tattoo -cik maksâ?;)

Aizsāka ;)) 

Re: tattoo -cik maksâ?;)
01.04.2014 22:13
Runcene sāk mazliet moralizēt.Seks ir dabisks process. Ja nemētājas pa labi un kreisi. Ja lieto prezervatīvus,tad risks ir minimāls. Bet adatas,kas tiek simtiem reižu durtas ādā,tas ir sadomazohisms, infantīlisms,neinformētība.Es jau teicu,ka pret to bija bezspēcīga oficiālā medicīna,kur cilvēki bija apmācīti vairākos līmeņos. Tur kontroles mehānismi bija varāku pakāpju.Nelīdzēja nekas.Kas ir saloni,kuru galvenais mērķis ir nopelnīt.Kur bieži strādā šīs idejas apmāti indivīdi,kas jau daudz izsaka.
Tieši tāpēc viņi eksistē,ka pierādīt vainu gandrīz nav iespējams.C hepatīts noris ļoti lēni un slēpti. Pa to laiku pacients jau ir bijis nedrošā dzimum kontaktā.Bijis pie friziera, zobārsta,pedikīra. Kaut kur lasīju,ka HIV un citas infekcijas zināms procents tā arī paliek nenoskaidrots iemesls.Āda ir pirmā pret infekcijas aizsargbarjera.
Tāpēc labāk neiesaku riskēt.Ir citi veidi kā sevi izcelt.Rotas lietas, frizūra, apģērbs. Skaists ķermenis.Zināšanas un citi talanti.Sevi iezīmēt ir muļķīgi. Sevišķi ja gribi strādāt tiesībsargājošās iestādēs. sabiedriskajā sektorā. Lielās firmās.
Re: tattoo -cik maksâ?;)
01.04.2014 22:17
man sagribējās pajautat - ko Tu saproti ar vārdu infantīls
Re: tattoo -cik maksâ?;)
01.04.2014 23:00
Mazdakteri, visam, ko cilvēks dara, ir savi psiholoģiskie iemesli, jā, tie tur ir, bet psihoanalītiķi, kas ir augstākās raudzes speciālisti psihes jautājumos, uzskata, ka savas "dīvainības", maigi sakot, piemīt katram cilvēkam.

Tāpēc es nesāku šos aspektus analizēt un arī domāju, ka nevajag.

Izglītība te nekā nedos. Ir cilvēki, kas sevi graiza. Ko tur dos izglītība?
Ir pedofili. Ko tur dos izglītība? Pilnīgi neko.
Šizofrēnijas pacientam nevar ieskaidrot, ka balsis nav īstas. Ko tur dos izglītība?

Tieši tāpat ir daudz nevainīgāki aspekti, kas citiem un pašam netraucē, tikai nevajag iet pa pažobelēm, zinu, ka tas notiek. Citādi tatoo, manuprāt, ir sociāli pieņemama sevis izpaušanas forma.

Populārzinātniskā līmenī zinu par psihi diezgan daudz un varētu te jebkuram parādīt viņam piemītošās (arī Tev) infantīlisma pazīmes... nevajag nodarboties ar ielasstūra psihoanalīzi; tā nav forši.

Vispār nav pieņemts norādīt uz cita psiholoģiskajiem aspektiem, ja viņam nav par to sūdzību. Mateus taču nesūdzas, ka ir apsēsts ar tatoo un viņam vajadzīga palīdzība.

Un interesanti, kurš te moralizē :D
Re: tattoo -cik maksâ?;)
01.04.2014 23:20
Starp citu, ja nu vēl par psihi, tad visi ķirurgi, zobārsti un daudzi citi mediķi ir sadomazohisti, kas šo savu vajadzību ir sublimējuši sociāli pieņemamā formā.
Re: tattoo -cik maksâ?;)
02.04.2014 09:38
Ar tattoo apsēstību var viegli cīnīties... tas nav lēti... ar to ari viss izteikts :) :D

Mazdakteri... aizbrauc uz kādu no atīstītākajām Eiropas valstīm, un pasaki to pankam, kuram noskūta daļa matu, notetovēta galva, izgriezti caurumi ausīs un viņš ir Tavs bankas operators :)

Starp citu... maniem klientiem arī ir vienalga vai man ir tattoo vai nav... es tak pliks pie viņiem neeju ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: tattoo -cik maksâ?;)
02.04.2014 11:35
Vai, vai. Nu neņemiet tik traki pie sirds.Teikts bija ar nolūku brīdināt, ka tas ir bīstami. Lai pēc tam nebruktu virsū dakteriem un neprasītu no valsts naudu. Jo tas ir piedzīvots . Cits aspekts ir jau minēts. Latvijā bieži vari nedabūt darbu ja esi pārāk "dīvains".
Jā dīvainības piemīt visiem. Tās nevar nosodīt,kamēr tās neapdraud citu drošību un sabiedriskās normas.Arī par amatu apgūšanu piekrītu Runcenei.
Iemesli nav tikai psiholoģiski. Tie pamatā ir seksuāli- fizioloģiski.Tas ir kokteilis."Gailīša" sindroms,ko izsauc testosterona aicinājums un tēviņa vēlme izcelties. Sadomazohisma aspekts. Izpratne par skaistumu. Bara instinkts-dari kā visi.Narcisma iemesli. Arī psihopātiskas noslieces.
Mans domā, ka cilvēka ķermenis ir tik skaists,ka to bojāt ar tetovējumiem un pirsingiem nav vērts. Jo pumpas uz sejas,lai tās būtu pinnes,vai sudraba bumbiņas un dzelkšņi nedara seju pievilcīgu.Manā izpratnē.
Katram no mums ir sava sapratne par skaistumu un izpausmes veidiem.
Lai miers un veselība..
Re: tattoo -cik maksâ?;)
02.04.2014 11:55
Cien. kolēģi, bet ļaužu slimības jau gandrīz vienmēr ir kaut kādas aplamas rīcības sekas. Un parasti kaut kā tās visas tomēr ārstē.

Es domāju, ka vairāk vajag spiest uz izglītošanu, lai neiet pie kaktu "speciālistiem", kurus neviens nepārbauda.

Tu raksti:

"Iemesli nav tikai psiholoģiski. Tie pamatā ir seksuāli-fizioloģiski. Tas ir kokteilis. "Gailīša" sindroms, ko izsauc testosterona aicinājums un tēviņa vēlme izcelties. Sadomazohisma aspekts. Izpratne par skaistumu. Bara instinkts - dari kā visi. Narcisma iemesli. Arī psihopātiskas noslieces."

To gan ar izglītību neapturēs, kuru kaķi var apturēt no neprātīgas bļaušanas attiecīgajā laikā, kaut vai viņam uzlej virsū spaiņiem ūdens. Ir lietas, kuras būs vienmēr, mēs varam tikai MĒĢINĀT novērst pašu stulbāko izvēli.
Re: tattoo -cik maksâ?;)
02.04.2014 12:51
Mazdakteri... Tu te kaut ko murgo par narcismu, bet tai pat laikā piedāva izcelties ar skaistu ķermeni? :) Vai Tavuprāt cilvēkam, kurš pats par sevi nejūsmo... vispār var būt tāds ķermenis? ;) būvēt sev skaistu ķermeni = narcisms, ne tā ekstrēmākaja izpausme gan. PROTAMS, ka pat kačokiem jau ir izdomāta "psihiska slimība" dēļ ka tie ir kačaki. Tieši tapat, ka neskatoties uz to, ka tikai kaut kādiem 20% cilvēku nav bail uzstāties lielas auditorijas priekšā (lasi - minoritāte) tik un tā... tiem 80% esot kaut kāda tur fobija :D

Piem Tavu tieksmi, vieta un nevietā prasīt augumu vecumu svaru... 100% ka arī tai es varētu piemeklēt kādu psihisku kaiti :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: tattoo -cik maksâ?;)
02.04.2014 20:32
Cienījamai Mateus. Ko jūs tāds kašķigs? Es teicu,ka cienu skaistus ,spēcīgus ,proporcionāli atīstītus ar reljefainu muskulatūru apveltītus cilvēkus.Kas tur slikts? Arī narcisms ,saprātīgās devās ir norma.
Gan vīriešiem, gan sievietēm. Ja gribiet attīstīt polemiku,tad nevajag tā pārdzīvot un meklēt kašķi. Ja nesapratāt manis teikto,tad tā nav mana vaina.
Ziniet, es neslimoju ar bara slimību- dari kā visi. Jā ,atbildēt prasītājam varu tikai tad, ja par viņu un kaiti ko zinu.Arī turpmāk atbildēšu tikai tiem,kas saprātīgi informēs par sevi un savas slimības gaitu. Pat tad, ja viss forums man prasīs lai es neko par prasītāju nezinātu. Jo atbildēt pacientam neko par viņu nezinot, var tikai pašpārliecināts....Pie tam galīgs.
Patiesā cieņā ,jūsu fans.
Re: tattoo -cik maksâ?;)
02.04.2014 20:36
Cien. Runcene teca:To gan ar izglītību neapturēs, kuru kaķi var apturēt no neprātīgas bļaušanas attiecīgajā laikā, kaut vai viņam uzlej virsū spaiņiem ūdens. Ir lietas, kuras būs vienmēr, mēs varam tikai MĒĢINĀT novērst pašu stulbāko izvēli.
__________________________________________________
Zelta vārdi. Tikai nedaudz koriģēšu. Izglītot,informēt. Pie tam sistemātiski .Jau no pirmās klases un visu mūžu.Ar izglītību te nav nekāda sakara.
Jo varbūt matemātikas vai fizikas ģēnijs. Bet veselības saglabāšanas jautājumos profāns.
Es to cenšos darīt- izglītot veselības jautājumos.
Lai miers un saprāts.
Re: tattoo -cik maksâ?;)
04.04.2014 18:46
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Starp citu, ja nu vēl par psihi, tad visi
> ķirurgi, zobārsti un daudzi citi mediķi ir
> sadomazohisti, kas šo savu vajadzību ir
> sublimējuši sociāli pieņemamā formā.


hm.
Re: tattoo -cik maksâ?;)
14.01.2016 23:13
Cik maksā (aptuveni) neliels , tiešām neliels tattoo melnbalts? Tas ir manuprāt vairāk , kā simbols.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 20?
Ziņa: