zāles Xanax

Aizsāka IrinaZ 

zāles Xanax
08.06.2020 15:07
Labdien! Sakarā ar izteikto klaustrofobiju es nevaru iziet MR procedūru. Šoreiz mēģināsu 4.reizē. Ģimenes ārste man izrakstīja Ksanaks 0.5mg, lai iedzēru pirms procedūras.
Jautājumi: vai es drīkstu iedzērt 1 mg (divas tabletes) stirpākam efektam? Vai tas nav pārāk bīstami? Un cik ātri tās iedarbosies? Cik īsā laikā pirms MR ir jāiedzer? Vēl mani uztrauc vai es varēšu tad pēc MR procedūras (ilgst aptuveni 20 minūtes) ar vīra palīdzību kaut kā piecelties un apģērbties un ar viņu aiziet līdz mašīnai, lai viņš aizved mani līdz mājām jeb es būšū miegaina "kā līķis" un mani varēs pamodināt tikai pēc 11 stundām???? vienu tableti esmu pamēģīnājusi pirms miega uz nakts. īpašu efektu nepamanīju (tā, lai jutu, ka gribas gulēt), vienīgais, ka aizmīgu daudz ātrāk nekā parasti, kad aizgāju gulēt un gulēju ciešāk, bet vienalga pamodījos pa nakti dažas reizes.
Uztraucos, ka šõ zāļu pārdozēšana var izraistīt pat nāvi. Un atmiņas zudumus. UN vēl daudz ko. Man vajag tikai vienu reizi pirms MR. cik tādā gadījumā ir bīstamā deva 1mg?
iepriekš paldies par atbildi, it īpaši ārstiem!
aha
Re: zāles Xanax
08.06.2020 15:36
https://vesels.latvianforum.net
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 16?
Ziņa: