galvas reiboņi

Aizsāka Daina Blūmane 

Labdien!
Esmu lielā neskaidrībā. Man 68 gadi, pēdējo mēnesi katru dienu reibst galva, bez koordinācijas traucējumiem. Nav kā karuselis, kad pasaule apkārt griežas, bet galvā iekšā reibšanas sajūta. MR galvai un kaklam - leikoencefalopātija, kakla spondiloze. Biju pie neirologiem viens saka vestibulārs centrāls reibonis, otrs - ka nevestibulārs centrāls reibonis. Vēl viens neirolors - ka vestibulārs, otrs neirolors ka nevestibulārs. Mēnesi dzeru Betaserc 24 mg 2x/d, nepalīdz. Meklēt piekto neirologu?
Ko man tagad darīt?
Paldies.
egle1
Re: galvas reiboņi
29.04.2021 16:45
Pie neirootolaringologa Ata Legzdiņa arī bijāt? šādu izmeklējumu veicāt?

https://gkneiroklinika.lv/pakalpojumi/galvas-impulsa-testa-izmeklejums/

Galvas impulsa testa videoizmeklējums ir vienīgā izmeklējuma metode Baltijas valstīs, ar kuras palīdzību var diferencēt reiboņa veidu.

Šī metode ir ātra, precīza un vienkārša, lai konstatētu, vai galvas reiboņi vai pacienta problēmas, kas ir saistītas ar reiboņiem, ir neiroloģiskas (insults, audzējs u. c.), vai arī saistītas ar iekšējās auss patoloģiju.

GK Neiroklīnikā šo izmeklējumu veic neirootolaringologs jeb ausu, deguna un kakla ārsts, kas ir specializējies neiroloģijā. Neirootolaringologa sadarbība ar neirologiem būtiski atvieglo izmeklējumu un ārstēšanas procesu.
Paldies, bet tieši tur arī biju, dabūju atbildi, ka nevestibulārs, nav saistīts ar iekšējo ausi. Veicu to izmeklējumu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 21?
Ziņa: