Ilgstošs bezmiegs, asinsanalīzes

Aizsāka Edgars37 

Edgars37
Ilgstošs bezmiegs, asinsanalīzes
26.02.2019 10:58
Labdien!

Vai varat ieteikt, kādas asins analīzes būtu jānodod, ja moka bezmiegs, nu jau, 7 gadus no vietas, lai izslēgtu pataloģijas, hormonu disbalansu u.t.t. STH, PHT, Endokrīnie rādītāji?!
Esmu pārliecināts, ja problēma būtu garīgi emocinālā līmenī, tad vismaz kāda no šīm 7 gadus negulētām naktīm būtu bijusi ar normālu, atjaunojošu miegu, taču diemžēl nav. Traumu, pārdzīvojumu nav.

Iemigt varu, taču jūtu, ka miegs ir bez tās fāzes/stadijas, kurā atjaunojās organisma funkcijas. Pamostos bieži, grūti atkal iemigt, trausls, raustīts, virspusējs miegs. Sapņus šad tad redzu. Kādreiz guļot ļoti labi atslēdzos, ar atvērtu muti, tekošām siekalām, raustīšanos pirms iemiģšanas, tagad tas viss izstrūkst.

No rīta ceļos ar spēku izsīkumu, ar sāpēm kaulos, muskuļos, dullu galvu, sarkanām acīm, trīcošām rokām, muskuļu "tikiem" visass dienas garumā, sarkaniem plankumiem uz ādas, karstuma sajūtām locītāvās, līdzsvara problēmām u.t.t. No šīs negulēšanas esmu kļuvis jau par dārzeni, kurš vairs nefunkcionē, kā nākās! Jūtu, ka bezmiegs atstāj savas sekas arī uz sirdi, kura jau pirms tam strādāja ar vadīšanas traucējumiem. SVES/VES, netur vairs slodzi, pēc slodzes natkopjas laicīgi. Par laimi vēl asinsspiediens turās līmenī ~115/78, pulss paaugstinājies vidēji no 60 uz 73 s/min.

Miega zāles, nootropi, AD, dabiskie līdzekļi, uztura bagātinātāji, alkohols, jogas, vingrošanas, baseini nelīdz. Izmēģināts viss. Ar zālēm, alkoholu protams neaizrāvos, jo tas tikai lietu ilgtermiņā var padarīt vēl sliktāku.



Vīrietis, 37gv, 173cm, 78kg, daudz pavadu svaigā gaisā staigājot, veselīgi ēdu u.t.t.


Paldies!
Medicīna ne tik nepalīdzēs, jāmeklē starp tiem līdzekļiem kas itkā nav palīdzējuši.
Maz ticams, ņemot vērā normālo svaru, bet tomēr – varbūt miega apneja? Vai guļat viens? Līdzgulētāji/-as nav neko teikuši par traku krākšanu?
Iesaku dzert sodu un vitamīnus!
Edgars37
Re: Ilgstošs bezmiegs, asinsanalīzes
28.02.2019 16:54
Vitamīni, uztura bagātinātāji parasti tiek pārnesti ar dīvāniem simptomiem, netipiskiem. No vitamīniem alerģija.
Tas pats MagB6 it kā jābūt ir kā nomierinošama efektam, man gluži otrādi.

Miegā nekrācu, liekā svara nav.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 7?
Ziņa: