Neiro LORS

Aizsāka Anna- Anna 

Anna- Anna
Neiro LORS
05.02.2018 11:24
KUr Rīgā var tikt pie Neiro Lora?
CTgalvai slimnīcas uzņemšanā man konstatēja labvēlīgu paraksizmālu vertigo (galvas reiboņi).Daktere skaidroja, ka iekšējās auss kristāli nākot uz āru un tas rada reiboņus. Kur šādu ārstu meklēt? Palasot internetā secināju, ka ir tikai lori vai neirologi.
Bet izrakstā man norādīja, ka vajag Neiro lora konsultāciju. Piedāvāja dr.Legzdiņu. Pierakstījos.
VAI IR VĒL KĀDS NEIRO LORS?
Varbūt kāds no pieredzes var pastāstīt par vertigo ārstēšanu un ieteikt konkrētu ārstu, kurš šo problēmu ir atrisinājis.
Paldies jau iepriekš par atbildēm!
Anna_T
Re: Neiro LORS
05.02.2018 15:21
Jā, patiesam ir tikai 2 neirolori, Legzdiņs un daktere Diāna Raumane, pēdējo var meklēt ARSā, kā arī Stradiņa poliklīnikā. Bet es tomēr ieteiktu to, pie kā jūs esat pierakstījusies, tikai man šķiet, ka šis dakteris ir diezgan komerciāls un vai lēti sanāks ārstēšana, nezinu, bet tomēr ar reiboņiem šis dr. man liekas labāks, jo vienā avīze bija raksts ar šī dr. komentāru, šķiet tēmu pārzina. Pati biju pie Raumanes, bet ar cita veida problēmu, tāpēc par reiboņu ārstēšanu neko nemāku teikt.
Anna- Anna
Re: Neiro LORS
07.02.2018 10:36
Liels paldies!
Ļoti noderīga informācija!
Lai mums laba veselība!
Anna_T
Re: Neiro LORS
07.02.2018 13:56
Jā, ir tāds tests (Dix Hallpike test), ar kuru pārbauda tos iekšējās auss kristālus un tad kaut kā, grozot pacientu, saliek vietā. Par to arī bija intervija ar dr. Legzdiņu. Es gan nezinu, cik tas izmaksā, ja iet par maksu. Stradiņos, man šķiet, arī veic šo testu un korekciju, bet kā viņi veic un pēc kādām indikācijām, nezinu. Bet nu vārdu sakot, ja tiešām doma lētāk, var meklēt Raumani Stradiņos un gaidīt valsts rindu, ja grib ātrāk, tad pie Legzdiņa.
Re: Neiro LORS
16.04.2021 11:02
Otolaringologs GK neiroklīnikā Atis Legzdiņš ir ļoti izteikti komerciāls. Kavē konsultāciju, neļauj neko pateikt, uzspiež savu audiogrammu, kaut tā man jau izdarīta un pateicu rezultātu, uz manu problēmu neattiecas.. Par problēmu pateica tieši NEKO. Rezultāts - 15 minūšu konsultācija par 90 eur, kopā ar to viņa naudas pelnīšanas aparātu - audiogrammu. Piedevām ļoti nepatīkama attieksme.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 20?
Ziņa: