ģiboņi dēļ pazemināta asinsspiediena

Aizsāka Pipars 

Sveiki!
Pirms pāris gadiem Omi (85gadi) pa taisno no poliklīnikas aizsūtija uz slimnīcu, jo esot bijusi slikta kardiogramma. Slimnīcā noteica diognozi - slikta sirds un paaugstināts asinsspiediens.
Visu šo gadu laikā dzer izrakstītās asinsspiedienu paaugstinošās zāles. Pēc tā laika sākās ģīboņi ( ik pa pāris mēnešiem )
Pati ārstus nekad nesauca un tā arī neviens nezināja dēļ kā ģīboņi.
Nesen notika ģībonis aptiekā, no kurienes, protams, pa taisno aizsūtija uz slimnīcu un lika nogulēt nedēļu un iemesls esot bijis Pazemināts asinsspiediens.
Ārsti nedēļu ņēmās un beigās no zālēm gandrīz nekas netika pamainīts. Asinsspiediena paaugstinošās zāles tās pašas, un tādās pašās devās.
Kāpēc tā?
Gribu piebilst, ka priekš cilvēka kuram diognoze ir paaugstināts asinsspiediens, viņai tiešām daudz biežāk ir tieši pazemināts, nevis paaugstināts.
Sirds nevelk, mazspēja.. tur var trūkt vitamīni, B grupa, vēl dažādi iemesli, vienkārši vecums....
nedaudz nesapratu tieši kā Tu to domā..
Tu domāji, pazemināts asinsspiediens dēļ tā, ka sirds nevelk?
Bet tādā gadijumā, ja ome beigtu lietot asinsspiediena pazeminošās zāles, tad jau asinsspiediens atkal būtu normāls/augsts ...
Vai arī Tu domāji, ka ģīboņi dēļ sirds mazspējas? Bet papīros skaidri un gaiši rakstīts, ka ģībonis pēdējo reizi bija dēļ pazemināta asinsspiediena, ko, loģiski domājot, izraisija asinspazeminošās zāles..
Mazspējas dēļ zems asinsspiediens jo vienkārši sirdij nav spēka lai pumpētu asinis.
iii, bet viņai tak dabīgais ir paaugstināts tieši. Viņa tāpēc pēdējos gadus dzer asinspazeminošās zāles... Kāds te sakars? Nesaprotu saikni..
Asinsspiediens lēkā, vispār baigi nesaprotami sarakstīji.....
Būtībā augsts irt tad kad sirds vēl strādā kaut cik labi, augsts ir sakara ar to ka asinis biezas, asinsvadi ciet, bet zems- kad šajā situācijā sirdij vairs nepietiek nekas- skābeklis, citas vielas... loģiski ka- šādā situācijā ģibst.
Piekrītu, ka iespējams nesaprotami sarakstīju.
Doma tāda, ka pirms gadiem 6 ome nonāca slimnīcā un tur viņai uzlika diognozi augsts asinsspiediens un mirdzaritmija. Izrakstīja zāles kuras jādzer, tai skaitā asinsspiediena PAZEMINOŠĀS. Un pēctam sākās tie ģīboņi... Tikai neviens nezināja dēļ kā tie ģīboņi ir, jo viņa nekad ātros nesauca utt.
Tagad pirms kāda mēneša, kad no poliklīnikas kur viņa paģība, viņu pa taisno aizveda uz slimnīcu- tur noskaidrojās, ka tas dēļ Pazemināta asinsspiediena notika.
Tātad var pieņemt, ka iespējams, visus šos gadus, viņa ģība dēļ tā, ka tās asinspazeminošās zāles viņai ir pa stipru ?
Bet pēc slimnīcas nekādas devas netika samazinātas....
Man liekas ka spiediens lēkā, diez vai pa stipru, es tur jau rakstīju...
Būtībā augsts irt tad kad sirds vēl strādā kaut cik labi, augsts ir sakara ar to ka asinis biezas, asinsvadi ciet, bet zems- kad šajā situācijā sirdij vairs nepietiek nekas- skābeklis, citas vielas... loģiski ka- šādā situācijā ģibst.

Pamata tas ka vairs nestrādā normāli barības vielu pievadīšana..un visu laiku spiediens augsts vairs neturās..
Paldies par atbildi.
Nu labi.. Bet ko tad darīt? Samierināties ar ģīboņiem un viss? Jo Ģimenes ārste, gan arī slimnīcā viņa it kā stāstija ka tādi viņai ir ik pa laikam.
Var alternatīvās metodes lietot, bet tas vecums- 85 gadi, nav lielas ticības ka tur var kaut ko darīt.
Ko Tu biji domājis ar alternatīvām metodēm?
Sārmaino attīrīšanu, ar sodu- tā vismaz asinis sašķidrina, bet 85 gados vajag visu pamazām darīt, tā lēnām.
Vai piemēram lauru lapu uzlējumus dzert. tie darīs to pašu un pamazām attīrīs asinsvadus.
Nu viņai jau tās asinsšķīdinošās zāles dzer pāris gadus. Kad izrakstīja, tik ilgi arī dzer.
Tām ir atšķirīga iedarbība, piemēram salicilskābei un sodai- tie ir divi gandrīz pretpoli..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 13?
Ziņa: