Gadu problēmas ar mandelēm

Aizsāka Artoo 

Gadu problēmas ar mandelēm
27.01.2021 10:40
Sveiki,

Jau varāk kā gadu problēmas ar mandelē. Sākumā likās ka nedaudz iekaisis kakls labajā pusē. Piepampums. Nekas nesāpēja, domāju vnk laicīgi novērst problēmu. Aizejot pie ārsta izrakstija antibiotikas. Izdzēru, viss pazuda.

Pēc trīs mēnešiem atkal tāda pati sajūta. Neliels piepampums. Spranda sāpēja, domāju atgriežās. Gāju atkal pie ārsta. Ārsts pat neprasot atvērt muti uzreiz izrakstīja tās pašan antibiotikas. Pagājušajā reizē bija lļoti slikti no viņām un nolēmu nedzert. Padzert tējas utt. Pēc kāda laika atkal pārgāja uz īsu laiku. Atkal parādoties, nolēmu aiziet pie LORA. Ārts paskatijās un teica ka nekā neesot.

Paris mēnešus vēlāk, atkal devos pie ārta, šoreiz UK. Šeit man paņēma analīzes no kakla lai noteikti kādas antibiotikas izrakstīt. Dzerot antibiotikas, viss samazinājās bet nepārgāja. Šobrīdējā situācija ir tāda ka nejūtu vairs piepampumu bet nu jau pēdējās trīs nedēļas žāvājoties jūti sāpes kreisajā pusē un mazs piepampums ko var sataustīt.

Vai kādam ir bijusi līdzīga situācija? Ieteikumi?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 18?
Ziņa: