Celulīts tievai meitenei - efektīvākā ārstēšana?

Aizsāka LieneM. 

Sveiki! Ļoti lūdzu padomu, jo savādāk dusmas un izmisums nāk - man ir 29 gadi, 49 kilogrami, esmu tieva, sportiskas miesasbūves, ēdu sabalansētu diētu, dzeru pietiekami ūdens, esmu sportiska un kustīga, un visādi citādi ļoti rūpējos par savu veselību un ķermeni, BET - velns parāvis - man uz kājām un dibena pēdējos gados sāk parādīties celulīts! :( Pēdējās pāris nedēļas sēžu un lasu par cīņu ar celulītu - un mani secinājumi pašlaik ir šādi, lūdzu labojiet ja kļūdos?

Izpētītās metodes un secinājumi:

1. Pret celulīta krēmi - kā saprotu, tad iespēja, ka konkrētais krēms vispār strādās ir bez maz vai 1/10, kā arī pat ja strādājot, tad efekts esot ļoti īslaicīgs.

2. Masāžas - salīdzinoši dārgas, efekts esot minimāls, ja vispār ir. Kaut cik labāk palīdzot, ja ir liekais svars un celulīts, bet ne tad, ja esi tieva.

3. Liposakcija - neder vispār, jo celulīts nav tauku šūnas bet gan limfas problēma.

4. Ultraskaņas terapija - it kā palīdzot, vismaz uz gadu, vai pat ilgāk.

5. Vela Shape - infrasarkanā sildīšana kombinācijā ar vakuuma masāžu - it kā vairākas dāmas raksta, ka esot palīdzējis, arī uz diviem gadiem jau efekts saglabājoties.

6. Karboksiterapija - ogļskābās gāzes injekcijas, kas it kā paplašinot asinsvadus un stimulējot limfas drenāžu. Nevaru atrast atsauksmes.


Lūdzu Jūs padalieties pieredzē - kura no procedūrām vai to kombinācijām ir efektīvākā? Cenas nav šķērslis - vienkārši vēlos izbaudīt un priecāties par savu ķermeni, nevis pēc gadiem ilgas rūpēšanās par sevi dzīvot ar nolādēto 'apelsīna mizu' uz pakaļas!...
celulīts nav tauku šūnas bet gan limfas problēma./c/
Sajā virzienā vajag rakt. Attīrī limfu.
Vispāŗ jau auguma garums arī būtu jāmin.
Par masāžām runājot, tās ir dažādas. Var veikt konkrēi limfodrenāžas masāžu. Bet vispār, nav jēgas iespringt. Gravitācija dara savu. :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 20?
Ziņa: