Vēnas

Aizsāka Aukstā duša 

Aukstā duša
Vēnas
09.07.2018 19:43
Man uz kājas apakšstilba ikra daļā ir uzmeties zilumiņš īsti bez iemesla. Nekāds sasitumus nav bijis. Kolēģe saka, ka izskatoties pēc vēnas, bet uz āru nekas izspiedies nav un pieskaroties un uzspiežot nesāp arī. Vai tāda vēna pati var pāriet vai jāiet pie flebologa? Izlasīju, ka operācija maksājot 500eur baigi dārgi tādām štruntam. Un kas var notikt ja tādu vēnu ignorē?
Re: Vēnas
09.07.2018 20:54
Ja nav pamatdatu, tad es klusēju.
Vēl vai tas zilumuņš izspiežas uz āru?
Cienīsim sevi un citu. Kā arī viņu laiku,
Aukstā duša
Re: Vēnas
09.07.2018 21:23
Sieviete 42, 170cm, 70kg nesen veicu analīzes un viss bija normā, tikai ZBL holesterīns 4.0. Alkoholu nelietoju, nesmēķēju, ikdienā pārvietojos ar velosipēdu. Iedzimtība no vecākiem it kā nav, bet vecmāmiņai no tēva puses bija vēnu mezgli uz apakšstilbiem pēc 60 gadu vecuma, varbūt arī agrāk, bet to es neatceros. Nē nekas uz āru izspiedies nav, bet tagad kad palasu pazīmes, tad jā ir bijusi nieze ikru rajonā un smaguma sajūta arī un mazliet tā kā pietūkums arī, bet nedaudz, ir bijis arī, ka sportojot tā kā tajā labajā kājā, kurā tas zilums kā krampis sarauj.
Re: Vēnas
17.07.2018 14:52
Flebologs jau nu tūlīt negriezīs. Izr vairākas metodes.
Piekrītu, ka vajag nokonsultēties pie pieredzējuša ķirurga-flebologa.
Izvairīties no puszeķēm kas traucē vēnas atteci.
Arī aizcietējumi veicina vēnu pārslodzi. Vēnu slodzi regulē negatīvais sirds spiediens, vēnu vārtules un muskuļu kustības.
Protams jāseko, lai organismam butu saistaudi (skrimšļaudi).
Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 12?
Ziņa: