Tie paši žultsakmeņi

Aizsāka Sincha 

Tie paši žultsakmeņi
25.08.2018 16:32
Ko es varu darīt lietas labā lai man 20 gados nevajadzētu uzgriezt žultspūsli ar visu 2,2 cm lielo akmeni ?
Vai tiešām vienīgā izeja ir operācija?
Vai aizejot uz vēdera dobuma usg viņiem nevajadzēja noteikt kads ir akmens vai peldošs, holesterīna vai kādi viņi tur ir.. man uztaisa sonogrāfiju un pasaka ir 2 cm liels akmens ja nav simotomu operāciju nevajag, un uzredzēšanos.
Nu man jāiet pie kirurga uz konsultāciju, kirurgs droši vien pateiks griežam griežam visu tik ārā..nopietni? 20 gados?
Tur jau tā lieta, ka man lēkmju nav. Jā, man iedur tajā vietā uz pāris sekundēm, reizēm ir spiedoša sajūta zem labās paribes, bet tas notiek pāris reizes dienā uz pāris sekundēm.
Ģimenes ārsts tik saka jāiet pie ķirurga uz konsultāciju.
Netiek apsvērta pat ne šķīdināšana, ne noteikts kāds tas akmens ir. Es gribu saglabat žultspūsli, ko man reāli darīt?
Cik ilgi tas akmens vispār veidojas? Iepriekš pat ne mazākās nojautas vispār nebija ka tāds akmens man tur ir. Nav bijis ne mazkustīgs dzīvesveids, ne man liekais svars ir. Nu neizveidojās viņš ne dienas, ne divu dienu laikā
Lasīju, ka operācija ir galējā variantā. Bet ģimenes ārsts neapsver neko citu ka jāiet pie ķirurga ķirurgs gan jau teiks griežam, jo ko gan citu var pateikt ķirurgs?
Es arī nevaru dzīvot nemitīgās bailēs vai tūlīt nebūs jābrauc uz slimnīcu un jāoperē ārā
Ko piedāvā ārzemes? Brauktu kaut uz pasaules otru malu lai saglabātu žultspūsli.
Sieviete, 20 gadi, 62 kg, 167 cm augums
iii
Re: Tie paši žultsakmeņi
25.08.2018 17:35
Tik lielu ir grūti izšķīdināt bet ir iespējams. Es negrieztu nekad, jo izgriež jau visu pūsli..šķīdināšana prasīs laiku bet ir tā vērts..
mana
Re: Tie paši žultsakmeņi
25.08.2018 22:09
Ķirurgs varbūt arī pateiks, vai ir risks, ka akmens var iestrēgt žultsvadā, kas varētu būt pamats komplikācijām, tādām kā pankreatīts, piemēram. Cik zinu, gana lieli akmeņi vaira nevar iestrēgt, jo vienkārši netiek tajā vadā iekšā, bet tas tiešām jāprasa ķirurgam. Operācija tiešām or galējais variants, tomēr tā ir visai vienkārša un nesimptomātiskiem akmeņiem neviens to neuztieps.
Šķīdināšana ir ļoti ilgs pasākums un noteikti ne uz savu roku darāms, turklāt šiem akmeņiem ir tendence atjaunoties.
iii
Re: Tie paši žultsakmeņi
25.08.2018 22:14
Akmeņi atkārtoti veidojas ja neko nemaina paradumos bet ir iespējams pilnīgi novērst to veidošanos.
Re: Tie paši žultsakmeņi
26.08.2018 12:58
Ārzemēs neko citu nepiedāvā. Ja netraucē, pagaidām var neoperēt. Žulstakmeņus neskalda.
iii
Re: Tie paši žultsakmeņi
26.08.2018 15:50
Iekopēšu visai labas receptes žultsakmenu šķidināšanai, tikai krieviski:
Сок одного лимона, разведенный в стакане горячей воды, выпивать по стакану3-4 раза в сутки в течение 3-4 недель. Следующие соки пить также;
Смесь соков моркови — 7-10 частей, свеклы и огурцов — по 3 части;
Смесь морковного сока — 10 частей со шпинатным — 6 частей;
Смесь морковного сока — 10 частей, сельдерейного — 5 частей и сока петрушки —2 части.Прием соков сырых овощей и фруктов по 1-2 л в день, но ни в коем случае не менее 0,6 л в сутки. Все это время ежедневно или через день делаются очистительные клизмы по утрам (2 л воды с содой и солью или соком одного лимона). Одновременно 2-4 раза в день пьют настои трав, каждый раз заедая медом (1-2 чайные ложки). Настои трав следующие:

Чистотел обыкновенный (трава), полынь(трава), донник (трава) — по 5 частей, одуванчик (корень), цикорий(корень), горечавка (корень), валериана (корень) — по 3 части. Всесмешать, столовую ложку смеси залить стаканом кипятка, настоять. Пить по 1 / 4 стакана утром и вечером. Следующие рецепты готовить и принимать (если не указано другое) так же.

Дымянка (трава), шандра (трава),, мята перечная (лист), крушина (кора), репешок (трава), аир обыкновенный (корень), спорыш (трава) — все поровну.Спорыш (трава) — 3 части, бессмертник песчаный (цветки) — 4 части,ромашка аптечная (цветки) — 4 части, крушина (кора) — 2 части.Принимать по 1 / 3 стакана 3 раза в день за 30 минут до еды.

Спорыш (трава),чистотел обыкновенный (трава), одуванчик (корень), кукурузные рыльца, фиалка трехцветная, анис (плоды), кориандр (плоды) — все поровну. Прием: по 1 / 2 стакана 3 раза в день за 30 минут до еды.
Смешать поровну траву мяты перечной, горца птичьего (спорыша), бессмертника,цветки ромашки аптечной, листья крапивы и плоды шиповника. Столовую ложку сбора заливал стаканом кипятка, варил на медленном огне 10 минут,настаивал 15—20 минут, затем процеживать. Пить настой теплым по столовой ложке три-четыре раза в день за полчаса до еды в течение трех месяцев.Иногда достаточно было одного курса,

Оливковое масло пьют ежедневно в течение 3 недель, начиная с 1 / 2 чайной ложки, доводя до 1 / 2 стакана, за 30 минут до еды 1-3 раза в день.
Отвар свеклы красной медленно, но верно растворяет камни в течение нескольких месяцев. Готовят его так: Взять несколько корнеплодов свеклы, очистить,порезать и долго их варить, пока отвар не загустеет, как сироп. Пьют по1 / 4 стакана 3 раза в день до еды. Вышеперечисленных рецептов достаточно, чтобы выбрать из них два и пить длительный срок, каждый месяц меняя составы до полного излечения. Срок лечения зависит от величины камней: от 3 месяцев до года. Спорыш входит во многие смеси.Именно он обладает сильным камне растворяющим действием. Остальные действуют желчегонно, разжижают желчь, оказывают противовоспалительный эффект, но камни не растворяют.

Укроп растворяет камни в желчном пузыре. Если его регулярно есть, то за сезон камни в желчном пузыре растворяются полностью.


Olīveļlu būtu ieteicams kopā ar jebkuru no citām receptēm, ilgstoši. Receptes varētu pamainīt.Un pēc tam kad rezultāts ir sasniegts, tad vismaz periodiski to pašu darīt jeb visu laiku bet samazinot devu un par akmeņiem varēs aizmirst, tāpat pazudīs daudzas citas veselības problēmas.
iii
Re: Tie paši žultsakmeņi
26.08.2018 15:53
Jā- 3-4 nedēļas ir blefs un arī devas vajag tomēr lielākas, lai iegūtu rezultātu, to ieteicams pārbaudīt ar USG. Laiks vajadzīgs vismaz 3-4 mēneši.
moljers
Re: Tie paši žultsakmeņi
26.08.2018 20:30
vajag vairāk lasīt krievu saitus un skatīties krievu tv :)
moljers
Re: Tie paši žultsakmeņi
26.08.2018 20:31
un parādīt kādu reālu cilvēku, kam viņi ir izšķīdināti
iii
Re: Tie paši žultsakmeņi
26.08.2018 20:49
Jā, moljer, cilvēki kā zoodārzā gaida kad Jūs atnāksiet un viņus apskatīsiet:)
Bet- tā nu nav mana problēma ja raksta ka tas ir izdarāms 3- 4 nedēļās, vajag tomēr arī pašam kaut ko saprast un tad viss sanāk.
Moljers
Re: Tie paši žultsakmeņi
27.08.2018 19:10
Ja kādam ir gadījies tāds brīnums, tad viņš varētu padalīties ar savu brīnuma pieredzi !
labi, var nerādīt cilvēku, var nesaukt vārdu uzvārdu
Var parādīt ticamas US bildes pirms un pēc šķīdināšas, vai cita objektīva izmeklējuma rezutātus
Un vispār škīdinātājs saņemtu pasaules mīlestību un cieņu par šāda pasākuma veikšanu ! iespējams, ka pat Nobela prēmiju medicīnā
Bet nekas nav dzirdēts tāds

Ja kāda zālu tante ir pielikusi roku pie vēdera, diagnosticējusi akmeņus, nozīmējusi šķīdināšanas tējas un pēc mēneša pateikusi - akmeņu vairs nav izšķīdināju !
TAs neskaitās :)
iii
Re: Tie paši žultsakmeņi
27.08.2018 19:30
Ja kāda zālu tante ir pielikusi roku pie vēdera, diagnosticējusi akmeņus, nozīmējusi šķīdināšanas tējas un pēc mēneša pateikusi - akmeņu vairs nav izšķīdināju !/c/

Protams ka tas neskaitās, pirmkārt mēnesī ir tikai 4 nedēļas, par terminiem ir jau minēts, otrkārt- neviena tante tur nav vajadzīga, tāpat dārgas konsultācijas vai brīnumzāles, bet zināma neatlaidība un pastāvība. Fakts ir tas ka process ir daudz lēnāks bet ir, tapat kā šķidinot sāļus, man liekas ka par tiem jau mēs runajām pirms laika.
iii
Re: Tie paši žultsakmeņi
27.08.2018 19:32
Bet es neko negribu pierādīt, Jūs, Moljer, varat domāt ko vien vēlaties.
Re: Tie paši žultsakmeņi
28.08.2018 16:37
Ir tā saucamās vadlīnijas.Kas nosaka ārstēšanās gaitu un paņēmienus. Vajag aiziet pie ķirurga. Labāk uz P.Stradiņa slimnīcu. USG es vispār neticu. Paskatījās ar USG nierēs un teica ka ir akmeņi. Aizgāju uz DT, pateica neliela cista. Tas bija kādis 10 gadus atpakaļ.
Lai saprāts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 11?
Ziņa: