izvaroðana?

Aizsāka alise 

zane
Re: izvaroðana?
16.12.2005 19:19
Nelikâs, ka kâds apðaubîja to, ka autore tâ jûtas. Jautâjums- vai tam bija objektîvs pamats, t.i., vai tas ginekologs bija tik ïauns kâ viòu mâlç. Subjektîvâ sajûta vien nenorâda, ka otra iestaistîtâ puse pie tâ vainîga.
oik
Re: izvaroðana?
16.12.2005 22:34
JAA JAA! man arii (sk. augstaak) DUBULTOS! Ko es teicu!!!!!!
Re: izvaroðana?
16.12.2005 22:49
...



Edited 1 time(s). Last edit at 16.08.2006 12:36 by Runcene.
elînîte
Re: izvaroðana?
17.12.2005 00:07
Tâpat kâ nav pierâdîjumu arî pret viòu.
Esmu strâdâjusi medicînâ un jej bogu neesmu saskarusies ar to, ka ârsti uzmâca pacientçm. Jeb Runcene to no savas pieredzes?
alise
Re: izvaroðana?
17.12.2005 02:11
redz kâ ðî vecâ tçmâ atkal kâdam aktualizçjusies.
es vairâk vai mazâk jau sen piedzîvotajam tiku pâri, lai kas tas arî bija.
par to iedomâjos, tikai to ieraugot foruma pirmajâs tçmâs,ikdienâ ðî temata manâ prâtâ nav.

tas daudziem noteikti bûs atkal iemesls visâdiem tekstiem - bet es atgriezos pie ðî ârsta. terapija ilgst jau gadu, tas ir viens no labâkajiem speciâlistiem Latvijâ.. Olnîcas pçc "tâs" reizes pârbaudîja vçl 1 vai 2x, vispâr terapija tikai medikamentoza.

tagad man paðai ðíiet, ka tâ nebija ne izvaroðana, ne izmantoðana, bet gan nepierasta organisma reakcija. parakâjos internetâ, palasîjos un uzzinâju par tâdu lietu kâ vagînisma paveids, kas izpauþas nevis seksa laikâ, bet, piemçram, ilgstoðu/ nepatîkamu (sâpîgu) ginekoloìisko apskaðu laikâ. jo bija tâ, ka visi muskuïi tur iekðâ sâka krampçties, kâjas aiz nepatîkamâs sajûtas trîcçt tik stipri, ka kâju balsti sâk grabçt, bet emocionâli - nepatika.

kas bijis, bijis. protams, ir no tâ kâdas paliekas sirdî un prâtâ, bet nekas pârâk dzîvot traucçjoðs.

drîzâk aizdomâjos par kâdu citu tçmu - ârstu attieksmi pret pacientiem. pçc savas pieredzes varu spriest, ka lielâkâ daïa ârstu nu ir emocionâli atbalstoði konsultâciju, sarunu laikâ. nedaudz citâdâk pçc manas pieredzes ir manipulâciju laikâ. nu, piemçram, pie tâ paða ginekologa - ja pamatîgi sâp, kad ar spoguli íimerçjas un es to vairâkkârt saku... tad ârsts nevis mutiski mierina vai uz mirkli pârtrauc iesâkto, bet klusçjot pabeidz, labâkajâ gadîjumâ noburkðíot: "es tûlît âtri". vai tie paði ginekoloìiskie krçsli, kuros ceïu locîtavas jâliek balstos - tie ïoti ierobeþo kustîbas brîvîbu, bet laikam jau ir çrtâki ârstiem.
bet ârzemçs... daudzviet krçsli ir tâdi, ka balstos jâliek pçdas, tâtad gaidot iespçjams kaut vai ceïus salikt kopâ, sevi piesedzot. un dakterîði stâsta - tagad darîðu to, tagad to, tagad nenobîstaties, bûs auksts, tagad sâpîgi, tûlît bûs viss u.t.t.
ðeit nereti nâkas justies kâ gaïas gabalam, ko tîri tehniski "saremontç" labi, bet pavisam aizmirstot par sajûtâm.

atgrieþoties pie konkrçtâ gadîjuma - kâpçc ârsts nekâ nereaìç, ja sâpçs saviebjos, raujos prom, ja sâk pat kâjas trîcçt. ja saku, ka sâp, tad tikai paspaida vçlreiz, lai pârbaudîtu atkârtoti..
Re: izvaroðana?
17.12.2005 11:38
Runcene, uzraksti, luudzu, kadas adreses atbalsta forumiem, gribu apskatiities, kas tur ir:)
zâlîte
Re: izvaroðana?
17.12.2005 12:40
Piedod, ka skarbi, bet tas viss izklausâs pçc slima cilvçka murgiem.
Jau tas vien, ka atgriezies un turpini ârstçðanos pie tâ paða ârsta, liek domât, ka neesi îsti normâla. Normâls cilvçks, ne kad neturpinâtu sadarbîbu ar pâridarîtâju.
Re: izvaroðana?
17.12.2005 12:59
...



Edited 1 time(s). Last edit at 16.08.2006 12:36 by Runcene.
Re: izvaroðana?
17.12.2005 13:27
nez te daudz sarakstiits, nelasiiju visu
manas domas ir...ja tev reiz nepatika un aarsts to juta tad vinjam vajadzeeja paskaidrot kas notiek un visu laiku ar tevi runaat, ...ja reiz vinjsh to nedariija tad tas liecina par vinja profesionalitaati un savaa zinjaa tev ir jaagriezjas attieciigaa iestaadee lai vinju iemestu aiz restes par izvaroshanu :)..arii zobaarstam nav tiesiibas man urbt zobu kuru es neesmu vinjam prasiijis, daudzi taa gan dara un mees cilveeki nezinam ka taas ir muusu tiesiibas atteikt un iebilst

es tev ieteiktu gan pateikt aarsta uzvaardu, lai vismaz citi cilveeki kuri sheit neuzraujas uz taada

karoche viss ir skaidrs, tu esi pretojusies, vinjsh nepaskaidrojot piespiedu kaartaa turpinaajis, viss, tur vairaak nav ko runaat, protams ja neesi kaut ko nosleepusi no taa ko teici

Re: izvaroðana?
17.12.2005 13:36
...



Edited 1 time(s). Last edit at 16.08.2006 12:36 by Runcene.
Re: izvaroðana?
17.12.2005 16:55
Paldies, Runcene. Tu esi viena liela gudriniece:)
,,,
Re: devil
18.12.2005 00:27
"ja tev reiz nepatika un aarsts to juta tad vinjam vajadzeeja paskaidrot kas notiek un visu laiku ar tevi runaat, ...ja reiz vinjsh to nedariija tad tas liecina par vinja profesionalitaati un savaa zinjaa tev ir jaagriezjas attieciigaa iestaadee lai vinju iemestu aiz restes par izvaroshanu "

Tâtad nu jau komunikâcijas defektu traktç kâ izvaroðanu. Skaisti!

(un ja ârsts to nejuta? Un vispâr reti atradîsi sieviðíi, kam ginekoloìoskâ izmeklçðana PATÎK).
notiek
Re: izvaroðana?
18.12.2005 17:37
Oik, tev arî Dubultos? Kâdreiz gâju, tas gadîjums nenotika pirmajâ reizç. Laikam otrajâ. Sonogrâfijas laikâ. Aizslçdza durvis vispirms. Un protams ka tad ja ârsts ko dara tad ne prâtâ nenâk ka var viòam kâ ârstam neuzticçties.
Kaifo par sievietes reakciju....... (kura neko nevar iebilst jo uzticas cilvçkam ar ârsta diplomu) Tas raksturîgs seksa apsçstajiem.....

Sen jau eju pie citiem ârstiem.

Neesmu jau nekaada jaunuve tâpçc nebija man briesmîgu pârdzîvojumu, taèu kad te palasos, tad jaunâkâm gan tâ var bût trauma.....
Re: izvaroðana?
18.12.2005 18:31
Pirms daudziem gadiem es arii nokluvu tiesi saadaa situaacijaa, tajaa briidii es biju sokaa, gribeeju to dakteri iesuudzeet, bet ar laiku paargaaja.Vins mani tiesaam izvaroja, ut tevi Alise arii vins izvaroja, kas te daudz ko spriedeleet, ja veelies padiskuteet siikaak raksti, pastaastiisu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 11?
Ziņa: