vecumā ir normāla parādība.
Nenēsāt ciešas bikses.Saulē nebūt ar melnām peldbiksēm.Jo lielāka seksuālā potence , jo lielāka sviedru izdalīšanās. Neēst asas vielas,kūpinājumus,piparotus ēdienus.
Clotrimazola ziedi (krēmu) 1-2 x dienā, ja tiešām ir nopietnas iekaisuma (apsārtuma) problēmas. Tomēr vislabāk visus jautājumus apspriest ar urologu.
Lai miers un veselība.
Sakuma man likas ka tā ir vnk alerģija,jo dušā nezinu kapēc bet bija iepaticies masturbējot lietot samēra daudz dušas želeju..
Šo ziedi var nopirkt bez receptes? Vai šo ziedi var smērēt arī uz locekļa galviņas,vai tikai uz locekli un sēkliniekiem..
Pie ārsta tikšu bet tikai pēc mēneša,ja darba dēļ kautkas neizmainīsies atkal..
Paldies par informāciju un palīdzību.
Re: Locekļa apsārtums
12.07.2017 19:33
Nu jā-attaukošanās.
Clotrimazola ziede domāta gļotādām. Var droši smērēt peņa galviņu arī. Ļoti plānā kārtiņā. Protams nomazgājot vispirms.Masturbācijai attaukojošus līdzekļus nedrīkst. Lietio iekšķīgi ,pie salātiem augu eļļas. Burkānus termiski apstrādātus. Padzert kumelīšu tējas kādu nedēļu. Kumelīšu,remdenu tēju var lietot galviņas apmazgāšanai.Pie dermatologa jāiet ja apsārtums nepāriet. Viņš izrakstīs kādu hormonālo ziedīti. Clotrimazolu ne ilgāk par 5-7 dienām. Tā vairāk ir viegla pret sēnītes ziede.Var pagrauzt Tab. Calcii gluconici. Tas ir lēts krievu preparāts. Palīdz ""noslēgt"" asins vadus. Var dabūt Vecrīgā aptiekās.Arī kādas 5-7 dienas.Tas tā tautas terāpijas līmenī. Dod bez receptes.Arī Clotrimazola ziedi.
Masturbējot iztieciet ar savu smegmu-dabīgo lubrikantu. Vai speciālu želeju ,ko pārdot intīmpreču veikalos.
Lai saprāts.
Sveiki,esmu atgriezies šeit laikam jau ar to pašu problēmu..
Tātad aizgāju pie Dermataloģes,pastāstiju kas par lietu,apskatīja dakterīte mani,bez nekādām pārbaudēm bez nekā apgalvoja ka man ir piena sēne piemeklējusi... Prasīju kā ja sex nav bijis gandriz 3gadus... Atbildēja tik ka iespējams ka novājināta imunsistēma,lai gan slimot neslimoju..
Izrakstija man Smēri uz recepti Travocort,pateica lai pērku intimziepes šķidrās+izrakstija precīzi vairs nezinu nosaukumu jo ārsta rakstīto nevaru izlasīt,bet liekas ka natrija tetraboratu 40ml katra pa 20ml pudelītē,pateica kas un kā jādara,lai pienāku pēc mēneša..
Aizgaju pie dakteres pec 5nedēļām bez izmaiņām izrakstija vel tās pudelītes+ pret sēnīšu tabletes kuras bija jādzer 1x nedēļā 1mēneša garumā..Pēc mēneša aizeju pie viņas atkal,viņa skatās un saka nu tev vis kartībā,pēc brīža paņem rokas lēcu ar led gaismu paskatās paliek tāda kā domīga bet neko īsti nesaka,pateica lai vel mēnesi lietoju to eļļu... Aizgāju uztaisist analīzes un pārbaudīt vairogdziedzeri jo dakterite teica ka cukurslimniekiem esot iktā tāda lieta visbiežāk..Vis kartībā,izņemot dzels par maz esot,arsts izrakstija Ferrum Lek,2mēnešus jalieto...
Tākā biju jau iztērējis vairāk kā 200e bet bez jebkādām izmaiņām nolēmu vairs pie viņas nejiet... Šī dakterīte nav vietēja nemaz viņa brauc no Rīgas,es pat vairs nezinu kur man un pie kā iet..
Tātad,apsārtums reizēm lielāks reizem mazāks bet viņš ir,peņa galviņa bieži vien ir tāda kā,nemāku pateikt nemaz,sausa,erakcijas stāvokli nav tā gludā aizsargkārtiņa bet sausa āda un erakcijas stāvoklī galviņa mēdz ne vienmer bet reizem sausās linijas uz galviņas iesprāgst līdz asinim,reizem ar pirkstu paberzejot galviņu birst nost sausa āda.itkā tā būtu vecā āda..Arī pirkstu gali pie nagiem,saplaisā līdz asīnīm...
Travocort smēri sāku smērēt cirkšņos parādijas izsitumi,ne parāk lieli apaļi ar punktinu pa vidu,kad apdzīst parvēšas par sausu ādu kas nobirst nost un taja vietā āda palika tumšāka.. Nezinu cik Lasīju interneta visu kas saistīts ar piena sēni viritiem,neko sev līdzīgu neatradu,atradu scaling glans(sausa peņa galviņa) Arī nebūs tas,jo tur jau ir briesmu lietas visvisādas,man nekas tāds nav,ja ņem vēra to ka man tāda problēma ir laikam jau 3gadus...
Re: Locekļa apsārtums
17.03.2018 09:06
Biju jau,paskatījas pajautāja man vai nesāp urinējot vai neizjūtu dedzinošas sajūtas,vai nesāp sēklinieki vai nav izdalījumi...
Nekas no tā man nav,uralogs pateica ka vis kartiba,un viņš man nevarot palīdzēt....
iii
Re: Locekļa apsārtums
17.03.2018 17:32
Ārsti ir bezcerīgi nekompetenti, tur nekas nebūs, jāmelē infa par alternatīvajām metodēm un vēl- jau bija pieminētas eļļas uzturā, zivju eļlu vajag nevis augu, to arī drusku, nerafinēto olīveļlu, bet zivju eļļu- daudz, ļoti daudz. Un burkānus, arī citus beta karotīnu saturošus produktus, tāpat E un D vit.
Re: Locekļa apsārtums
19.03.2018 17:12
Parasti ja ir sēne , tad Travacort ir jāpalīdz. Ziepes intīmās pagaidām atlikt. Jo sārms attauko un šinī gadījumā neder
Silti ieteiktu aiziet pie endokrinologa.Jānoskaidro,kāpēc penis galviņa neizdala smegmu- .
Clotrimazol ziedi varētu pamēģināt.
Silti ieteiktu uz Rīgas 1 slimnīcas dermatoloģisko nodaļu. Tur labi ādas slimību speciālisti.
Lai veicas.
Paldies par info. ieprieks nepiemineju,bet varbut ka tas vis saistīts,pirms kāda pus gada abām acīm bija krusas grauds,tagat atkal sāk vienai acij veidoties,nezinu kapēc un no kā kas tads veidojas, acu dakteris tik teica nosprostoti dziedzeri..
iii
Re: Locekļa apsārtums
21.03.2018 20:32
Ir saistīts, jā, tur viss organisms jāārstē un nekādas smēres tur nelīdzēs. Ir gan dermatologi kas saprot bet es nezinu uzvārdus tagad. Bet ir tādi un ārstē visu organismu.
iii
Re: Locekļa apsārtums
21.03.2018 20:36
Pareizi jau tā pirmā daktere pateica, kas pa vainu bet nemāk ārstēt.
Re: Locekļa apsārtums
12.05.2022 22:20
Sveiki. Man tagad ir tieši tāda pati situācija, galviņa tāda kā sausa, un bieži pēc dušas un vienkārši dienas laikā tāda kā balta kārtiņa ap galviņu un zem priekšādiņas, šad tad arī tāda neliela nieze..pamēģināji to pretsēnīšu ziedi, bet bez rezultāta..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 24?
Ziņa: