sizofrenija

Aizsāka nobijusies 

nobijusies
sizofrenija
23.03.2005 20:52
Sveikini!Man ajadziga jusu palidziba, kadas ir sizofrenijas pazimes, man skiet ka man sodien bija kaut kas lidzigs ozas un garsas halucinacijam, jo nevareju saprast kada man isti ir garsa mutee un kadu smarzu es saozu. Man jau sak palikt bail ka tas bija ozas un smarzas halucinacijas. Kaut gan dzirdes halucinacijas man nav bijusas un nekas cits tads tamlidzigs, bet trauksme gan man ir ar panikas lekmem.
ludzu palidziet ar padomu!
vasja
Re: sizofrenija
23.03.2005 21:19
Man tâ mçdz bût, kad ir briesmîgas iesnas. Nopietni.
....
Re: sizofrenija
23.03.2005 21:25
bet man nav iesnu!
Bernadeta
Re: sizofrenija
23.03.2005 21:27
Paga paga, vai tev râdîjð,ka kâds Tev tâs smarþas uzsûta? Ja nelikâs, tad diez vai Tev ir kas traks, bet nrvu nomierinâðanai vari aiziet pie normâla speciâlista parunât,lai gan atsleìas vârds ir normâls speciâlists, jo vâjð tieðâm tikai sabaidîs Tevi vçl vairâk.
jaja
Re: sizofrenija
23.03.2005 21:48
Ja tu lieto medikamentus trauksmei, tad no tiem var but savadakas garshas, ozhas izjuutas. Un vispar no dazhadiem medikamentiem var but tadas izjuutas.
yole
Re: sizofrenija
23.03.2005 21:58

Vispirms jau nevajag domat tads domas. Kapec gan lai tev butu shizofrenija? Trauksme nenozime shozfreniju.

Bet vai tev ir balsis?Vai kads tev kaut ko galva saka, liek pildit paveles?
Es jauniba vasara stradaju psihene un atceros, ka shizofrenikjiem parasti bija balsis. Piem., vinji pekshnji sak vingrot arsta kabineta. Kad prasa, ko dara, atbild, ka tika dota pavele.
Citam slimniekam likas, ka vinja ediens ir saindets. Dazham citam likas, ka vinjsh visu laiku tiek izsekots, noklausitas telefona sarunas utt.
Cits stastija, ka vinjam smadzenes ir kompjuters.

Vispar skumiigi :(( Es pirmas dienas pec darba majas raudaju, tik shausmigi zhel bija to nabaga cilveku.
Re: sizofrenija
23.03.2005 22:00
Skatijaties filmu "Prata speles''? Vot tur gan ir shizofreenija!
Bet garsha un smarzha no tik daudziem faktoriem var mainities...
Nesatraucies ;)
nobijusies
Re: sizofrenija
23.03.2005 22:59
nee nu tik traki gan nav, nedzirdu es ne skanas ne balsis un man neviens neko neliek darit. Es izlasiju seit foruma rakstu par sizofreniju un tur bija teikts ka pazimes ir ozas un garsas halucinacijas un tapec ari sabijos. mjaa ka gan man var ienakt galva tada doma, bet par to saindeto edienu gan man ar dazreiz liekas ka varbut kaut kas ir saindets, jo atceros ka viena filma redzeju ka limonades bundzina ievada indi un tad noliek pardosana un protams cilveks izdzer un nomirst, tagad vel joprojam pirms dzeru bundzinas atceros un ja nu saindets. Nu vispar jau tas vairak no zemapzinas man nak. Bet paldies par nomierinajumu!
Trauma
Re: sizofrenija
24.03.2005 11:50
http://www.relax.livenet.lv/simptomi.htm ,luk kur vari palsaiit par simptomiem!
nobijusies
Re: sizofrenija
24.03.2005 16:46
izlasiju, nu un pasaki tad kada atskiriba ir depresijai, tikai tas ka depresija nedzird ne balsis ne ko, parejie simptomi identiski ka depresijai. Nu un ko man tagad darit, arstam prasit vai man nav sizofrenija agrina forma?
jaja
Re: sizofrenija
24.03.2005 17:27
Arstam paprasi gan. Normals arsts pateiks
koko ðanel
Re: sizofrenija
24.03.2005 17:33
visticamâk,ka tu esi nojûgusies!
nobijusies
Re: sizofrenija
24.03.2005 19:30
koko sanel!
priecajies ka tu neesi nojugusies. parasti jau nojugusies nekad nemekle palidzibu jo vini doma ka ir veseli, ta ka padoma par sevi!
zutis
Re: sizofrenija
24.03.2005 19:43
"parasti jau nojugusies nekad nemekle palidzibu jo vini doma ka ir veseli"

- manuprât populârs mîts! nojûdzies jau nu domâju zin gan ka viss ir d...., bet tas ka nemeklç palîdzîbu ir cita lieta.
x
Re: sizofrenija
25.03.2005 23:36
hmmm vis kaut ko vienmer kaut kur izlasa...un kadas tik slimibas sev nepiedeve...
sizofrenija ir gariga slimiba un ja tu ar to butu slima,tad tu tiesam to nesaprastu.......vismaz es ta domaju.....
un sizofrenijas pirmas pazimes ir jau bernibaa......berna uzvediibaa.....
lapa
Re: sizofrenija
26.03.2005 13:05
Es gan tomçr ieteiktu aiziet pie ârsta-psihiatra.Jo nav obligâti,ka tas ir ðozofrçnijas sâkums.Ir ïotu daudz citu nepatîkamu slimîbu,kas saistîtas ar izmaiòâm domâðanâ un sajûtâs.Un ja jau ir vçl trauksme un panikas lçkmes,un daþreiz liekâs,ka dzçrienam kas nav kârtîbâ...Tad jau ar nervu sistçmu kaut kas gluþi kârtîbâ nav.Un ïoti bieþi cilvçki,kas saslimst ar ðizofrçniju,no sâkuma saprot,ka jûk prâtâ(tas par to,ko rakstîja -x) Jo arî ðizofrçnijai ir ïoti daudz izpausmju un veidu.Nav obligâti,ka cilvçks dzird pavçles vai redz halucinâcijas.Tas visbieþâk ir tipiskos gadîjumos.
med
Re: sizofrenija
26.03.2005 13:51
shozofrenijai obligati jabut balsim, halucinacijaam!Kamer tas nav, varat nesatraukties!
sam
Re: sizofrenija
01.04.2005 13:15
Es te ari kadu laiku atpakalj biju satraukusies, ka man varbut ir shizofrenija... Bija jau visadi simptomi - lielakoties saistits ar mazaktivitati, kas tomer mijas ar specigam trauksmes lekmem, bija ari personibas dalishanas halucinacijas un sajuta, ka esmu parvertusies par tenisa bumbinu, kas sitas pret istabas sienam (godigi sakot ljoti interesanta sajuta...), ari speciga aptija, labas dienas, kad likas, ka no viegluma pacelshos sparnos mijaas ar tikpat (4-5) dienas, kad biju trauksmes, bailju, kompleksu un depresivas sajutas nomocita.

un
tad
es
nolemu saraut kontaktu ar loti tuvu draugu, kam ir shii briesmigaa kaite, savas domas saravu sho saiti. Parvacos uz citu dzivokli un tagad viss ir laimigi nokartojies.

Laikam jau
es gribeju pateikt,
ka tas, ka tev ir shadi tadi simptomi nebut uzreiz nenozime, ka taa ir shizofrenija un vel mazak tas nozime to, ka tas varetu but neatgriezeniski.
Tam varbut dazadi iemesli un dazads sava ieprieksheja stavoklja atgushanas periods (pec tam, kad redzeju otro halucinaciju, sapratu, ka kaut kas nav labi. Tas viss vainagojas ar milzigam bailem, moralam mokam par to, ka esmu tik vaja un esmu nonakusi shaja situacija..., bet pec aptuveni 3 men viss atrisinajas :)).
to sam
Re: sizofrenija
01.04.2005 14:49
Apsveicami un tu sarâvi saites ar draugu tikai tâpçc, ka viòam ir ðizofrçnija??? Interesanti, kâ tas tavs draugs tagad jûtâs???
sam
Re: sizofrenija
01.04.2005 14:59
Nu man jau likas, ka nebus labi, ja tik isi izteikshos. Kadreiz apmekleju psih. kursus un tur macija, ka reizem starp cilvekiem ir atkaribas saite, kas trauce dzivot...
Man ar vinu tada bija. Vina ir loti gudra un apdavinata persona un tapec vinu loti cienu. Lidz vienu bridi vinas viedoklis saka spelet gandriz noteicosho lomu, sakas uzmacigas domas, ka vina droshi vien saraus att ar mani... Un es saravu to lieko saiti.
Mes tiekamies.

Interesanti, ka driz pec tam ari vinai saka iet labak. Vina ir atradusi lietu, kas vinai palidz dzivot. Savu vieglumu. To var nolasit pec acim.
nu
Re: sizofrenija
02.04.2005 00:55
to x
Muljkjibas, shizofrenijai nav obligati jaizpauzhas jau bernibaa..Ir dazhadas formas shai slimibai.

Ir tada, kas ieguta, iedzimta ta izpauzhas berniba. Bet ir ari tadas, kas iegutas dzives laika.
vox
Re: sizofrenija
02.04.2005 10:01
Mûsu politikâ ir kâds klasisks ðizo, ar visâm oficiâlâm diagnozçm, bet viòð nemaz nesatraucas!
Re: sizofrenija
02.04.2005 10:28
vinjsh-ta nee... ;)))
Re: sizofrenija
03.04.2005 11:45
shizofreenija-jaucaas trauksmaini un depresiivi periodi , visu laiku galvaa shaudaas domas, dazhaadas, piem: viena doma vel nav paspeejusi materializeeties, kaa jau seko naakamaa, tb vinjas paarklaajaas ,
uznaak briizhi, kad gribaaz kaut ko dariit ,veidot , tas i maniakalais periods , kuru peec kaada laika nomaina depresiivais periods . iestaajaas apaatija , biezhi domas par pashnaaviibu ,bet starp siem periodiem parasti ir normaali briizhi .
halucinaacijas parasti jau ir 2trajaa stadijaa vai arii lloti vielgas shizofreenijas gadijumaa .
biezhi 2trajaa stadijaa izteikta sarunaashanaas ar neeksisteejoshaam personaam vai arii ar nedziiviem priekshmetiem , balsis utt..
sbsjf
Re: sizofrenija
03.04.2005 19:29
nu sausmigi kad sak lasit, tad jau labak nemaz nedomat par kaitem, a to vel kaut ko tadu var piesaukt!
Man viss sakas Kad arsts izrakstija zales prêt trauksmi prêt sites klauvem. Es censhos partraukt lietot. Beigu beigas es pa naktim negulju. Daru visadas nevajadzigas lietas. Biezi vien vemju. Viss ,
pietiek. Ceru ka driiz paries. Sakiet ludzu vai tas ir normali. Man paliek bail ka neesmu traka palikusi. Varbut tas ir tikai bezmiega rezultats .
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 9?
Ziņa: