Tonsilīts, sāpes, limfmezgli

Aizsāka Sincha 

Tonsilīts, sāpes, limfmezgli
10.07.2018 20:07
Sveicināti!
Vēršos pie jums pēc palīdzības, vajag skaidrāku skatu uz to visu!!
Gandrīz divas nedēļas mocos jau. Viss sākās ar izmazgātiem matiem un uzreiz iešanu ārā. ( + 25 grādos)
Pēc 4 stundām sāka galva plīst pušu, uzlēca t' uz 37,2
Pēc tam pievienojās kakla sāpes. Pūtu kakla Hexoral pūšamo, neko nepalīdzēja. Ni tad devos pie ārsta. Izrakstīja antibiotoku kursu uz 6 dienām. Ospamox. Izlietoju, bet labāk nepalika. Visu laikuu turās 37 - 37,2 t. Uz kakla mandelēm balto punktu vairs nav , bet mandeļu virsa nelīdzēna, sarkana. Kakls nesāp. Vienu dienu pasāpējis, bet vairs nesāp.
Pirms nedēļas pirmdienā pie straujas kustības riktīgi savilka vēderu. Šķiet ka biju sastiepusi apvidu ap cirkšņiem. Divas dienas nesāpēja. Pēc tam sāka sāpēt kreisais sāns. Pēc pāris dienām abi. Pēc tam pārgāja uz labo sānu. Sāku uztraukties par apendicītu. Naktī braucu uz slimnīcu, jo bija par to aizdomas. Uztaisīja urīna analīzes, iztaustīja vēderu, ginekologs apskatīja, pilna asins aina. Viss labi, bet asins analīzēs uzrādīja paaugstinātu limfo(??)cītu (??) Saistībā ar limfmezgliem. Ķirurgs nonāca pie slēdziena, ka no kakla cirkšņu apvidū palielināti limfmezgli, tāpēc arī sāpot sāni. Palaida mājā.
Šodien biju atkal pie ārsta, izrakstīja biodroxil antibiotikas.
Temp jau gandrīz 2 nedēļas turas pie 37 un pāri reizēm. Atkal jūtos slikti un galva kā spainis. Uzstādīja diagnozi ak. Tonsilīts
Bet vai tā var būt??? Varbūt tā ir vīrusu izraisīta slimība ko ar antibiotikām neārstē?? Vienas antibiotikas pēc otrām sanāk dropēt iekšā. Es vairs neko nesaprotu!!
Sieviete, 20 gadi, 62 kg, 167 cm augums.
Re: Tonsilīts, sāpes, limfmezgli
10.07.2018 21:21
Pats nekaitīgakais, kas tas var būt, ir EBV.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 16?
Ziņa: