Kompromsisi attiecibaas???

Aizsāka Tiinna 

Tiinna
Kompromsisi attiecibaas???
07.08.2006 23:33
Luuk, gadu kaa pazistami, taisamies beidzot dzivot kopaa.... bet jo ilgaak laiku pavadaam kopaa, jo katru reizi aizvien vairaak domaaju, ko tad isti noziimee kompromisi atiecibaas??

nebut vairs neesmu tinu vecumaa, bet tomeer nesaprotu - vai teju ikvakara alus dzershana (dazkart tada, ka jameimuro majaas balstoties uz mana pleca), nagu knibinaashana, nemitiga zobu bakstishana un vel sis tas - vai tas butu kopmromiss, ja es varu lugt vinu nedaudz atkapties no siem paradumiem un es savukart ko meginatu atmest no saveejiem???

Esmu vairakkart meginajusi izdibinat, vai ir kas tads, kas vinu pie manis neapmierina, kas taads, ko es pati varbut nemanu, bet vinu tracija, kas taads, ko es vareetu meginaat sevii mainiit... bet nekaa, neko nesaka... bet kaa es varu lugt vinu mainities, ja es pati neko nelieku pretim??

vai tas, ka es klusedama piecieshu vina "netikumus", vai tad is maz kaads kompromiss?? nu nee jau laikam, tas tikai vedinaas uz iekseeju cepshanos , kas beigaas draudees ar spradzienu un tad jau vairs nebuus lidz sarunaam par kompromisiem....

Un kas tad isti ir sie kompromisi attiecibaas????
Re: Kompromsisi attiecibaas???
07.08.2006 23:39
Es tomeer stingri padomaatu pirms mest kopaa kaulinjus ar cilveeku, kuram cienjaa ikvakara alus dzershana liidz pat meimuroshanai... Padomaa pati cik ilgi to izureesi.
Re: Kompromsisi attiecibaas???
07.08.2006 23:47
mjam, es ar par to iedomâjos.. bet nu katram savs.
Es gan kautkâ neatceros ka man ar vîru bûtu kautkâdas runas par kompromisiem un tml, kautkâ viss tâ bez pretenzijâm sâkâs un turpinâs. Nu labi, par ïoti vienkârðâm lietâm reizçm notiek barters, bet tas jau nav kompromiss ;)
Es domâju tâ - ja man tajâ cilvçkâ kautkas nepatîk, tad labâk eju prom jo man ïoti grûti sev iestâstît ka kautkas ko man patîk darît vairs nav jâdara, jo tad partneris savukârt ar nedarîs kautko, kas man nepatîk - tas tâ ilgi neturpinâs manuprât. Var kautko pieòemt, pie kautkâ pierast, pieslîpçties utt. Bet ja kautkas dziïi riebjas - tad gan pierast bûtu grûti.
Man gan tâ pieredze nav îpaði liela.
Re: Kompromsisi attiecibaas???
08.08.2006 00:05
Es arii saku ka lai nu kaa ar paareejo bet ikvakara alus dzershana nav nekaads siikums bet ir normaals alkoholisms. Turklaat peec manaam domaam cilvis ir riktiigs tukshpauris ja to vien dara kaa alu dzer pa vakariem.
Ogijs
Re: Kompromsisi attiecibaas???
08.08.2006 08:43
Un aug riepiòas griezdamâs! Un vakarâ tâds ïumîgs un smirdîgs atraugâdamies gâþas tev virsû! Vo, kaifs! Labi, ka neesmu sieviete un man nav ðâdu problçmu! Bet jûs tik kompromisçjiet vien tâlâk!
m?
Re: Kompromsisi attiecibaas???
08.08.2006 23:15
jaa, sakuma teju ikvakara alus strebsana. tad, kad tu sac protestet vins izrada neizpratni un izsaka k-kadas padebilas atrunas, ka tas tac normali un "katrs normals latvietis dzer alu" vai, ka "alus jau nav alko", vai "kaiminju Janis ari ta dara, un vinam sieva/draudzene neproteste" vai da jebko citu (atkariba no prata spejam, fantazijas un dzirdeta), tu tikai pieciet un ceri...kamer atjedzies, ka tas dzeks tac ir konkretais alkaans. alkoholisms biezi sakas tiesi ar alu...
hallo, cilvek, atver acis, kamer nav par velu! saprotu, ka daudziem LV viriesiem ir problemas ar alko, bet nu ir jau ari tadi, kas vel nevergo zalajam pukim.
tiinna
Re: Kompromsisi attiecibaas???
08.08.2006 23:57
sis gan nav LV virietis .. bet virietis jau paliek virietis, lai no kurienes nakdams ..
m?
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 00:10
vienalga. dod vinam iespeju (ja sirds nelauj savadak), un. ja lietas nemainas, un sis uzskata, ka ta ir ok, tad "griez nost ka ar nazi"...vnk, nav verts sevi cakaret sadas otra problemas delj.
tiinna
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 00:40
es jau veelos meginaat... nav jau taa, ka tiesham katru dienu vinsh piedzertos, bet tomeer lieto paraak daudz .. reizeem ir tiri ok, bet paris reizes bija teju janes uz majaam.. un nu nemaz man nepatika taa meimurot maajaas.... man vienkarsi apkarrt nekad ne°viens nav taa dzeeris un tapec varbuut ari sanaak saasinaati uztvert ... bet nu loti jau bail, ka neparvershas par alkoholikji pasham to nemaz neapzinoties.. bet ja taa notiktu - es tiesham tad par kompromisiem nekaadiem vairs nefilozofetu...
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 00:41
Un cik tad reizes nedeeljaa ir tas alus?
Vai Tu tagad nemelo pati sev?
tiinna
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 00:50
pirmdienaas parasti uz baaru neiet un majaas ar nedrinko... pareejaas nedelas dienaas ar iznemumiem, bet iedrinko katru dienu . ceturtdienas un piektdienas un sestdienas ir kaa " lielaa atslodzes diena" , kad visas shproses valaa.. svetdienaas ari parasti pa maaju un labi ja kaadu kokteili...

ar taam "valaa shproseem" ir taa, ka dzer pats un tad saakas uzsauksana visiem apkart esoshajiem draugiem.. pats protanms baigi labaa omaa, ari tad kad gadaas meimurot maajaas.... varbuut tikai man liekas, ka tas nav normaali ..
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 00:52
Tas nav normaali.
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 01:15
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 01:42
Ir taa kaa es jau teicu - alkoholisms. Un nekaadu iluuziju.
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 10:51
neizskataas, ka shis mainiisies uz labo. driizaak uz slikto...

tu vinju nudien miili? un vinjsh tevi? kaapeec gribat dziivot kopaa? kursh grib? abi?
5
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 11:19
Tadi cilveki ka tavs draugs nemainas. Vini atrod taadus, kas naivi cer, ka vins mainisie. Nebusi tu, kas to piecietis, atradis kadu citu kas aukles vinu. Vins nav spejigs veidot ar sievieti lidzvertigas attiecibas un rekinaaties ar otra juutam. Katra zina tu visu laiku dosi savas iejuutiibu un uzmanibu un vins visu laiku nems, liidz kameer buusi pilnigi iztuksota. Iesaku negaidit kamer tevi pilnigi iztukso, jo neuzko citu tavs virietis, pec manam domam nav spejiigs.
tiinna
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 21:55
ai, viss ko jus sakaat izklausaas jau gana logiski, bet tomeer sapigi to dzirdeet un apzinaties, ka taisniba jau vien ir...

ya bija vina iniciativa dzivot kopa, bet ar laiku ari mani si doma tik loti savaldzinaja, jo ir jau ari vinam labas ipashibas un ir mirkli, kad tieshaam sajutos lidinamies debesiis aiz milestibas ...

nu nekas jau nav tikai balts un melns.. gan jau ari man ir kaadi trukumi, kas no malas varbut izskataas tik briesmigi, ka kaads vinam varbut ieteiktu ar mani kopaa nemesties ...
Re: Kompromsisi attiecibaas???
09.08.2006 21:58
Nez vai ir daudz lielaaku netikumu kaa alkoholisms...
@
Re: Kompromsisi attiecibaas???
10.08.2006 20:26
"jo ir jau ari vinam labas ipashibas un ir mirkli, kad tieshaam sajutos lidinamies debesiis aiz milestibas ... "
Ari Stalinam un Hitleram bija labas ipasibas. Tas ir paarspiileeti, bet luudzu padomaa par to. Bet sie cilveeki atskiiraas ar nespeja rekinaties ar citu cilveku jutam, emocijam un vajadzibam. Personigi es uzskatu ka tu esi pelnijusi labestigu un iejutigu attieksmi no cilveka ar kuru dzivo kopa, ka ari atbalstu ikdienas sadziivee.
Re: Kompromsisi attiecibaas???
11.08.2006 20:04
Par paareejo vareetu sarunaat. Kaut vai likt apgriezt nagus.
Bet alus dzershana ne pie kaa laba nenovediis. Jo aatraak pienemsiet kardinaalu leemumu , jo labaak.
Te iluuzijas nevar buut.
Kluuda ,kad sievietes virieshus grib pataisiit peec savas liidziibas un otraadi.
Miilestiibas hormoni iedarbojas 3/5 gadus. Peec tam saista ieradums,kopiigas intereses ,beerni,Dievs.Shos 4/5 gadus jaizmanto attieciibu cementeeshanai. Ja tas nav izdevies tad slikti.
Bet dzershana taa ir visu attieciibu naave.
Re: Kompromsisi attiecibaas???
12.08.2006 00:24
Nu, nezinu, bieþi vien tieði dzerðana notur laulîbu pie dzîvîbas, t.b. drusku ieòem un pat sekss ar vîru liekas labs...
Nu jaa
Re: Kompromsisi attiecibaas???
12.08.2006 00:39
mazi netikumi, maza beeda, bet alkohols - ka jau daudzi te noraada, nav nemaz tik mazs netikums..pat ja iesaakumaa liekas, ka nav jau tik biezi..tomeer, ja esi sajutusi, ka tas tev traucee un uztrauc - taatad ir jau par daudz, un nav tik nemanaami..
Peec personiigaas pieredzes varu saciit, arii man iesaakumaa likaas ka vinjsh jau tik taa paniekojas ar draugiem , kas tad tur traks..arii pati, buudama visu laiku tajaa iekshaa, saaku nedaudz piebiedroties, liidz iedzershana bija gandriiz vai katru dienu, katru otro.. tomeer, man taa lieta nebija tik tuva sirdij, un visbiezaakaa situaacija - es vinju vaakjiiju uz maaju no tusiem, no baariem utt.. tad iemetu gultaa, apsedzu, noskatiijos, kaa dazu labu reizi vemstaas, pat piechuraa gultu savaa paalii, kaads pohains staigaa, liidz ar to, ne patikshana vairs uz maigumu, neko... fui, neiesaku izprovoceet sevi uz taadu situaaciju...ja ir aizdomas ka dzer pa daudz - vai nu atklaati izrunaa, vai ej prom..taada dziive blakus alkaanam tev pashai izveertiisies par elli.. un ne tur var vairs ko iestaastiit, nekaa..vinjam jau pasham neliekas, ka taa ir probleema.. Un kaa te gudri cilveeki rakstiija - tu sevi iztukshosi.. Jaa, juutas, miilestiiba..bija bija, tas viss bija, un tureeja mani pie vinja, tomeer peec tam atskatoties - nafig es sevi taa mociiju.. Ehh.. Nu lai tev veicas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 14?
Ziņa: