Asins un hemeroīdi

Aizsāka Reinis3 

Asins un hemeroīdi
25.12.2019 22:57
Sveicināti! Pēc nokārtošanās uz tualetes papīra ir asinis, citreiz ar minimālu piejaukumu, citreiz vairāk. Asinis ir svaigi sarkanas, biju pie protologa, arejo hemoroīdu nēesot, iespējams ka iekšējie. lietoju tabletes 2x diena un svecītes 2x dienā jau kādu nedēļu, bet izmaiņu nav. Vēdera sāpju vai aizcietējumu man nav, arī diskomforta. Vai iespējams ka tas ir zarnu vēzis, gaidot kolonoskopiju esmu ļoti satraukts par to.. vai iespējams ka satraukumam nav pamata? Ka tam ir citas raksturīgas pazīmes, izņemot tikai asiņošanu. Vai, ja man būtu iekšējie hemeroidi, pēc zāļu lietošanas nebūt asinim jāpazūd? Paldies jau iepriekš!
Re: Asins un hemeroīdi
26.12.2019 01:57
nezinu, bet varu pateik, ka man tā jau ir daudzus gadus :)) nemācēšu uzrakstīt, lai neizklausītos perversi - man tur tā viet dažreiz tāda interesanta, un sanāk kaut kā ne tā slaucīt un parādās asinis. bet tas 100% man nav nekas tevis minētais. asiņošana ir ārēja, nenāk no iekšas.. :) izskaidrot nemācēšu, bet kaut nedaudz nomierināt gan vajadzētu:) nesatraucies pirms neesi dabūjis precīzu skaidrojumu no ārsta:)
Re: Asins un hemeroīdi
28.12.2019 00:28
Liels paldies par atbildi, kļuva vieglāk. Svaigas asinis, bet neka cita nav, reizem veders vēl pūšas. Nespeju sagaidīt izmeklējumus lai uzzinātu kas pie vainas un kā ārstēt.
Re: Asins un hemeroīdi
20.01.2020 23:09
Šī valsts mani dzen izmisumā!! Biju pie ārsta un atkārtoti izrakstīja zāles, neveicot izmeklējumus, atceļot uz menesi. Bet zāles lietojot asiņošana nerimstas. Nezinu ko iesākt, ko darīt... laikam jāgaida vien pēdeja stundiņa.. vai kādam nav kas tads bijis?? Ceru ka tas nav kas bistams
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 23?
Ziņa: