Īslaicīgs dzirdes zudums vienā ausī bez skaidra iemesla

Aizsāka marko_nepolo 

Īslaicīgs dzirdes zudums vienā ausī bez skaidra iemesla
12.11.2018 13:17
Vai kādam ir idejas, kas varētu būt par iemeslu retam dzirdes zudumam vienā ausī bez redzama iemesla?

Tas notiek varbūt reizi gadā vai retāk un ilgst vairākas stundas un pāriet tikpat mistiski, kā sācies. Es pat nepaspēju aiziet pie ārsta, kad viss jau ir pārgājis. Korķus ausīs neatrod, asins analizēs viss ir smuki pa vidu references intervāliem. Tajā laikā esmu vesels, nav ne temperatūras, ne citu ausu vai kakla problēmu.

Papildus informācija.

Vispār jau tādi pavisam īslaicīgi pāris sekunžu dzirdes zudumi vienā ausī man gadās biežāk - varbūt pat reizi mēnesī. Nekādu sāpju nav, vienkārši pēkšņi galva no vienas puses sajūtas it kā dabūjusi sitienu un ausī džinkst, bet tas pāriet dažās sekundēs. Šo vēl varu izskaidrot ar kādām asinsrites problēmām un stresu.

Taču tas otrais, ilgstošais zudums ir nepatīkamāks. Piemēram, šoreiz tas notika naktī. Gulēju uz labās auss, pamodos, jo sagribējās aiziet uz tualeti. Piecēlos, sākumā viss šķita normāli, dzirdēju istabas pulksteņa tikšķus abās ausīs. Tad pēkšņi labajā galvas pusē sajūta, ka kāds būtu ieklapējis pa ausi, džinkstoņa. Džinkstoņa pāriet, bet auss dzird tā dīvaini, katra skaņa tāda miglaina, bet ar nepatīkamu vibrāciju klāt. Likos gulēt, cerēju, ka līdz rītam pāries. Nepārgāja, sabāzu ausī vati (tā vieglāk), un sēdos pie darba. Pēc pāris stundām pamanīju, ka viss ir atkal normāli un dzirde ir atgriezusies.

Intereses pēc ieskatījos ausī ar tādu daiktu
https://www.teslong.com/index.php?route=product/product&product_id=73

(ērta lieta ar visādiem uzgaļiem, var ielīst visos caurumos un apskatīt)

Neredzu neko aizdomīgu - nekādus korķus vai asiņošanu utml., šķiet tīra bungādiņa, vismaz tik tālu, cik ar to daiktu var redzēt; dziļi nevar ielīst, bet labi, ka tā, lai nav riska satraumēties.


Mani dati:

vīrietis, 39 gadi, kalsnas miesasbūves (175cm, 62kg), nesmēķēju, alkoholu lietoju tikai pa svētkiem un pavisam nedaudz, ikdienā ir sēdošs darbs, asinsspiediens bieži ir zem normālā (šķiet, ka iedzimts - tēvam un māsai arī tas pats, bet mammai ir biežāk paaugstināts).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 21?
Ziņa: