Galvas reiboņi

Aizsāka Stass111 

Galvas reiboņi
21.05.2019 12:45
Sveiki, Nu jau nedēļas garumā man ir "dulla" galva, grūti vispār raksturot to, brīžiem uznāk vairāk , brīžiem mazāk, brīžiem šķiet ka vispār pāriet, bet uz īsu brīdi. Jūtu sprandas saspringumu, sprandu smērēju ar krēmu, dzeru tanakanu asinsritei un arī magniju, labāk nepaliek. Brīžiem tirpst roka, jūtama smaguma sajūta kājās un neskaidra atmiņa. Kurp doties, kā sev palīdzēt? 22 gadi, pa pusei sēdošs darbs, kustības ir, dienā tiek nostaigāti vidēji 7000-8000 soļi. Šis sākās pirms diviem gadiem, bet tad reiba tikai galva un tas bija periodiski.



Edited 2 time(s). Last edit at 21.05.2019 12:47 by Stass111.
egle1
Re: Galvas reiboņi
21.05.2019 13:11
Jāiet vai nu pie ģimenes ārsta , lai izraksta nosūtījumu neirologam, vai, ja gribat par maksu, pie maksas terapeita vai neirologa (vai pat pie neirolora - tas ir neirologs un LOR ārsts vienā personā - paskatīsies, vai varbūt kaut kas ar ausīm, kas dod problēmas ar līdzsvaru). Jātaisa doplers asinsvadiem (galvas un kakla ), magnētiskā rezonanse galvai, iespējams, arī izmeklējums mugurkaulam. 22 gadi ir baigi jauns, bet mūsu laikos nav nekāds brīnums. 8000 soļu nav nekas, man pašai gadu ir 2 x vairāk un pat 10 000 soļi ir tikai minimums, bet ne pietiekamas kustības. Vēl jāuztaisa analīzes - uz holesterīnu vai ko vēl ieteiks dr. Jāpaskatās asinsspiediens, gan ļoti zems, gan ļoti augsts nav labi.
Ja tas par valsts naudu būs ilgi jāgaida, ja par maksu - ātrāk. Kad tas viss būs uztaisīt un nekas netiks atrasts, tad paliks kā variants fizioterapija, osteopāts. Varēs, protams, domāt par slaveno veģetatīvo distoniju un tajā virzienā kaut ko domāt.Kaut kā tā.
Re: Galvas reiboņi
16.07.2019 16:15
Stāts sekojošs, esmu bijis visur, asinsvadu duplex, kakla rentgens, neirologs izrakstija antidepresantus, nepalīdz, galva kā dulla tā dulla, vēl atliek resonanse galvai. Vai tiešam kautkas galvā? Sliktas domas un dūša metas no tā visa. :( ik pa reizei spiež galva, koncentrēties nespēju, atmiņa arī klibo. Nejūtos pats savā ādā, darba spējas vispār esmu zaudējis.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.07.2019 16:17 by Stass111.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 10?
Ziņa: