mirstu vai nost!paliidziet!!!

Aizsāka ilzite - milzite 

ilzite - milzite
mirstu vai nost!paliidziet!!!
17.02.2011 20:11
kā lai slāpēju iemīlēsanās sāpes - skumjas, sausa mute, virmojosa sajuuta,absoluta nekoncentresenas darbam utt, kaa stulabai. Sajuta lidziga depresijai vai stresam? nezinu , katra ziņā šausmigi mokoši.
Mājās gimenenesaprot kas man. ka lai teik galā.Mazliet iedzēru balzamu, tad pierimaās.Bet taa tak nav izeja.
sakiet kam ta ir bijis.
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
17.02.2011 20:14
Visiem, visiem, un visi dzīvi esam :)
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
17.02.2011 20:21
kāpēc sāpes? nav atbildes?
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
18.02.2011 21:07
Kaut vai vecumu pasaki.......
Pareizi saka, gandrīz visiem. Vairāk vai mazāk.
Pār visu zemi mīla valda! Vairošanās instinkts dažreiz ir spēcīgāks par dzīvības saglabāsanas instinktu. Tam piemērs ir mūžīgais stāsts par Romeo un Džuljetu.Sevišķi spēcīgas šīs jūtas ir jauniem organismiem. Jo daba ir izdomājusi,kā likt mums vairoties.
Mūsu organismā ir vesela rinda ārkārtīgi spēcīgu vielu,kas dara mūs atkarīgus. Reibina mūs. Pastiprinati tās iedarbojas uz:
- jauniem cilvēkiem;
- indivīdiem ar spēcīgu altruismu ( pašziedošanos) ;
- egoistiskām personībām ( mans,man,gribu!);
- spēcīgi izteiktām sievišķām ( vīrišķām) personībām.
Ir 10 % vīrieši, kas izdala superferomonu. Pret to jūtīgie sieviešu prāti ir bezspēcīgi.
Saņemot šo signālu smadzenēs izdalās vesela rinda specīgu narkotisko vielu. Vēl vairāk tas iedarbojas, ja mīļotam ir bijis ar tevi kontakts,nejauš pieskāriens,glāsts. Es nezinu visas lietas apstākļus. Ir vairāki nosacījumi ,kas summējoties rada gandrīz nepārspējamu atkarību. Slikts variants,ja tev nav specīgi izteiktais sieviešu feromons kopulīns. Ar to tiktu panākts atbildes solis . Tas noved pie tā, ka abu dzimumu starpā veidojas arkārtīgi spēcīgas jūtas, ko dažreiz var pārtraukt tikai nāve.
Ko tu vari darīt no savas puses:
Pirmkārt nelieto spēcīgus odekolonus un dezodorantus. Nenomāc savus sievišķos feromonus. Viņi izdalās arī caur sviedriem....
Atceries,ka vīrietis mīl ar acīm.Tavs augums, formas,redzamie daiļumi un āda sauks normālu vīrieti neapturami.Kosmetika minimāla. Acu mirdzums. Sejas, skropstu ,mutes līniju proporcionalitate.Nelieto pīrsigus, kas tikai boja ādu un zemapziņā puisim stāsta par augoņiem un pumpām. Sievišķo formu izcelšana. Nekautrejies uzrunāt puisi. Ieskatīties viņam acīs. Nejauši azkart viņa augumu. Nejauši. Viņs arī ir bioloģiska būtne. Pasmaidi. Pasaki netieši it kā pa jokam,ka viņs ir ļoti vīrišķīgs. Ka viņam ir neparasti plati pleci. Slaids augums. Izteiksmīgas acis. Patīkama balss. Atrodi ar ko viņu izcelt.
Ja viņs nav citadi orientēts,tad būs atbildes reakcija. Atceries,ka tādi stāvokļi nav mūžīgi. Ka feromoni dažreiz liek tādus slazdus un dara aklas sievietes (vīriešus), ka pēc tam ir jābrīnās.
Jautājums ir jaatrisina. Neslēpi savas jūtas no viņa. Saki to viņam tieši. Saki caur sūtņiem. Tikai negaidi , kā aitiņa uz kaušanu.
Aizej pie seksologa. Izrunajies ar psihologu.
Lai tev veicas.



Edited 2 time(s). Last edit at 18.02.2011 21:14 by Mazdakteris1.
mad nopietns
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
19.02.2011 12:25
...būtu priecājusies...daudziem šis kaifs paiet secen...spēja iemīlēties netiek dota visiem...spēja mīlēt vēl mazakam procentam no kustoņiem...
...iemīlēsanās ar visām saldkaisles trīsām ir Dieva dota dāvana...izbaudi to!...

...un ja vēl ir atbildes reakcija...
ilzite - milzite
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!atbilde mazdakterim
19.02.2011 21:26
paldies, es ari miilu shos vaardus. visu, visu saprotu,jo esmu 46 gadu veca.vinam ap 40. jau 4. reize uz paceelaaja sleepojot. un tikai nejaushi vardi, nejaushi pieskaarieni.viss, beidzos vai nost!
es baudu to sajjutu, bet diezgan smeldziiga. buus, nebuus, ieraudziishu vai nee.bet taa leenaam kaut kaa juutu ka buus. bet mees neesam man skiet abi briivi:(
paldie par atbalstu mazdakteri!man ar tevi interesanti runaaties buutu.jauku vakaru!
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
19.02.2011 22:53
Mans diess ! Laimgā. Būs ko atcerēties uz visu mūžu. Man tā bija tikai garām ejot uz dažiem mirkļiem. Kādus 40 gadus atpakaļ. Tajā reizē es garām ejot kādai jaunai meitenei, izjutu tādu aicinajumu, ka vairākus kvartālus gāju viņai nopakaļ, kā sunītis pie ķēdes.Tikai tagad sapratu , ka biju uzdūries fenomenālu feromonu īpašniecei. Tādus mirkļus laist garām nevajadzēja. Bet tad es biju tik jauns. Un vel nebīja gramatas, kas to izskaidrotu.
Cits jautājums ir par ģimenes saglabāšanu. Vieni feramoni ir beiguši darboties. Citi ir sagūstījuši sievietes jūtas. Bet vēl ir saprāts un nākotnes cerības un balsts-bērni. Padomus šeit dot ir neiespējami.
Dievs sargi!
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
21.02.2011 14:36
Superferomons- nu tas gan ir interesanti. :)
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
21.02.2011 22:49
Man tā nav bijis.

Nav sagadījies nevienu vēl mīlēt.
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
22.02.2011 13:44
Man ta bija, tik neatstaju puisim nekadus kontaktus, bija taada eiforija, ka nedomaju par nakotni. Vins pats mani atrada, lai gan dzivoja 200 km no manis. Kadu dienu atskaneja telefonaa zvans...

Tagad audzinam bērnus! :D
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
22.02.2011 17:10
>>existential fool
Lai varētu noteikt, kāpēc tas tā, nepieciešams vecums, augums, svars... :)
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
22.02.2011 21:47
Pēc seno laiku standartiem- esmu krietni jau pusmūžā. :))
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
23.02.2011 10:56
serea Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> >>existential fool
> Lai varētu noteikt, kāpēc tas tā,
> nepieciešams vecums, augums, svars... :)

Un dzimums noteikti arī:):)
Ir reti gadījumi, kad jaunie dievina padzīvojošas personas.Un gūst seksuālu apmierinājumu domājot par to, un ne tikai. Bet tā ir ļoti reta novirze. Gerontofilija. Izskaidrot ir diezgan grūti. Jauniešiem ir tā saucamās seksuālās vētras. Tas ir testosterons-vīrišķais hormons ir desmitiem reižu augstāks par nobrieduša vīrieša testosterona līmeni.Tad dzimuminstinkts ir gatavs apmīļot jeb ko,kas dod signālu... Bet hormonālo vētru rezultātā var būt drīdis ,kad organismā ir sievišķie un bērnišķie hormoni.Tajā brīdī jaunieša organismā ir oksitocīna hormons,kas izsauc pakļāvību,pieķeršanos. Un te iestājas putra, orientāciju sajaukums. Nevar izslēgt,ka dzīvojot pie vecmātes (jaunas), kurai vēl izdalās kopulīns,zēnā tiek iededzināta vecas personas seksuālais kairinātājs. Kaut gan kopulīna (androsterona) feromonu vispēcīgāk uztverot 8-25 gadu veci indivīdi.Nevar izslēgt varbūtību, kad zēns ir saticis pusmūža sievieti, kas kādas kaites dēļ ( hipotalāma audzējs) paspēj izdalīt superferomonu. Tās ir retas sakritības. Arī gerontofīlija ir reta.
Plaši ir pazīstama praktiskā seksualitāte. Tas ir,kad jaunas sievietes labprātīgi iziet pie bagātiem večiem. Viņām ir spēcīgas mātišķās jūtas, kad galvenais mērķis ir nodrošināt stabilu nākotni savam bērnam. Tas pats notiek ar vīriešīem bet daudz retāk.
Tā kā ceriet. Esiet vairāk sabiedrībā. Nenomāciet savus feromonus. Rūpējaties par savu augumu,ārieni un šarmu. Atbalstiet jaunu cilvēku mērķus. Un tad var pienākt brīdid, kad jauns vīrietis pacels tevi uz savām spēcīgajām rokām un pārklās tevi visu ar savu kvēli.
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
23.02.2011 22:23
>>existential fool
tad pēc ūsdienu standartiem - tīnis? :)
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
23.02.2011 23:11
Jā. :) Te viendien pa rādžiņu teica, ka šajos mūsu modernajos laikos jāpārskata cik ilgi skaitās tīnis un ieteikums ir- līdz 30.
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
24.02.2011 09:03
Murgs. Ļaudīm vnk darba trūkums... 30 gadi jau ir gandrīz pusmūžs, ja ņem, ka vīrieša vidējais mūža ilgums ir 65 gadi. :)
Kāda tur runa var būt par jaunieti? Lai gan... tam ir savas priekšrocības. Mazāka bankas kartes gada maksa. :D
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
24.02.2011 10:17
jo ilgāka jaunietis (līdz 30), jo taalāk pensija....
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
24.02.2011 16:32
Līdz 30 gadiem vairums čomu tagad tāpat tikai dzer un spēlē datorspēles.
Re: mirstu vai nost!paliidziet!!!
24.02.2011 22:12
... un dzīvo pie vecākiem...
Kas ir miilestiiba,kas ir kaisle un kas ir kaariiba to vajadzeetu prast izsskkirt!!!
Ja tu savaas juutaas mirsti nost, tad kaapeec?Ari dators uzkaras, ja tam liek darit nesavienojamas, neloggiskas lietas!
Muusu sabiesdriiba dziivo pec noteiktiem likumiem. Svarigakie no tiem ir 10 Dieva noteiktie bausslli(likumi).
Un viens no tiem ir:
Tev nebūs iekārot sava tuvāka sievu, un tev nebūs iekārot sava tuvāka namu, nedz viņa tīrumu, nedz viņa kalpu, nedz viņa kalponi, nedz viņa vērsi, nedz viņa ēzeli, nedz kaut ko, kas pieder tavam tuvākam (5. Moz. 5:21) . Te nu mees nonaakam pie jeedziena `greeks`. Biibelee par to ir saciits:Katrs, kas dara grēku, dara arī netaisnību; grēks ir netaisnība(1. Jāņa 3:4 ).
Vai Juus u riiciiba pret savu dz.biedru un pret vinna dz.biedri buus pareiza?
Jo: Nāves dzelonis ir grēks, bet grēka spēks ir bauslība(1.Kor.56).Tas ir pat lloti nopietni;rakstu taadeell,ka pats tam esmu gaajis cauri. Luuk veel kaada Biibeles miilestiibas definiicija,ja gribiet...
1 Ja es runātu ar cilvēku un eņģeļu mēlēm un man nebūtu mīlestības, tad es būtu skanošs varš vai šķindošs zvārgulis.
2 Un, ja es pravietotu un ja es zinātu visus noslēpumus un atziņas dziļumus, un ja man būtu pilnīga ticība, ka varētu kalnus pārcelt, bet nebūtu mīlestības, tad es neesmu nekas.
3 Un, ja es visu savu mantu izdalītu nabagiem un nodotu savu miesu, lai mani sadedzina, bet man nebūtu mīlestības, tad tas man nelīdz nenieka.
4 Mīlestība ir lēnprātīga, mīlestība ir laipna, tā neskauž, mīlestība nelielās, tā nav uzpūtīga.
5 Tā neizturas piedauzīgi, tā nemeklē savu labumu, tā neskaistas, tā nepiemin ļaunu.
6 Tā nepriecājas par netaisnību, bet priecājas par patiesību.
7 Tā apklāj visu, tā tic visu, tā cer visu, tā panes visu.
13 Tā nu paliek ticība, cerība, mīlestība, šās trīs; bet lielākā no tām ir mīlestība(1.Kor.13).

Kempenes Toms par miilestiibu saka:
Miilestiiba ir neizmeerojams labums, kas dara vieglu to, kas ir smags, un ar nemainiigu dveeseli llauj panest dziives paarmainnas.Patiesiibaa miilestiiba visas nastas padara vieglas un ikvienu ruugtumu - saldu un tiikamu.
Jeezus miilestiiba dara ceelsirdiigu. Taa rosina dariit lielus darbus un allazz vedina uz pilniibu.
Miilestiiba virza augssup, un nekaadas zemes lietas to nespeej aptureet. Miilestiiba grib buut briiva, taalu no ssiis pasaules nabadziigajaam intereseem. Taa nellauj sevi uzveikt neveiksmeem.
Ne debesiis ,ne virs zemes neks nav tik maigs kaa miilestiiba, nekas nav tik stiprs, nekas nav tik augsts, nekas nav tik plasss, nekas nav tik briinisskkiigs un pilniigs kaa miilestiiba, jo taa dzimst no Dieva un Dievaa rod piepildiijumu.

#
Mīlestība
Mīlestība ir vienas no cilvēka augstākajām jūtām . ... Agape (αγάπη) - dievišķā mīlestība, mīlestība pret tuvāko, uzupurēšanās. ...
Varbuut pie taa arii paliekam, lai nebuutu jaasamet vainagam?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 10?
Ziņa: