Sadzīves ķīmija un saindēšanās iespējamība

Aizsāka JanīnaK 

Labdien,

Gaužām stulba situācija un visticamāk tikpat stulbs jautājums.
Divas dienas atpakaļ tīrot māju un lietojot sadzīves ķīmiju, pāris reizes nepatīkami sanāca ieelpot šo aromātu un līdz ar to degunā, rīklē iecirtās nepatīkamais ķimikāliju aromāts. Pēc tam, sakarā ar trauksmes lēkmēm, jeb kā ilgstošam veģetatīvās distonijas upurim, sākās izteikta panikas lēkme, no kuras nevarēju atiet turpat diennakti, tikai vakarrīt sajutos kaut cik labāk. Tajā pašā laikā novēroju, ka rīkles dobumā ir tāda nepatīkama sajūta, nevis kakla sāpes, bet tā kā jūtīgs kakls, kairinājums.
Pieļauju, ka šīs sajūtas bija radušās no ieelpotās ķīmijas un radītā kairinājuma.
Kopš trešdienas manu prātu visu laiku nomoka jautājumus, vai ar sadzīves ķīmiju ir iespējams nopietni saindēties to ieelpojot? Vai man būtu nepieciešams apmeklēt ārstu, lai pārbaudītu vispārējo veselības stāvokli? Šobrīd kakla jūtīgums ir pārgājis, bet ir izteikta nemiera,trauksmes sajūta, vai var būt paliekošas sekas, vai saindēšanās simptomi liktu par sevi manīt arī vairākas dienas pēc šī notikuma. Šodien pastiprināti visu laiku nāk atraugas, kuras arī izraisa nemieru. Nespēju justies mierīgi, visu laiku šķiet, ka kaut kur ne tā iesāpas, vai ne tā jūtos.

Paldies liels jau iepriekš par uzklausīšanu!
Parastos veikalos, neprofesionaliem lietotajiem tirgota sadzives kimija nav tik toksiska, lai to ieelpojot rastos paliekoshas sekas!!! Citadi varetu but ar profesinalajiem tirishanas lidzekliem, kurus izmantojot jalieto specapgerbs un elpcelu aizsargi.
Kakla kairinajums jutigiem cilvekiem varetu but no sadzives kinijas, kaut gan apshaubu, ka paris ieelpu delj. Atraugas jau nu noteikti ne. Ta drizak bus somatika, kas jums ka vd pacientei gan jau labi zinama!
Tagad nomierinieties un laujiet galvai savest kermeni kartiba.

Un negooglejiet vairs par sho temu, Dieva delj!
Re: Sadzīves ķīmija un saindēšanās iespējamība
24.08.2018 16:04
Gluži manas domas.

Ja ir VD, tad katrs ieelpots puteklis var simulēt smagu saindēšanos.
Tad jau būtu pilnas slimnīcas ar mājsaimniecēm, kas saostījušās sadzīves ķīmiju.
Gan nomierināsies un pāries.
:) un specializētais dienas stacionārs apkopējām :))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 25?
Ziņa: