Dziednieki , ekstrasensi un burvji

Aizsāka tercel 

Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
08.07.2012 11:37
Jā, ļoti laba piebilde par tiem logiem. Es arī gribu piebilst, ka gadijumā izvēle par labu plastasas logiem tiek izdarīta tāpēc, ka tie ir lētāki tad tā jau ir kļūda. Tie vienkārši ir lēti plastmasas logi. Normālā gadijumā par cena būtiski atšķirties nedrīkst. Bet par tiem knifiņiem labprāt gribētu redzēt kādu mada komentāru. Tāpēc, ka šie knifiņi lielā mērā attiecas arī uz koka logiem. Jo mūsdienu koka logs ir pavisam cits logs un pēc savām tehniskajām īpašībām ir ļoti tuvs plastmasas logam. Precīzs, un blīvs. Tas vairs nav vecais logs (bet vecos arī vēl var pasūtīt) kuram "iebūvētā" ventilācija bija jau pašam par sevi.
Tātad divus no knifiem varu nosaukt uzreiz. Pirmkārt tas ir ventilācijas funkcija. Otrkārt, mūsdienu logā jābūt vismaz 3 stikla kārtām. Par to ventilāciju gribētu kādu viedokli sīkāk jo tas ir ļoti aktuāli mājām kur agrāk stāvēja "pašventilējošie" vecie logi.
Cik zinu tad ir divi šie ventilācijas veidi. Viens ir atsevišķs regulējams papildus ventilācijas mezgls, otrs ir visas vērtnes nostādīšana ventilācijas pozīcijā. Kādas ir kuram priekšrocības un trūkumi?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nu, pārliecināt šajā tēmā neko nevar.
Es tam visam ticu, jo man rados ir 2 cilvēki ar dziedināšanas un vārdošanas spējām un 2 cilvēki, kas kārtīs pasaka patiesību, kas tiešām piepildās. Sāls un ūdens ir vislabākie vārdošanai. Tas, ko vārdotāji runā, ir lūgšanas. Dažādas, dažādās valodās u.t.t. Un cilvēks, kurš netic Dievam un netic šiem vārdiem, nesaņem palīdzību. Tā nu tas notiek. Domās ir spēks. Ja nākam pēc palīdzības un domājam, ka nekas nemainīsies, tad mainīties nevar. Vārdotāji un burvji ir spēcīgi. Viņi ir visās valstīs. Viņu ir daudz. Un ja problēmas rodas noskaušanas vai ļaunas acs rezultātā, tad patstāvīgi ar to galā netikt. Krustmāti radinieks knapi izglāba no nāves. Pateica, lai ar mašīnu uzmanās. Viņa nebrauca nākamajā dienā, bet ļāva braukt krusttēvam. Viņš iekļuva avārijā, bet tikai sasitās. Lai gan avārija bij tāda, ka dzīvs nevarēja palikt. Būtu krustmāte-viņa būtu pa priekšējo logu izlidojusi. Krusttēvs tikai laicīgi atbalstīja rokas pret jumtu. Arī par ugunsgrēkiem un zādzībām tas radinieks ir vairākas reizes savus draugus brīdinājis. neticēja, bet tā notika. Zādzībai pat zagļa vārdu nosauca. Pārbaudīja-tiešām pie viņa daļa mantu bij.
Bet nevajag ticēt katrai tantiņai. Labāk iet pie vīriešiem-viņi ir spēcīgāki. Pati pie 1 viltvārdes aizgāju. Naudu noplēsa, sasolīja palīdzību, itkā novārdoja.. Un tolka nekāda.
http://www.sapnupardeveji.blogspot.com/
Vārdotāja nosaka visus ļaundabīgos audzējus, izņemot 1 stadijā kā neārstējamus. Aģitē pret operatīvu audzēju ārstēšanu un zālēm.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
18.07.2012 23:19
Interesani, kā viņa nosaka stadijas? Principā, tiem kas nodarbojas ar okultismu utt, vajadzētu prast noteikt IR/NAV .
Ko vairāk? Nezinu.
Vārdotāja šajā gadījumā nez vai spēj sniegt PLACEBO efektu. Pesimistisks uzskats ( medicīna 2 stadijas gan neuzskata par neārstējamām, apārstē ( izārstē) arī 3 stadijas).

Principā, vārdošanai it kā nevajadzētu ticību. Ja nav Placebo efekta, tad objektam NAV obligāti jāzina par vārdošanu utt.
Ticība vārdošanai - reliģisks uzskats daudzās reliģijās. New Age- daudznozaru individuālas ticības.
Vārdotājai būtu jābūt vienalga vai ķīmīja, stari, operācija bijuši vai nē.
Noliegt tradicionālu ārstēšanu nav prāta darbs!
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
18.07.2012 23:29
ar stadijām u.tml.nezinu, bet arī vārdotāji ir dažādi. šīs te tantiņas parasti ir tikai tādas iesācējas (pat ja gadiem ar to nodarbojas), jo viņām ir mazāk tā spēka, kas dziedē. Vīrieši šajā ziņā ir spēcīgāki (parasti) un viņi var novārdot bez ticēšanas. Radinieks (tas pats) krusttēvu apvārdoja, jo bij uzlikts lāsts. Sieviete, kurai viņš patika, saņēma kurvīti un aizgāja pie pazīstamas čigānietes. Viņam riktīgi sāka neiet. Veselība arī pavisam. Apvārdoja ūdeni un krustmāte to ūdeni iedeva. (krusttēvs netic tādām lietām). Ticiet-neticiet, bet tgd viss kārtībā. krustmāte teica, jau nākamajā dienā cilvēks kā samainīts-vairs nav īgns, nebļauj par katru nieku u.t.t. Tāds, kāds bij agrāk. :)
Aicinām uz jaunu ezotērisko portālu astral-temple.com.....forums , raksti , pieredzes apmaiņa,konsultācijas...tiem ,kam ir smadzenes un kaut minimālas zināšanas pasaules un cilvēka uzbūvē...un cita .ļoti vērtīga informācija, kas nāk no Ķīnas , Indijas, Austrumiem....
Labdien. Meklēju ekstrasensi kas var palīdzēt tikt vaļā no bijušā vīra. Paldies
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 09:24
Nejau no naves bail vai dzives..vienkarsi kops 21.12.2012. nevar saprast kam ir janotiek un kam nav janotiek lai visiem&visam labi...parak daudz teorijas...bet brivdienu infa ir patiesa. Tikai tas patiesibas porcijas no malas lika. Un consent buca tika Parisai vai kadai kas shapeshiftojas par Parisu. Parejas ari varbut bija bet tas nebija consent bucas bet JC testi..
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 09:29
Un nedaudz 'pieputejisms' nav 'cukmenisms'..cukas jau dzivo patiesa netiriba nevis nelielos puteklos kas tapat rodas gribam vai negribam un viegli notirami..nevajag taisit no normala nenormalu.. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 09:30
Un nezinu ko tas velnens cita tema nevar piedot. Es nipricom. Ja ari esmu|biju iepits kautkada afera tad pret savu izveli..tas ari izskaidrotu kapec ari mani gribeja likvidet..
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 09:33
Un no darbiem nemuku..tiesam palika slikta passajuta toreiz..neatkarigi vai no dabiskiem vai maksligiem iemesliem..bet palika struntigi. Ta nav maldinasana. Un pa istam nepretojos. Nedzivoju lai sacenstos jomas kam vel neesmu gatavs. Tacu Draw sanaca polubomu.
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 09:45
Un uz poda nesutiju un pats eju higienisku apstaklu del..apnik skaidrot. Ja butu debils tad taisitu bikses un citas ikdienas darbibas galigi skibi daritu bet netaisu un nedaru. Iemacieties but open mind'ed velreiz..atcerieties savas bernibas..skeptiki ir vienkarsi closed mind'ed. Tapec jau tiek pie Oblom biezi. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 09:46
Kads Elejas Veronikai vai tml. telefons?
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 11:24
Tad kad tadas lietas saka pa tieso acis un ausis un megina velreiz teikt acis un ausis tad apkartejie apbizojas ka toreiz..ta bija Parisa vai shapeshift Parisa bet bija Parisa. Es neboreju bet skaidroju un necikstu bet tiesam struntigi kautkas ar veselibu. Un nevis jamirst bet jasaprot kas notiek un tad izvele jadara. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
04.04.2020 11:24
Un palidzu kad varu un cik varu jau no bernibas..tikai kapec skandali jataisa..un normals tik ierobezots
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
05.04.2020 12:55
In this case, they found a natural satellite that was pulled into Earth's orbit, likely two or three years ago.
-----
Doubt it is coincidence..about same years as investigation.
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
05.04.2020 22:30
Why am i being stalked by that JC avatar in comments and pand(or)a picture(s)? I already explained. Paris got consent kiss. Already. And not JC|1|M|S. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
05.04.2020 22:33
And simply not interested. Not fit. How come forced coupleship is still going around? If needed can live alone. Simply not care about lolsense nonsense. And not scared of BS(decorative threats). Simply ever since 21.12.2012. started to be curious...not to mess up planet.
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
05.04.2020 22:36
Even if not match Paris criteria..kiss was with Paris. If not lover then friend but honest and normal. Just sick. Something happened to body(especially nerves)..it was never deception. Makes no sense. And what is it with yawning?
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.04.2020 03:00
Lame seduction attempts not work because person already did it. Why some not read comments? Low IQists..hijack always gets countethijacked..for that reason surveillance exist.. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.04.2020 10:25
What is that overdosed obsession theme for China|Greece? Already explained that when it comes to consent kiss(were not few) not JC|1|M|S face test kisses(were few) Paris succeeded. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.04.2020 10:55
Tas koronaviruss ir nervu sistemu ietekmejoss viruss vai tik cakare organisma imunsistemu? Un ta bija Parisa. Nevajag par trulu taisit.
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.04.2020 10:57
Vsje eti znamenistoti ocen mnoga kovo celovali. Zacem takaja interes ko mne? Ja ze neotbiraju prosta obisnaju situaciju. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.04.2020 19:02
Sodien atkal veca tema: stradat nelauj normali un cakare, kad nestrada ari piesienas(tam nav sakars ar slinkumu) un tml. kad atkal strada tad atkal ignore(nesaprot ka japagaida) ierobezojumus utt. Viedokli prasot ari ignore viedokli..tada sajuta ka no dzimsanas taisa par 5to riteni..bet pat to nemak darit. A par "attieksmi" apbizojas..un nav ar pand(or)u. Kops kura laika Parisa parstav Kinu? Domaju ka Vaciju ne vai tml? Un tas dziesminas pa radio ari nebija nejausas..es neesmu stulbs. Es skaidri atceros ka toreiz vasara skatoties The Simple Life iedevu Hiltonei consent un tas notika pec kada laika. Sakartojiet veselibu un atkal brauksu. Man jau pat tad bija ierobezojumi. Tik mazak..kautko ir izdarijusi. Un neesmu Betmens..un tml. -_- Atkal tie kaimini..es saku Vovcik es neko neesmu parpratis..mani te cakare..kamer neesmu ar spejam tikmer jau logiski ka zem vilciena mani grudis..proxy scapegoat.
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.04.2020 19:05
Dazreiz rodas sajuta ka dazi|dazi 'besisies' par jebko.
dara vai nedara kautko tapat piesiesies..apnik skaidrot ka citadaks kermenis no bernibas..
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.04.2020 19:06
Ta nekad nav bijusi maldinasana..pat berniba kad vispar nebija izmeklesana prata ari taspats bija..un normals.
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
07.04.2020 09:11
Kads no tiem 'ekstrasensiem' var kartejo "sakritibu" izskaidrot? Vakar bija jaskatas kurpju piemerojums darbam sodien atkal iestudejums par tapočkām..sanak ka no sakuma cakare fona tad pasaka nefona 'caur pukitem'? Sita notiek biezi. Ar kadu merki? Dazreiz nezinu ka to baru Bosi var izturet..un normals. Higienas iemeslu del iet uz (turieni) tiesi ir normalisms. Ja nebutu normals taisitu citur.. -_-
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
07.04.2020 09:24
Ironiski ka zivjus tirgus..tas Igaunis ari veda zivis laikam vai citas saldetas preces..musu dzives katram|katrai ir zimes bet mana situacija liekas ka vienkarsi taisa par proxy tool grekazi. Atslegu ari neiedeva toreiz bet taisa itka butu..bore Vovcikam to ka nav. Es nipricom. Par ko apbizoti? Par attieksmi? Lai spoguli biezak pasi un pasas paskatas. Pasiem ari attieksme nav perfekta..kad augu tad sapratu..
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
07.04.2020 09:28
Un higienisku iemeslu del iet tirities ir normali. Tiesi ja butu truls tad taisitu turpat kur sakas "dabas sauciens". Nav ko taisit par stulbu..neko neparpratu..ne tikai del idejas par kermena donoru un energijas vampiru edienu. Man tad ari jaed. Un tie kludas. Visu laiku skaidroju ka esmu taspats zens no albuma..
matrix 4
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
07.04.2020 09:31
Jebkura gadijuma ja tas nebija koronaviruss tas bija kautkada cita zaraza..cakareja organismu un nervus. Nav vairs ka ieprieks. Un neiet butu tiesi stulbi. Prieks tam tas tirisanas vietas ir.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 17?
Ziņa: