Ko jadara lai vecaki noperk suni?

Aizsāka jojo 

Ko jadara lai vecaki noperk suni?
09.04.2012 20:38
Man ļoti gribās suni,tapēc ludzu iesakiet man kaut ko lai vecāki noperk man suni. ludzu iesakiet kaut ko..lūdzu,lūdzu,lūdzu.
Ko man darīt lai vecāki nopirktu suni?
Re: Ko jadara lai vecaki noperk suni?
10.04.2012 09:20
Saki burvju vārdiņu - lūdzu. Bet jāsaprot, ka suns nav vienkārši Tev. Tavs suns kā minimums būs visai Tavai ģimenei un varbūt vel kaimiņiem un tiks uzturēts par vecāku naudu. Tā kā esi iecietīgs arī pret viņu viedokli...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ja nav reāla iemesla, kāpēc tiešām nevar ieviest suni, piemēram, nepietiek naudas (suņa turēšana nav lēts prieks) vai dzīvoklis nav tam piemērots, tad vecāki, visticamāk, baidās no visai reāla scenārija - ka jau pēc nedēļas visi solījumi par suni rūpēties pēc pilnas programmas - vest laukā, barot, dresēt, tīrīt dzīvokli, utt. būs aizmirsušies un vecākiem būs par vienu pienākumu vairāk. Manu draugu/paziņu lokā pilnīgi visi gadījumi, kad vecāki ļāvušies pierunāties, beigušies tieši tā...
Vari mēģināt sarunāt ar vecākiem izvest eksperimentu - apņemies, piemēram, 3 mēnešus katru rītu pirms skolas iziet vismaz pusstundu ilgā pastaigā - vienalga vai līst vai snieg, vai vētra, vai darbadiena vai vīkends. Tāds liktenis ir suņa saikmniekam. Un katru dienu kārtīgi ar slapju lupatu iztīrīt dzīvokli - suns met spalvu, nāk iekšā dubļainām ķepām... Ja izturēsi 3 mēnešus, tad vecāki varētu noticēt, ka tiešām tas viss nebūs viņiem pašiem jādara.
Re: Ko jadara lai vecaki noperk suni?
10.04.2012 17:21
Re: Ko jadara lai vecaki noperk suni?
10.04.2012 20:55
delta Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ja nav reāla iemesla, kāpēc tiešām nevar
> ieviest suni, piemēram, nepietiek naudas (suņa
> turēšana nav lēts prieks) vai dzīvoklis nav
> tam piemērots, tad vecāki, visticamāk, baidās
> no visai reāla scenārija - ka jau pēc nedēļas
> visi solījumi par suni rūpēties pēc pilnas
> programmas - vest laukā, barot, dresēt, tīrīt
> dzīvokli, utt. būs aizmirsušies un vecākiem
> būs par vienu pienākumu vairāk. Manu
> draugu/paziņu lokā pilnīgi visi gadījumi, kad
> vecāki ļāvušies pierunāties, beigušies
> tieši tā...
> Vari mēģināt sarunāt ar vecākiem izvest
> eksperimentu - apņemies, piemēram, 3 mēnešus
> katru rītu pirms skolas iziet vismaz pusstundu
> ilgā pastaigā - vienalga vai līst vai snieg,
> vai vētra, vai darbadiena vai vīkends. Tāds
> liktenis ir suņa saikmniekam. Un katru dienu
> kārtīgi ar slapju lupatu iztīrīt dzīvokli -
> suns met spalvu, nāk iekšā dubļainām
> ķepām... Ja izturēsi 3 mēnešus, tad vecāki
> varētu noticēt, ka tiešām tas viss nebūs
> viņiem pašiem jādara.
------------------------------------------
Zelta vārdi!



Edited 1 time(s). Last edit at 10.04.2012 20:56 by Mazdakteris1.
Re: Ko jadara lai vecaki noperk suni?
10.04.2012 23:31
delta

Patiešām teicams risinājums...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ko jadara lai vecaki noperk suni?
11.04.2012 16:37
Jā, var piekrist deltai - zelta vārdi.
No otras puses - nav tik vienkārši. Mēs jau pieņemam , ka jautātājs ir pusaudzis , jācer, ka ne pirmspubertātes bērns. Tad mans jautājums - ko pusaudzis dara slimību portālā ? Tātad ir kādas problēmas.
Uztaisiet diskusiju - cik ir tādu , tagad jau pieaugušo, kuriem dzīvnieks - suns, kaķis ir bijis labākais draugs bērnībā , skolas gados.
Mani bērns visu laiku slavē par to, ka man ir laiks viņai. Vakar piemēram, abas bijām uz Freiberga lektoriju par depresivitāti un seksualitāti Luī Malla filmās, un pēc tam vēl mājās braucot pārrunājām. Iesim uz jaunajām JRT izrādēm utt. Bet cik nav tādu vecāku, kas noskrējušies pa dzīvi, tā pārņemti ar sevi, ka nav laika bērnam. Un tad vēl lasīju internetā, ka suņi ļoti palīdz ar depresiju slimajiem. Mana meita arī prasīja suni , sevišķi agrāk, bet es viņu atrunāju ar deltas argumentiem, bet tas ir mūsu kopējais sapnis - ka mums ir zelta retrīvers. Un kaķi man būs divi, bet ņemšu tādus, kas ir ļoti jautri pēc rakstura. Bet tikai tad, ja būs apstākļi dzīvniekiem, ne tagadējā dzīvoklītī.
Tā kā es teiktu - mums ir grūti spriest un grūti ieteikt pareizāko rīcību.
Kailumiņ, jauki, ka uzrakstīji....es nodomāju, bet Tu raksti....mīlestības trūkums rada vēlmi pēc dzīvnieka.

arī es ar saviem lielajiem bērniem eju uz teātri :))
vakar 10.00. vajadzēja iepirkt netā biļetes uz JRT, bet man nebija laika, šodien pat negribas skatīties, vai maz kas palicis pāri....ir jau muļķīgi...gribas skatuvei tuvāk.....liekas, ja pēdējās rindas, tad vispār nav vērts iet.
Re: Ko jadara lai vecaki noperk suni?
11.04.2012 17:36
Nu redzi, Tu jau laikam no tā bagātnieku gala. Es atkal kur vien varu - ekonomēju. Un cenšos JRT pirkt 16.rindu - baigi tur patīk. Un vispār - tur lētajās vietās vienmēr pie studentiem - patīkami. Jā un uzzināju, ka katra mēneša pēdējā dienā uz jebkuru izrādi , jebkuru vietu var nopirkt par 5 ls. Tad nu nolēmu šo iespēju izmantot 30.04. , jo īstenībā - daudz jau ir redzēts tur un dzirdēts, tāpēc tiešām - tā apdomīgi tur tērēšos. Vispār jau nauda ļoti tērējās , tāpēc - cenšos taupīt :))
Tu patiesi mīli teātri un.....arī studentus :)

es nekur nebraucu pēdējā laikā (kontekstā ar Maurīciju salām no citas tēmas), nav intereses, animāļu planētā skatos dzīvniekus un jūtūbe patīk vairāk par koncertu dzīvajā :)
teātris gan valdzina joprojām.

esmu info atkarīgā.....skatos izglītojošos raidījumus un mēģinu iegaumēt lietas, kas man 100 gadus nebūs vajadzīgas ....skatos filmas par ievērojamiem ļaužiem, dokumentālās labāk patīk.....un pie sevis šausminos, cik maz es zinu :)......un cik daudz esmu aizmirsusi.
un, protams, gugle mans iemīļotais portāls.... tik daudz kas katru dienu ir jānoskaidro, jāsameklē kāds mazsvarīgs termins :)))
man patīk skatīties viktorīnas un meklēt savā galviņā atbildes uz jautājumiem, lamāt dalībniekus: nu kā to var nezināt! :)))

pat nezinu, kas ir labāk: būt sajūtu kolekcionārei kā Tu vai info kolekcionārei ....... vai būt vnk baudītājai :)
Re: Ko jadara lai vecaki noperk suni?
13.04.2012 08:53
Labrītiņ Inka. Malacis, nu ko citu lai saka. Jo īstenībā , es slinkoju savā izglītošanā. Gribēju pārbaudīt vai varu nosaukt visas valstis un to galvaspilsētas , bet nu šito nesaņemšanos - tā arī to neesmu izdarījusi. Lasu jau visu kaut ko arī, bet nu varētu jau tā pamatīgāk. Man gribās mainīt darbu , mīļāko, un pat dzīvokli gribētu es citu. Dažreiz man nāk virsū domas, ka gribu dzīvot kaut kur dziļos laukos. Tad sabīstos, ka tās jau īstas vecenītes domas un lieku to mierā. Nu tā kaut kā , bet seksīgu dieniņu zinātkārā :))
njā....es arī gribu viensētu, apkārt mežs, saules pusē meža aveņu plantācija, pļava ar ugunspuķēm, pie mājas baltās sīkās krūmu rozes, ceriņi....bērnības vasaru atmiņas ar gadiem kļūst arvien teiksmainākas :)
Vecāki negrib pirkt teu suni es tārā vietā darīju tā kamēr ir skola vecāki teu nepirks suni jo baidās kad tu nevarēsi visu uzspēt izdarīt tad būs sliktas atzīmēs jeb pačurāt as sienas labāk vasarā pasaki vecākiem .Klau mammu un tēti tagad nau skola nopērkot man vismaz suni uz nedēļu ja es varēšu visu uzspēt .Ja viņi jautās kā skolas laikā tad atbildi:tad varam sarunāt kad vasarā visu darīšu pēc skolas laika bet saki ka no rīta un pa dienu .Man liekas kad tu negribi visu vasaru mācīties.Ja neizdosies tad piedod jo es teicu mammai mēnesi un es izturēju. Tagad mums ir 6 čivauvas. Cerams palīdzēju
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 8?
Ziņa: