Karstuma nepanesamība

Aizsāka ziemelis 

Pēdējos gados arvien grūtāk ir izturēt karstumu. Jā, pēdējās vasaras ir bijušas karstākas, taču agrāk nebija nekādu problēmu pat pie +30 grādiem. Tagad, kā ārā ir +24-+25 grādi, tā ir grūti veikt kājām pat nelielas distances. Izejot ārā, iestājas tāds kā šoka stāvoklis, galva galīgi nestrādā un ir grūti saprast notiekošo, piemēram, vairākas reizes esmu attapies, ka šķērsoju gājēju pāreju pie sarkanā. Reizēm bijuši nelieli reiboņi, sirdsklauves.
Ūdens dzeršana nelīdz. Iespēju robežās sportoju, liekais svars ir, bet neliels. Nekādas saslimšanas, t.sk. sirds vai asinsvadu, iepriekš nav konstatētas, nesmēķēju un arī alkoholu nelietoju, iespēju robežās cenšos ēst veselīgi. Vīr, 34 g.

Vai kādam ir bijusi līdzīga pieredze? Kā izdevies (vai nav izdevies) to atrisināt? Vai to iespējams atrisināt ar kādu medikamentu lietošanu? Vai varētu būt vainojama, piemēram, vairogdziedzera paātrināta darbība?

Vasaras ir pats labākais gadalaiks, bet pēdējos gados tās kļuvušas par ciešanām.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 9?
Ziņa: