Sāpes zem atslēgas kaula

Aizsāka runmen 

Sāpes zem atslēgas kaula
20.04.2021 10:31
Laba diena,

Esmu vīrietis, 31 gads, 178cm, svars 70kg. Veselīgs dzīves veids. Pirms 10 men. sāku nodarboties ar ielu vingrošanu. Pagājušā gada septembrī sāka nedaudz sāpēt nu it kā saites vai kas tāds zem atslēgas kaula kreisajā pusē. Domāju, ka varbūt saites un muskuļi nav pieraduši pie jaunās slodzes. Pasmērēju ar voltaren un baigi nepievērsu uzmanību. Un tā tas turpinājās līdz šī gada martam. Sāp tā, ka kreiso roku līdz galam augšā sev priekšā nevar pacelt, beigu fāzē baigās sāpes zem tā atslēgas kaula. No rīta vispār traki sāp, bet nu tas kamēr iestaigājās, izlocās, tad nedaudz mazinās sāpes.
Un tās sāpes ir arī tā kā visā tajā ķermeņa pusē - gan sprandā un muguras pusē, gan kaklā malā sāp. Sāku iet pie fizo jau 1 mēnesi, bet vispār nepalīdz. Masēja brutāli tā ka zilumi bija, lika teipus, bet nekādīgi nepalīdz. Tagad, šodien redzu, ka zem atslēgas kaula ir neliels pampums izveidojies.

Ko darīt? Esmu bezizejā un nesaprotu kā tas tā var ggadīties...

Lūdzu pēc kāda padoma pie kāda speciālista vispār iet.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 25?
Ziņa: