Alkohola izraisīts atmiņas zudums

Aizsāka Toori 

Toori
Alkohola izraisīts atmiņas zudums
26.07.2017 04:21
Tāda lieta ka neatkarīgi no alkohola veida,izdzertā ātruma,pirms lietošanas ieēstā daudzuma,gandrīz katrā otrajā dzeršanas reizē rodas atmiņas zudumi,tie var ilgt no dažām minūtēm pat līdz vairākām stundām,bieži vien neatceroties kā nokļuvu no viena gala līdz otram galam. Divas minūtes atceros,nākamās desmit vairs ne,un tā bieži vien pa apli ejot. Esmu gados jauna persona,slimību nav,lietoju alkoholu ne vairāk kā trīs reizes mēnesī,tādēļ jautājums par to vai tas par kaut ko liecina? Pateicos par atbildēm.
Re: Alkohola izraisīts atmiņas zudums
26.07.2017 08:41
Tas liecina par to, ka Jums alkoholu nevajadzētu lietot.
Re: Alkohola izraisīts atmiņas zudums
26.07.2017 12:29
Alkohols vājina atmiņu visiem. Tas nav nekas dīvains. Ir cilvēki, kas pret to ir vairāk jutīgi. Vēl šo alkohola iedarbību var pastiprināt atsevišķi medikamenti.
Man ir aizdomas, ka alkohola lietošana trīs reizes mēnesī neaprobežojas jums tikai ar 1-2 aliņiem vai sidriem.
Jauniešiem ir pierasti daudz dzert. Jāskatās, kas ir tās kompānijas, kur alkohols tiek lietots. Vai netiek lietots vēl kas cits. Ja daudz uzturas alkoholu lietojošu cilvēku sabiedrībā, ģimene vēl dzer, sāk likties, ka tā ir norma. Liekas, ka cilvēks alkoholu lieto mazāk nekā apkārtējie, bet patiesībā apkārtējiem jau ir liels pieradums un viņi vairs nav tik jutīgi pret to.
Zināmi daudzi cilvēki kuri alkoholu lieto biežāk un lielākās devās,un tie visu labi atceras,lai gan bija doma tāda ka visus tas skar,nu izrādās tomēr ka tā nav,tādēļ arī rodas bažas par šīm sekām. Sākumā tie atmiņas zudumi bija neilgi,dažas minūtes,maksimums pusstunda,nu bet pēdējo divu ar pus gadu laikā tie laiki izauguši pat līdz vairākām stundām!
Re: Alkohola izraisīts atmiņas zudums
26.07.2017 22:41
Ja nav vecuma,auguma,svara un dzimuma, tad parasti neminu. Var nokļūt muļķīgā situācijā.Ir pāris reizes tā noticis.
Te pareizi saka. Jāzina, cik daudz tas alkohols lietots.Cik ilgs periods,kad sākām to lietot. Gads,pieci ?
Ja runājam, tad runājam nopietni.
Biežāk sanāk izdzert ne vairāk kā četri,pieci litri alus,šķiet tas nemaz nav tik daudz,bet retāk puslitra pudeles šņabja,viskija,un neatkarīgi no veida,izdzertā daudzuma,atmiņa tiek skarta bieži.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 22?
Ziņa: