Potītes (sporta) ortoze

Aizsāka Jurek94 

Potītes (sporta) ortoze
09.04.2019 11:31
Labdien,

Vēlējos saņemt vairāk informācijas un pieredzi un ieteikumus par potītes ortozi/fiksatoru (sporta) pēc potītes lūzuma.
Esmu 24 gadus jauns vīrietis, pirms mēneša man tika veikta atkārtota operācija un metāla konstrukciju izņemšana no potītes pēc lūzuma. Ārsts teica, ka viss var atgriezties vecajās sliedēs un turpināt nodarboties ar sportu.
Pats nodarbojos ar hokeju, sāpes potītē nav un domāju vēl nedaudz nogaidīt pirms atgriezties sportā, taču pēc paša iniciatīvas domāju iegādāties ortozi, lai potīte būtu stabilāka, pašam psioloģiski būtu lielāka pārliecība un kāja pati par sevi ērtāk turētos slidzābakā un griezuma vietas neberztos pret to. Kopumā, gribu justies stabili ar traumēto locītavu, jo ortozi lietotu tikai pie sporta slodzes.
Līdz ar to ir sekojoši jautājumi - Vai tas vispār ir nepieciešams/ieteicams? Vai ortoze nenoņem pārāk daudz slodzes no kājas un līdz ar to ir kādi negatīvi blakusefekti? Varbūt tieši otrādi - tomēr droši un pat ieteicams to būtu iegādāties un lietot? Kāda būtu optimālā cena? Vai var lietot ilgtermiņā iepriekšminēto psiholoģisko un stabilitātes iemeslu dēļ?

Paldies jau iepriekš!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 21?
Ziņa: