Asins uz tualetes papīra, melnas fekālijas

Aizsāka Robels 

Asins uz tualetes papīra, melnas fekālijas
02.12.2019 09:13
Sveicināti! Lieta tāda, ka 2reizi jau parādās asins uz tualetes papīra un ir mazliet kā kairināta anālā atvere, bet sāpju nav, ir bijis ka fekalijas ir pavisam melna krāsā, bet neregulāri, arī asiņošana bija aizvakar un tad tikai šodien. Vai ir iemesls satraukties un par ko tas varētu liecināt? Jau iepriekš, paldies!
Re: Asins uz tualetes papīra, melnas fekālijas
02.12.2019 17:42
Vēlējos papildināt, ka vēders iziet normāli un nav sāpju. Vai iespējams ka tas nav nekas nopietns?
Nu hemoroīdi var būt, var būt tā, ka sieviete dzer dzelzi un tad melnas fekālijas. Ja jau jautājums ginekoloģijas sadaļā.
Bet nopietnos gadījumos, ja nav nekā no šiem, var būt kāda iekšēja asiņošana, piem kuņģa vai zarnu. Jāiet steidzami pie daktera.
Re: Asins uz tualetes papīra, melnas fekālijas
08.12.2019 21:32
Es atvainojos, te nomaldījos iespējams ar sadaļām, neesmu šeit patstāvīgi. Lieta tāda kad tās asinis sākumā bija kā svaigas uz papira, brt tagad reizēm viņu nav vispār, pārsvarā kā piejauktas fēcēm. Itkā cik novēroju fēcēs ir tādas kā asiņu stigas, bet nav tā, ka tiek izvadītas daudz asiņu vai ari tas tecētu pašas no nekā. Sāpju nav, niežu ar nav, agrak, pirms paris menešiem bija nieze, iespejams hemoroidu dēļ. Bet asinis paradijas pagajušo nedēļ, sākumā itka vairak tagad mazāk. Pirms tam biju novērojis, kad pec alkahola lietošanas parasti bija melnas fēces.. iespējams tas nav saaistīts, bet mans ģimenes arsts ar ganjau nemācēs skaidrot, ar to ka man ir problēmas ar asinspiedienu, nupat kā nieres pārbaudītas, plaušas, biju pie neiraloga, kardialoga, vainu neatrada, dzeru zāles. Ja tā patiesi ir iekšējā asiņošana, vai man nebutu jabūt sāpēm? Man ir citreiz ka neskaidra galva, reiboņi. Bet tir jau kadu laiku un arsti to norakstija uz spiedienu un uz auss iekaisumu. Tagad ir kā ir, saspringts grafiks un tuvākajā nedēļā pie daktera netikšu, ceru ka neapdraudu savu dzīvību pašlaik. Vai iespejams arī kad tas no nerviem? Jo ir bijušas kas lidzigs panikas lekmem agrak, ka skaidroja arsts veģetativa distonija.
Re: Asins uz tualetes papīra, melnas fekālijas
09.12.2019 18:43
Es pārvietoju ziņu uz atbilstošo sadaļu, noteikti vajadzētu veikt pārbaudes, vispirms pie proktologa. Ja ir asiņošana, sāpes nav obligātas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 17?
Ziņa: