Par Magnētisko rezonansi.

Aizsāka humaxs 

Par Magnētisko rezonansi.
11.11.2020 12:36
Labdien, šodien saņēmu atbildi uz Magnētisko rezonansi, bet pie neirologa tieku tikai22 decembrī. Slikti jūtos nespēks un reibst galva, bieži sāp un liekas ka galva tirpst. Kreisā pusē galva vakaros pietūkst-ATRADE
MR galvai: T1 3D sag. ar plānu slāni un MPR rekonstrukcijām, T2, FLAIR un GRE T2 ax., DW, 3 D TOF MR angiogrāfija intrakraniālajām artērijām.

Smadzeņu vēderiņi normas robežās.
Nedaudz platākas kortikālās rievas smadzeņu puslodēs, cerebellārās rievas.
Labās pieres daivas ventrālā daļā vairāk kraniāli kortikāli lokalizēta, neregulāras formas rētaudu zona ar gliozi un sīkiem hemosiderīna izgulsnējumiem - ar lielu varbūtību smadzeņu kontūzijas sekas.
Abu smadzeņu pusložu baltajā vielā daži nelieli T2 un FLAIR sērijās hiperintensi perēkļi bez aktivitātes pazīmēm - ar lielu varbūtību, nespecifiski vai vaskulāri.
Citas pārmaiņas vai īpatnības smadzeņu struktūrā nenovēro.
Attīstības variants ar šaurāku kreiso vertebrālo artēriju, intrakraniālās artērijas bez īpatnībām vai patoloģiskām pārmaiņām.
Labais maksillārais dobums nedaudz mazāks ar iespiedumu priekšējā sienā - operācijas vai lūzuma sekas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 24?
Ziņa: