Kakls...

Aizsāka Ekss 

Kakls...
28.06.2018 09:39
Mēnesi jau jūtu nepatīkamu sajūtu kakla aizmugurējā daļā , kreisajā pusē pie pakauša....sajūta itkā savilkts muskulis būtu un visu laiku gribas to kaklu kka grozīt ,lai nav tās sajūtas,bet nepāriet vispār.
Asinis slikti cirkulē vai kakla muskuļi saspringti?
Re: Kakls...
28.06.2018 09:56
Jāiet pie neirologa.
Tomēr jāzin vecums, dzimums,augums, svars.
Tad vieglāk saprast kas un kā.
Jo skaidrāk un informatīvāk izteikts jautājums, jo lielākas izredzes , ka iegūsiet labāku atbildi.
Mēs jūis neredzam, ārsts redz un zina par jums daudz.
Re: Kakls...
28.06.2018 11:15
Sieviete.Vecums 20,augums 163,svars 77.
Man vēl nesen uzstādīja diagnozi -neiroze.varbut tas ka ietekmē?
Re: Kakls...
28.06.2018 17:54
Diemžēl daudzu sieviešu, ja ne visu vainas. Kakls vienmēr atkailināts. Tas pats kas ar vidukli. Jāsaprot ka šīs ķermeņa daļas tiek pastāvīgi atdzesētas. Gadiem ilgi . Un tad vieniem ātrāk, citiem vēlāk sākas mugurkaula- kakla problēmas.
Kā tagad ar to pliko ceļu māniju. Tad sāksies meniski un citas locītavu slimības.Vai tiešām mediķi, vecmātes nesaprot,ka tā ir jaunatnes kropļošana ja neiznīcināšana.

Tas pats ar gaisa atsvaidzinātājiem. Tās ir indes , kuras skābekļa vietā plaušās, tātad asinīs ienes visu ko, tikai ne skābekli. Tad brīnīsimies ar Alchemeriem, debīlismu, atmi;nas zudumu, plaušu slimībām.
Jums jau teica, ir jāiet pie neirologa vai vetebrologa. Taisīe rentgenu un domāsim kopā- jūs, ģimenesārsts un speciālists, ko vēl var saglabāt.
Ar cieņu Mazdakteris.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 20?
Ziņa: