Narkoze + krākšana

Aizsāka MLEL 

Narkoze + krākšana
24.08.2021 19:28
Sveiki!

Man paredzēta pirmā operācija dzīvē (nieres rezekcija), droši vien par daudz lasu un stresoju, bet nu jautājums par pieredzi šāds. Ikdienā naktīs guļot krācu un ik pa laikam pārtraucu elpot (īslaicīgi), pareizi tas laikam saucas obstruktīvā miega apnoja, bet neesmu tam pievērsis līdz šim nekādu nopietnu vērību, īpaši netraucē, t.i. nekāda diagnoze man šajā sakarā nav. Palasīju internetā it kā samērā solīdos informācijas resursos, ka šis skaitās kā liels risks vispārējais narkozei, ko it kā arī būtu specifiski jāmenedžē anesteziologam. Pie ambulatorā anestiziologa uz vispārējo konsultāciju/izvērtējumu jau biju, tad vēl šo nebiju izlasījis, neko nepieteicu, par citām lietām, ko jautāja (alerģijas, sirds, plaušas, zobi, analīzes) - viss ok, t.i. atzina mani par operācijai un vispārējai anestēzijai derīgu.
Tagad domāju, ka noteikti šo pieteikšu pirms operācijas tās operācijas anesteziologam, bet varbūt kādam ir pieredze, zināšanas šajā ziņā - droši vien meklēju sev kaut kādu nomierinošu info :) un gan jau viss būs ok, bet tāds satraukums un liekas, ka informācija palīdzētu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 22?
Ziņa: