sirds vai pleira?

Aizsāka Enduc 

sirds vai pleira?
19.08.2021 15:05
Labdien! Man ir 23 gadi,163cm,73kg,nodarbojos ar svarcelšanu.Sieviete.
Kopš pirmo reizi sākās covids latvijā,mani piemeklēja nelaba dūša,smagas migrēnas,sāpes ribās kreisajā pusē.Es vēl joprojām nespēju lietot kafiju,stipras tējas u.c. stimulējošas vielas,jo man automātiski sāk palikt nelabi,spēcīga migrēna,krateklis un dulla apziņa paliek...stresot arī nevaru sāk palikt tikpat slikti.Kā arī no rītiem trīceklis,ik pa laikam tahikardija,treniņu laikā nesen plēsa krūskurvi ,palika nelabi un bija dulla apziņa,ļoti par to uztracos.Sirds,migrēnas simptomiem es iedzeru metoprololu 25mg no rīta,nedaudz palīdz.
Gribēju atrast ,kur problēma,bet tā arī nav izdevies līdz galam.
Tikai veikts RTG plaušām tur vienreiz uzrādija pleiras sabiezējumu kreisajā pusē,taču vēlāk CT plaušām neuzrādija neko.Galvai MRT viss bija arī ok.EKG,EHO arī viss bija ok.Kakla skriemeļu CT arī viss ok.Duplex uzrādīja nelielu galvas asinsvadu sašaurinājumu.Asinsaina man laba.Hormoniem arī viss kārtībā.Vitamīnu trūkums man nav.Uzturā lietoju pamatā olbaltumvielas,nedaudz labos taukus un ogļhidrātus.
Nezinu pie kura ārsta doties tālāk vai kādus izmeklējumus man veikt,jo dotajā momentā sāp kreisajā pusē zem lāpstiņas,padusē un krūtī.Ir niezoša,plēsoša sajūta zem lāpstiņas un duroša iekšpusē.
Šķiet,ka man ir stenokardija arī,jo sirds ļoti švaki strādā,nevaru mierīgi noskriet 50 metrus.Jūtos ļoti vāja,jo man ātri paliek slikti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 19?
Ziņa: