Nepatīkamas sajūtas kājā

Aizsāka A.I. 

Nepatīkamas sajūtas kājā
03.08.2018 10:22
Labrīt!

Sieviete (31g., 167cm, svars 58kg)
Priecātos par kādu ieteikumu tālāk aprakstītajā situācijā, jo tā rada pietiekamu diskomfortu.

(Ziemā salauzu kāju - kreisā apakšstilba abu kaulu distālās 1/3 šķembains lūzums ar nelielu dislokāciju. Ielika stieni ar skrūvēm. Pēdējā kontrolē pirms nedēļas slēdziens par pilnīgu konsolidāciju. )
Vakar gāju pa ielu, un pēkšņi traumētajā kājā sajutu durošas sāpes, kuras turpinās arī šodien. Tās nav neciešamas, bet pietiekami izteiktas. Nav nepārtrauktas, bet kā retu trulu dūrienu/impulsu veidā, ik pa laikam, kad pārvietojos. Sēžot, stāvot viss kārtībā.
Lokācija - vairāk uz kājas iekšējo aizmugurējo daļu zem apakšstilba vidus. Sanāk, ka jūtams apmēram lūzuma vietā, bet no aizmugures, kur kaula nav. Svaiga uzpampuma vai citu vizuālu izmaiņu nav, tikai tas, kas vēl palicis pēc traumas - pēc traumatologa vārdiem, tuvākajā laikā izzudīs pavisam.

Atsāku skriet (ārsts atļāva), pēdējoreiz aizvakar. Skriešanas apavi ar labu amortizāciju, skrienu mazus gabalus lēnām un prātīgi, skriešanas laikā jūtos ļoti labi. Šaubos, ka tas ir iemesls.
Papildu apstākļi - šorīt mazliet jūtu muguras lejasdaļu - pa vidu un uz labo pusi. (darbā karstajā laikā telpās neciešams karstums, esam spiesti lietot kondicionierus; iespējams, sapūsts) Varbūt atstaro no muguras?

Kas varētu izsaukt šos dūrienus un ko varu darīt, lai to novērstu?



Edited 1 time(s). Last edit at 03.08.2018 10:58 by A.I..
Re: Nepatīkamas sajūtas kājā
06.08.2018 08:02
Negribu biedēt, man pēc identiskiem lūzumiem un operācijas, apmēram 7 mēnesus vēlāk sākās tādas pašas problēmas un pārlūza metāla plāksne. Varbūt aizstaigāt pie sava traumatologa.
Re: Nepatīkamas sajūtas kājā
06.08.2018 21:17
Skriet pat veselam cilvēkam neiesaku. Kur nu vēl ar dzelžiem. Tas ir neprāts.
Jārunā ar neirologu.Noteikti. Ar fizioterapeitu arī.Visām sievietēm ar kauliem( mugurkaulu un stapskriemeļu diskiem) ir problēmas. Agrāk vai vēlāk.
Lai saprāts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 14?
Ziņa: