Eritrocīti un olbaltums urīna analīzē.

Aizsāka aiai 

Eritrocīti un olbaltums urīna analīzē.
01.08.2019 12:52
2014.gadā urīna analīzē parādījās olbaltums - 0.25, pāris reizes - 0,75 , eritrocīti - 55 - 76. Ģ.ā. olbaltumu norakstīja uz nepareizu savākšanu, arī paļāvos uz to. Nepadomājot, ka piecu gadu garumā un nepareizi savākts, un līdz tam, tad bija pareizi savākts. Eritrocītus norakstīja uz to, ka ir Mirena, kas varētu nedaudz dot šos pilienus. Citi nieru rādītāji normas robežās.
No 2016.gada urīna klīniskajā ķīmija olbaltums ir no 1.33 līdz 1,42, 0.82.
Gadā reizi veicu profilaktiski asins un urīna analīzes, šie rādītāji atkārtojās.Bet ģ ā mani nekur nesūtīja.
2017.gadā sakarā ar miomu tika izņemta dzemde.
Ģ.ā. vairs nebija uz ko eritrocītus norakstīt, tad sūtīja pie urologa. Veicu nierēm usg, kur pamanīja sīkus konkramentus, iespējams smiltis nierēs. Veicu nierēm Ct, tur viss labi.
2018.gadā gāju pie nefrologa. Iekaisuma marķierus un autoantivielas asins analīzēs / ANNA IGg, DNS IgG, ANCA IgG, Kardiolipīns IgG un IgM viss robežās. Holesterīns virs normas. Nieru rādītāji normas robežās.
Patreiz nefrologs sūta uz nieru punkcijas biopsiju, lai pārbaudītu uz - Ig A nefropātija. Izdzirdot šo dg iestājās šoka stāvoklis un no uztraukum nepajautāju nefrologam, vai Dg IgA nefropātija ir vienīgā uz ko norakstīt šos nenormas rādītājus. Vai tiešām var rasties nieru mazspēja? Cukura diabēts nav, asinsspiediens normāls. No sūdzībām varu teikt, ka urīnā dažreiz ir vērojamas putas, bet nevienmēr, pāris reizes urīns bijis kafijas tonī. Pirms 10 gadiem vienā nierē skaldīti nierakmeņi, vai tas būtu devis šo rezultātu? Baidos, ka kautkas nav palaists arām. Nezinu, ko esmu darījusi nepareizi? Ar, ko tas varbūt saistīts, olb un er izdalīšanās?
Lūdzu padalieties pieredzē, ja bijis līdzīgi.


l
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 11?
Ziņa: