vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?

Aizsāka kâda7 

kâda7
vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 07:49
..viemçr visus savus jaut./problçmas esmu analizçjusi pati, kur nu vçl ðâdu tçmu, jo uzskatu, ka neviens no malas, nezinot visas sîkâs nianses, nevar ieteikt. tas jâjût/jâzina/jâsaprot paðam. arî ðoreiz ðaubîjos, rakstît vai nç, jo paredzu jau, ka bûs skarbas , sarkastiskas,ironiskas un vienkârði pofigistiskas atbildes
bet nu..aij, rakstîðu tâpat, gudri cilvçki te apgrozâs....
situâcija gan parasta, gan neparasta reizç. sabojâtas attiecîbas. bija man kâdreiz pçc bçrna piedziðanas baigi problçmas ar nerviem, vairâkus gadus biju èîkstîga, nelaimîga, pesimistiska utml.. protams, vîrietî tas interesei liek zust.......... turklât tas biaj TIK ilgi... reti kurð to ciestu...ârprâts, cik daudz drausmîgu konfliktu bijis, cik lamâðanos, par to, ka esmu tâda un ðitâda, nedaru to un to, ka apnicis, ka ðíirsimies, ka ies prom, ka necieð, ka nemîl.. tad atkal labi lîdz nâkamajai reizei.. jo tomçr vçl kaut kâdas jûtas ir... pçdçjâ laikâ esmu mainîjusies, bet vîrs atceras visu to negatîvâko un pçdçjâ laikâ viss ir baigi dramatiski pasliktinâjies.. vîrs negrib runât, negrib neko,.......ir bçrns, tâpçc ðíirties negrib, bet ir tâ, ka atttieksme riebîga, - mîlestîba ir zudusi, vismaz milzîga tâs daïa.. tâ arî teica, ka ir "ðtruntîgi ar jûtâm".. bet kaut kas jau vçl ir......bet tâ dzîvot nevar.. tâtad- vai mîlestîbu var atgût? es jau pati neticu, ka var... bet tomçr....? un nesakiet lûdzu, ka nevajag, ka tas nav tâ vçrts.... ar prâtu saprotu, varbût pati pie tâ nonâkðu ar laiku (un tikmçr izèakarçðu jaunîb, bet ko darît) , bet pagaidâm neesmu gatava atteikties no ðîm attiecîbâm.......tâpçc negribu visu beigt, kaut gribâs, lai mîl, lai visslabi.. ehh., es vairs neesmu pelnîjusi, ka mani nemîl, esmu forða:D, bet ko darît, ja agrâk tas tika sabojâts..jauna un stulba biju, bet vîrs ïaunatminîgs... un tajâ pat laikâ ar ÏOTI DAUDZÂM loti labâm îpaðîbâm.......

vai var atjaunot jûtas, ja otrs negrib darît neko? ko varu darît ES?
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 08:11
Es taa arii nesapratu... Tu tagad zaudee jauniibu, vai tad kad pisi viiram smadzenes BIJI jauna?

Un reaali... Tev tagad buutu nevis jaasuudzas, bet ar darbiem (ne vaardiem) jaaparaada ka miili vinju un jaadziivo viiram. Tad arii vinjsh atsaaks dziivot Tev.

Cik tad jauna esi?

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
zini, Mateus, pagale viena jau nedeg. cik es esmu pârdzîvojusi par morâliem pazemojumiem, raudâjusi, bijusi izmisumâ, lûgusies, pazemojusies (kïûda).. man arî tika neþçlîgi "dots virsû" par to, ka nepçju bût supersieviete bez problçmâm.....
.......kad "pisu" smadzenes (labprât bûtu to nedarîjusi, ja varçtu) bija man 20-25, tagad 27. domâju, abçjâdi vçl veca neesmu.
un es nesûdzos.. nemaz. gribu atgût mîlestîbu un daru daudz, bet viss velti,
tâpçc jautâju, vai tas maz iespçjams
protams, var atguut, tikai neviens tev nepateiks mehaanismu. nemaacies vinjam virsuu, vienkaarshi sagaadaa taadas sajuutas, lai vinjsh ar tevi juutas komfortabli, mieriigi. Un vecas lietas nav ko cilaat. Pasmaidi un viss buus labi :)
înka1, paldies:)
jâ, kamçr negrib runât, kamçr ir tik nikns, nav ko uzbâzties..jâcenðas, lai ir labi..........
jâ, kaut tikai viòð saprastu, ka vecas lietas nav ko cilât, kaut spçtu ar jaunu skatu uz mani paskatîties.........
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 08:43
es domâju, ka mîlestîba ir kâ piemçram sarma....skaisti un neizskaidrojami, kaut kas trausls un brîniðís
un tad var pazust.Vai var atkal ðo skaistumu uz pasûtîjuma iegût?
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 08:58
kâda7 Wrote:
-------------------------------------------------------
> zini, Mateus, pagale viena jau nedeg. cik es esmu
> pârdzîvojusi par morâliem pazemojumiem, raudâjusi,
> bijusi izmisumâ, lûgusies, pazemojusies (kïûda)..
> man arî tika neþçlîgi "dots virsû" par to, ka
> nepçju bût supersieviete bez problçmâm.....
> .......kad "pisu" smadzenes (labprât bûtu to
> nedarîjusi, ja varçtu) bija man 20-25, tagad 27.
> domâju, abçjâdi vçl veca neesmu.
> un es nesûdzos.. nemaz. gribu atgût mîlestîbu un
> daru daudz, bet viss velti,
> tâpçc jautâju, vai tas maz iespçjams


Izlasi pirmo postu kuru pati te ieraxtiiji.
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 09:03
kâda7

Dazhkaart var atguut miilestiibu, dazhkaart nevar. Vairaak nevar nekaa var. Dariit neko iipashu tu nevari. Vieniigais ko vari tas ir netrauceet un nekaadi neaiztikt viirieti ceriibaa ka interese par tevi atgrieziisies. Tas var ilgt gadiem. Nemeeghini sasteigt, buus veel sliktaak... Ja pacietiibas nav tad samierinies ar domu ka attieciibas jaapartrauc ja vien negribi palikt tur kur esi...
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 09:04
ku! nav jeega... tagad vinja jau saaka vainot viiru, ka vinjsh vinju bezx maz taadu padariijis. Manupraat ar taadu attieksmi, kad pats nezin kur vaina un kapeec un vienaa briidii briinaas kaa viirs tik daudzus gadus pacieta, bet naakamaa saka ka viirs meerglis... nu nekas tur nebuus :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
jâ, ku!, pilnîgi ticu, ka tas var ilgt gadiem..pagaidâm jau ir pacietîba.. bet baigi smagi tâ.. likt mierâ.. jo tad jau tieku arî es likta mierâ tâ, ka notiek pilnîga atsveðinâðanâs... nezin par otra dzîves notikumiem, situâcijâm, utt..
runâjam pârsvarâ par prakstiskâm lietâm..
ir, jau, protams, arî visâdi mîïumi no viòa puses.. nedaudz, bet ir..ðorît pat -no rîta mani guïot noskûpstîja..kâpçc.. kafijas krûzîti arî regulâri noliek man pa rokai... ir grûti bût kaut kur nekur.. nerunât galîgi nevar, par daudz arî nevar.. un kâ "sadozçt", cik var mîïumu izrâdît?..
un kur likt savu aizvainojumu?...... dilemmu dilemmas......
mateus, paldies, bet pietiks..es jau sen sen lasu ðo forumu un zinu, kâds kasîklis Tu esi, pateici, ko domâ un beidz analizçt.. ok?
es zinu savu vainu un es zinu sava vîra vainu.... un es nebrînos, es tikai rakstu..daudz ko..pamîðus... -->kad ir tâda situâcija, domas ðaudâs no vçlmes pçc mîïuma un sajûtas, ka vîrs ir labs lîdz naidam un domâm, bet paga, paga, kâ tad ar to, kâds viòð bijis pret mani? jo visa piedoðana un aizmirðana arî vîrietî nerada interesi, bet rada sajûtu, ka var pret sievieti kâ pret kâjslauíi...un to nevçlos... ir te daudz pretrunu un tas ir tikai normâli, tâ ka nevajag tikai no 1 punkta skatîties un analizçt....
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 09:19
Piedod, bet forumaa varu izteikties kaa gribu un cik gribu.
Un nee pretrunas nav normaali. Ja manaas attieciibaas ar sievieti rastos shaada plaana pretrunas, tai pat mirklii vinja vairs nebuutu mana sieviete!
Attieciibas vai nu ir tiiras un neviltotas, lojaalas un bez pretrunaam, vai arii to nav. Katra pretruna manaas aciis ir defineejama kaa meli. Kaut pasham pret sevi.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
ok.noderîga jebkura info/ viedoklis no malas
nu, nezinu, visiem viss nav tik vienkârði.. man nekas nav..nu, slikti, nu, bet tâda ir mana dzîve... un i "tîras un neviltotas attiecîbas" nav ideâlisms?
varbût nav "normâli" pretrunas, bet dabiski gan.. un arî mans vîrs..viòð pats ir pretrunu pilns.. tad mîïð, tad 'psiho'.. darbaholiíis arî..bet es to nepârmetu. pat tad, kad bçrns saka- bet es tçti nemaz neredzu:('

ko darît, ja gribâs atgût interesi, mîlestîbu, ja to vispâr var, bet nevar saprast, cik izrâdît mîïumu un cik nç un vçl- ko darît ar tiem bijuðajiem pazemojumiem, saviem aizvainojumiem?..
plants no cita PC
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 09:46
Românos raksta, ka atgût var.
Es tikai neteiktu, ka to, kas tiks atgûts bûtu jâsauc par mîlestîbu. tas bûs kaut kas lîdzîgs, bet tomçr savâdâks. Sagaidît tâs jûtas, kas bija, kad tikko bijât pazîstami vairs nevarçs. Tas Tavu uzdevumu zinâmâ mçrâ atvieglo. Panâkt to, lai Jûs kopâ labprât pavadat laiku un dzîvi, panâkt saskaòu, arî jûtâs. Mîlçt citâ kvalitâtç.
Vispirms novçrtç sevi, vai Tu reaìç uz vîra rîcîbu tâ kâ viòð to gribçtu? Ja viòð Tevi noskûpsta, domâdams ka Tu vçl guli, vai Tu kaut kâ viòam to "atdarîji"? Gan jau ir kâdi sîkumi, kas arî viòâ izraisa siltas jûtas.
Vispâr mana dziïâkâ pârliecîba, ka nevar attiecîbâs "izbraukt" uz veco jûtu rçíina. Jâgâdâ prieki un pârsteigumi otram vienmçr. Par otru jâdomâ, iespçjams jâpiedod, nevis jârîko izdzîvoðanas eksâmeni.
nu ar tiem bijushajiem aizvainojumiem ir jaatiek galaa, pilniigi jaaizmet no galvas, tas noziimee - tev naaksies straadaat ar sho lietu katru dienu - kaa naak bijushais praataa - taa domas jaapaarveido pozitiivaa virzienaa.
ja neveelies to dariit, tad nav veerts shiis attieciibas turpinaat.
paldies, plant, vçrtîgi..
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 09:54
un arii par sevi jaapadomaa, jaapastraadaa ar sevi gan fiziski, gan gariigi - jo labaak Tu jutiiies, jo interesantaka buusi viiram..

un par bijusajiem aizvainojumiem vajadzeetu meeginaat domaat mazaak, jo tiesi to tacu Tu gaidi no viira arii..
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
11.05.2007 10:07
Domâju, ka mîlestîbai nav nekâda sakara ar to, ka Tev bija/ir slikti "ar nerviem". Man VD depresija bija ilgus gadus, bet mîlestîbai (nenoliedzu, ka vîram bija grûti sapras, kâ jûtos un nesapratne brîþiem), bet mûsu jûtâm tas netraucçja. Kâpçc izðíîrâmies pçc 24 gadu kopdzîves (pçc manas iniciatîvas) ir cits stâsts.
Un ko vçrta mîlestîba, ja tâ no otra veselîbas atkarîga. Esmu ideâliste un man ir svarîgi tas "Laimç un nelaimç..."
Ðajâ reizç ïoti daudz gudru un vçrtîgu padomu, lasu un priecâjos, cik saprâtîgi cilvçki izsakâs, gandrîz vai katrs kâdu labu domu graudu te pateica.

Es varu saprats autori, pati esmu jutusies lîdzîgi, ne ar vîru, bet ar draugu.. bija viss labi, tad pâris lietas visu sabojâja (vairâk mana vaina, ja tâ var teikt, arî fiziskas un emiocionâlas dabas problçmas) un arî dzan drauga neiecietîba pret manâm problçmâm un viòð atsveðinâjâs tik tâlu, ka arî es kïuvu par kâjslauíi, es viòu mîlçju lai kâ viòs pret mani arî neizturçjâs, bet domâju, ka viòa jûtas pamazâm dzissa un tâ viòð arî sacîja, ka nav vairs tas, nejûtot vairs to, kas sâkumâ mums bija. Manuprât, sâkotnçjo atgût vairs nevar nekâdâ ceïâ. Var tikai cerçt uz jaunu kvalitâti, un savâdâkâm attiecîbâm, bet es teiktu, ka ja cilvçks ir atïâvies otru pazemot, un kas vçl sliktâk - tas otrs to ir ïâvis darît - starp abiem cilvçkiem vairs nav iespçjama veselîga cieòa, jo tas tiltiòð ir salauzts. Tagad autore protams var lîst no âdas laukâ, lai atkal radîtu interesi par sevi, bet vai tas vairs var sagâdât ko tâdu, kas liks abiem laimîgi kopâ novecot... nezinu. Jâ, siltas jûtas varbût arî vîrâ vçl mâjop, bet tas nenozîmç, ka viòð nevçlçsies meklçt jaunu skaistu mîlestîbu ar citu sievieti. Tevî tâs jûtas ir saglabâjuðâs vairâk, un tu gribi visu glâbt, bet baidos, ka viòð to tik ïoti nekâro. Cilvçkam var zust gan jûtas gan interese, un ar to vien, ka tu uzpucçsies un bûsi interesanta, kârdinoða tu vari arî neatgût viòu. Skumji, tomçr tâ ir. Cilvçks nevar iemîlçties vienâ un tajâ paðâ cilvçkâ vairâkas reizes.
skumji, bet brûtei laikam arî liela, liela taisnîba.........

ïoti jau gribâs cerçt, ka tâ nav ''bet es teiktu, ka ja cilvçks ir atïâvies otru pazemot, un kas vçl sliktâk - tas otrs to ir ïâvis darît - starp abiem cilvçkiem vairs nav iespçjama veselîga cieòa, jo tas tiltiòð ir salauzts.''...............
jâ, bet tâ ir... Jo tas nozîmç, ka abu visû ir bijis pieïauts kas tâds, kas diemþçl ir neatgriezenisks... cieòas zudums un vienaldzîba par otra sajûtâm... Pati tam arî cauri izgâju un tâdçï varu vien teikt, ka manas attiecîba sbeidxâs. Es viòu mîlçju vçl ilgi, bet pazîstu arî tâs sajûtas, ko autore teica, ka mîïums mijas ar dusmâm, jo tomçr tik smeldzîgi apzinâties, ka ïâvu pret sevi tâ... un ka viòð pret mani tâ....
Jâ, smagi...bet lîdzçt tur diez vai varçs...Ja nu vienîgi aizmirsti pilnîgi visus aizvainojumus un parâdi kâdus jaunus brînumus gultâ, ( tâ teikt paòem uz izbrînu) daþreiz palîdz! Un kâ vçl!!! Veiksmi!!!
P.S. Bet Tu vçl esi pârâk jauna, lai domâtu, kâ sadzîvot mierîgi kopâ,t.s. jaunâ kvalitâtç, bez karstâm jûtâm...Kas tad tâ par dzîvi tik jaunam meitietim! Tad jau Tev viss vçl priekðâ!
Viss ir iespeejams, ja sieviete to patiesi veelas, tikai tas nav viegli.
Mani "uzveda uz celja tieshi shiis lekcijas. Varbuut Tev arii tas var paliidzeet.
ftp://ftp.lotoss.com/Audio/@Lekcijas_plassam_klausiitaaju_lokam/Dr.Olegs_Torsunovs/02_Gimene/
Lai izdodas!
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
10.09.2008 23:56
pasakat ludzu vai var atgut jutas????
ja bijam 3 gadu kopaaa
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
20.09.2008 00:40
Kâda7-es tevi atbalsu!tu rakstîji ka pec bçrna piedzimðanas biji vairâkus gadus èîkstiga,un raudulîga,bet kur tad vîrs bija!grûtniecîba organismam ir smags pârbaudîjums viòam vajadzçja tevi atbalstît,bût lîdzâs!
nejauði atklâju, ko ðeit rakstîju pirms kâda laika:))
tagad varu teikt-nevar un nevajag atgût zaudçto, tâs bija bailes, kas manî runâja. tagad jûtos citâdi, laikam atkarîba beidzot bûs izârstçta. es ðíirðos. un man vairs nav ne bail, nedz arî tas satruc. sapratu, ka esmu stipra, un tâ ir fantastiska sajûta. vienîgâ îstâ un svarîgâkâ vçrtîba mçs esam sev paði, nevins cits, un sevi nekad nedrîkst pazuadçt, lai cik forðs un kâda lîmeòa bûtu vîrietis. es vismaz jûtos lepna par sevi. un grûti ir tikai lîdz brîdim, kamçr vçl nav izlemts. kad jau ir izlemts, tad viss ir citâdi..:)
Cilveeks nav ar iebuuveetu DELETE taustinju kautkur vietaa, kur to vienkaarshi var nospiest un visu aizmirst, un saakt no saakuma, kaa saka, no NEW PAGE- nav veel pienaacis laiks kiborgiem, esam cilveeki ar juutaam, cienju, veelmeem...Es teiktu, ka vilciens ir aizgaajis, piekriitu bruutei-tas ir fakts. Manupraat, ja paliksiet veel ilgaak kopaa, juus tikai viens otru mociisiet, tai pat laikaa juus vareetu savu vienreizeejo dziivi padariit interesantaaku ar citiem cilveekiem kopaa. Juus patreiz viens otru mocat, tai skaitaa beernu. Izdari eksperimentu, vienu dienu sakraamee dazjas savas mantinjas maisos, noliec redzamaa vietaa un taa nopietni pazinjo, ka esi atradusi dziivokli, kur paarcelties, vai, ka paarvaaksies pie maates, es jau nezinu, kam pieder taas telpas, kuras juus apdziivojat, un tad skaties vinja reakcijaa, taa pateiks visu, tad cilveeks saak apzinaaties, ka tevi var zaudeet, ja vinjsh neiebilst, nu i ej prom, sarunaajat, ka kaadu briidi padziivosiet atseviskji, lai paarbaudiitu, cik juus viens otram truukstat. Tikai nekaadu skandaalu, mieriigi samiiljo vinju pasaki, ka miili, lai vinjam atgriezjas kautkaada nozjeela par izdariito vai neizdariito, un aizej. Parasti jau saka, ka attalums satuvina.

Man reiz bija taada situaacija, tikai otraadi, izpleeneeja man juutas pret savu viirieti, bet vinjs luudzaas meegjinaat veelreiz, pameegjinaaju un sapratu, nemiilu un aizgaaju un absoluuti neko nenozjeeloju....

Ash, taishi vai sagribeejaas samiiljot savu viirieti un patekit, ka miiiili vinju:)))
Veel nedaudz piebildiishu. Cik noprotu dazji te runaa par situaacijaam, kad nav kopiiga beerna, tad, protams, ir viegli aiziet-nekaadi razvodi po italjanski-detji, dengi po polam. Ja ir iespeejams ar viiru mieriigi visu sarunaat, ko kaa daliisiet(esat tachu preceeti?), tad skjiraties.

Naak praataa viena filma, kur beerni censhas savus skjiirushos vecaakus savest atkal kopaa peec daudzu gadu skjirshanaas, un sanaaca ar. Skjiet, ka tad, kad izskjiraas, cilveeks nedaudz atspringst, nodarbojas ar citaam lietaam, ieguust jaunas veesmas, atbriivojas no negaacijaam(laiks aarstee), tad varbuut arii vareetu iemiileet pa jaunam.:))

Lai tev veicas, kâda7...
Pirms mani taas skaara, es arii pavisam citaadi domaaju. Domaaju ka vienmer visu var mainit, var izrunaties, nekas nav tads, ko cilveks nav spejigs atrisiinat, un , ka ir vajadziigs tikai gribasspeks un neatlaidiba. Arri citiem vienmeer teicu, ka vajag tikai ciinities, neko jau zaudet tapat nevaresi, ir jaizmegina viss. Un tad nekad nevaresi sev parmest, ka toreiz neesi kaut ko izdarijis, bet vajadzeja...........

Bet sobriid pats esmu nonacis saadaa situaacijaa. Muusu attieciibas saka brukt koppa peec 15 gadu kopdzivees. Vienaa bridi vinai pret mani kautkas mainiijas. Kaa vina saka - neeintereseeju kaa virietis. Citadi vina saka - esmu loti labs, bet... zuda interese. iestajusies rutiina.
Vinai nav vajadzeejis nekad stradaat. Iespejams tas ari ir viens no iemesliem - sievietei aiz bezdarbiibas un bezrupiigaas dziives arii savaas attrieciibas iestaajaas tuksums.
Vienaa dziives posmaa pietruuka tas, ko sauc par uzmaniibu kas javelta otram. Bija man pasam ari krizes situacija attieciibas, un likaas, ka man ssada dziive nav vajdziiga, iestaajas zinaama vienaldziiba, zuda interese. Lai gan tai pat laikaa nelaidu apkart un neskreju pie citam. Bet nu tiku tam paari un lidz sim pat bridim bija viss OK.
Un tas,ka megini un dari visu iespeejamo - veel paatrina attiecibu izjuksanu. Man sobrid ir tas pats. Loti millu so sievieti. Paareejas sievietes man vienmer ir bijusas vienaldzigas un ari sobridd ir vienaldziigas, un neinteresee. Neesmu no tiem kam vajdziigs tikai sex, un neesmu nekad imantojis izdevibas un iespejas lai ar kadu citi sievieti parguletu, lai gan vairakkart bija tadas iespejas un ari sobrid ir. Vienmer es sapratis, ka tas var sapinat otru cilveku un kaadas sekas tas var radit attieciibaas. Man ir citas vertibas dziivee. Tapec bez siis sievietes es nespeeju dziivot....

Ciinos par so sievieti, bet nu..... Saap sirds protams, un ir smagi,asaras pasas no sevis birst, bet.....
Ir kodziives kriizes, un ir taam jatiek paari. Ja tiek paari , tad ir viss ok. Bet nu es tomer ciiniissos liidz galam. Taa vienkaarsi nepadosos. esmu gatavs ari daudz ko mainit lidzsineeja dzivee - principaa da jebko un visu.
Re: vai var atgût zaudçtu mîlestîbu?
15.07.2010 14:21
jāatpūšas vienam no otra. manuprāt, jāpadzīvo atsevišķi, tad no malas varēs visu labāk saprast.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 2?
Ziņa: