Vai tiešām jāēd obligāti 5x dienā?

Aizsāka Pipars 

Sveiki!
Nokļuvu pie ārsta ar problēmu, kas saistīta ar matiem, bet ārsts nosūtija uz kapogrammas analīzēm.
Kapogramma parādija, ka man kaut kas neesot īsti labi ar vēderu un nu tad man tagad esot obligāti jāēd biežāk. 5x dienā esot jāēd.
Līdz šim ēdu 4x dienā, ap pus 11 pirmā ēdienreize, un ap pus8 pēdējā. 2.5-3h starp ēdienreizēm. Vienkārši vēlāk sāku un ātrāk beidzu ēst.
Jautājums- vai tad nav svarīgi galvenais, lai starpā būtu tās 2.5 - 3h starp ēdienreizēm ? Vai tad tas, ka es nedaudz vēlāk ēdu pēc pamošanās un pāris stundas pirms gulētiešanas beidzu ēst, tas kaut kā slikti var ietekmēt kuņģa darbību ?
Paldies...
Re: Vai tiešām jāēd obligāti 5x dienā?
29.05.2020 14:37
Kāda tieši ir problēma ar kuņģi? Principā ir tieši otrādāk - kuņģim vajag mieru, nevis, lai tas visu laiku ir pārstūķēts ar ēdienu. 3 ēdienreizes dienā un, ja gribās, tad viena uzkodu reize ir tieši laikā. Drīzāk šeit ir jautājums par to, kas tieši tiek ēsts un ārsti Tev nekad nemācīs ēst, jo viņiem bizness grozās ap zālēm un ķirurģiju. Ja interesē parunāt un izskaidrot Tavas problēmas, uzraksti man šeit privāti! Es nodarbojos ar uztura izveidi...
Nu, Magnolija, ārsts man teica tā, ka vajagot 3 lielās ēdienreizes un divas uzkodas starp viņām. Var būt ļoti mazas uzkodas, 1 gurķis kaut vai.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 17?
Ziņa: