Eiropas ģimenes politika

Aizsāka ku! 

Re: Eiropas ģimenes politika
27.02.2015 00:10
Labs raksts par kara tēmu:

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/549432-putina_nakamais_merkis_baltijas_valstis

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 11:38
Varbūt tas nav tieši par eiropas ģimenes politiku bet faktiski ir ar to ļoti cieši saistīts:

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/sabiedriba/asociacija-gimene-atklata-vestule-un-jautajums-zurnalistei-ingai-springei-un-vinas-domubiedriem.d?id=46707463

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 12:13
Garš raksts, bet diezgan ātri izlasīju, murgs kaut kāds.

Aizķērās šitas: "vīriešu ar dzimuma identitātes traucējumiem tiesības lietot sieviešu publiskās labierīcības".

Transmeitenes bieži izskatās kā īstas sievietes, un kas viņām liedz iet sieviešu tualetē? Drīzāk jau viņas izmetīs no vīriešu... Turklāt sieviešu tualetēs ir būdiņas, neviena cita vispār nezina, kas aiz durvīm notiek -- nu pacel bruncīšus un čurā ar savu peni, kāda man daļa.

Bet, ja vīrietis tikai dvēselē ir trans..., tad arī viņš grib iet sieviešu tualetē? Nu sorre, tad dzīvo vispirms kā sieviete.

Un cik procentuāli vispār ir īstu transcilvēku, kas dzīvo kā pretējais dzimums absolūti visā? Dēļ tā tagad jātaisa šitāds murgs? Un vai transcilvēki vispār grib, ka par viņiem tā bazūnē? Šaubos.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 12:36
It ka no loģikas tas tā ir kā Tu saki, bet es tā saprotu, ka tie mērķi ir daudz tālejošāki un ar nolūku pilnīgi izdzēst to robežu starp vīrieti un sievieti. Lai pat apģērbs nevarētu tikt izmantots kā dzimuma atšķirības pazīme. Un kad vecis iet uz sieviešu tualeti tad tas būtu jāuztver ar izpratni un līdzjūtību, nevis ar protestu :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 13:34
Jā, tā ir, muļķa prodžektisti atkal tikuši pie naudas. Vājprāts.

Man rads students dabūja norādi no konsultējošas ārzemju augstskolas mācībspēka, ka neesot iekļāvis savā pētījumā gender studies :( , kaut tēma bija krietni tālu no visiem dženderiem.

Mums tagad te būs islāmisti, ko visi geji tagad mīl un mīlēs (nekā personiska!), kamēr kādu no viņiem nositīs, nonivelēti dzimumi ar liberastu uzspiestu audzināšanas metodi un citi murgi, bet domāju, ka pretošanās iespējas vēl nav izsmeltas. Kad liberasti atmodīsies, būs par vēlu. Un es vispār neceru, ka cilvēki ar bērna domāšanu nāks pie prāta.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.11.2015 13:36 by Runcene.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 14:10
Es vispār ne līdz galam saprotu visus šos te centienus. Pieturos pie viedokļa, ka tas tiek darīts speciāli lai samazinātu cilvēku populāciju. Tā ir viena no sazvērestības teorijām, bet ļoti realistiska. Visas tās gender lietas samazina dzimstību un samazina sabiedrības pretošanās spēju. Bet varturiem mūsu tehnoloģiskajā laikmetā nevajag tik daudz cilvēku kā agrāk lai nodrošinatu sev labklājību. Viņiem tās beztolcīgās tautas massas ir tikai slogs. Kas turklat vel pasliktina ekoloģiju.

Bet pats es esmu relatīvi "tolerastisks" un esmu daudz iecietīgāks pret visādām tādām lietām salīdzinot ar vidējo iedzīvotāju.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 14:21
Es arī esmu tolerantiska, bet šaubos, vai tās ir sazvērestības teorijas, drīzāk "bērnu" laušanās pie varas, pravu kačāšana, jo savulaik nav nolikti vietā. Četrdesmitgadnieku un piecdesmitgadnieku paaudze (nerunājot par vecākiem ļaudīm) tika audzināta stingrāk; jā, visiem vecākiem ir nepilnības, bet mēs tā netikām izlaisti.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 14:22
Viena lieta ir, kad cilvēkam ir savas seksuālās īpatnības un vajadzības, bet pavisam cita -- ja to uztaisa par situāciju, kurai visiem citiem ir jāklanās vai tā jāpielūdz un jāveicina.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 15:53
Jā, tā versija par izlaistību ir ļoti nopietns arguments. Es vispār nezinu kā viņi nākotnē varēs ko saražot un nopelnīt. Jo kā kaut kur rakstija, nākotnē darba devējiem būs jārūpejas, lai darbs būtu ar izklaides elementiem, citādi jaunajai strādnieku paaudzei par to interese nebūšot.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 16:21
Notērēs prodžektu naudiņu un tad skries uz sisto sieviešu kantorēm, bet tur naudiņas arī vairs nebūs. Nezinu -- varbūt tad attapsies. Vēl jau gan ir sociālie pabalsti.

Mūsu feministu domāšanas līmenis ir tāds, ko man savulaik stāstīja viena palaidnīgo meiteņu skolas feldšeriene: tikai tiesības, nekādi pienākumi. Mums jau skolu sistēmā tas ir aizgājis tādā pakaļā, ka nav skaidrs, kā to savāks.

Problēma ir tur, ka bērnus audzina gandrīz tikai sievietes. Resp., nav laika īsti audzināt, jo sievietei vidēji maksā mazāk, un tad nu sitas pa entajiem darbiem vai ari neļauj tēvam pieņemt mērus, ja tāds vispār ir.

Tās un tie, kas dzīvo no prodžektiem, jau arī nevienu smagāku darbu i tagad nespētu izveikt.

Latvju zeltenes izvēlas alkoholiķus, slaistus, un pēc tam ir tiesisks pamats viņus padzīt, bet zemapziņā jau zināja, ka prec lubraku -- tieši tāpēc arī tādu ņēma, jo skaidrs, ka tēvs tur nebūs. Nu i tagad sabiedībai ir tikuši šie māmiņu luteklīši. Es nesaku, ka nav sievietes, kas veiksmīgāk tiek galā ar abām lomām, bet tie vienmēr ir izņēmumi.

Un tad tas bars feministu, kuras grib tikai tādu vīrieti, kurš neizrāda nekādu agresiju, jo no vīrieša viņām ir bail -- citiem vārdiem, tādu pašu lubraku. Un rezultāts ir vienāds -- atkal mammas izlutinātie bērni. Vai arī viņas mākslīgi apaugļojas -- atkal tas pats.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 17:58
Par skolām runājot, man par to ir gan novērojums gan jautājums. Vispār mana patreizējā pozīcija dzīvē ir tāda, ka es necienu skolotājus. Ok, es piekrītu, ka es biju nevis bērns bet izdzimtenis kaut kāds. Vismaz tā viņas visas uzskatija. Nu labi, ne visas bet 9 no 10. Skola priekš manis bija viens vienīgs terors un pazemojumi. Un tur es ļoti maz ko noderīgu savai dzīvei iemācijos. Nē, nu protams, lasīt, rakstīt, rēķinat, dabas zinības, ķīmijas un fizikas pamatus. Bet vai priekš tam vajadzēja 12? Pat ar pusi būtu pārpārim pieticis. Un cik daudz tur bija visāda hreņa kas mani pilnīgi neinteresēja. Un es redzu, ka viss tas pats ir joprojām. Mīnus 12 gadi no dzīves un pilnīgi nekādas jēdzīga sabiedrības pilsoņa iezīmes. Es uzskatu, ka skolotāji (un izglītības sistēma) ir tiešā veidā vainīgi pie tā, kur mēs tagad esam. Viņi iztērēja laiku un naudu, un neiemācija pašu galveno. Kā kļūt par apzinīgu sabiedrības locekli.

Bet tas ko viņi mācija, tāpat nekam nav vajadzīgs, jo ļoti, ļoti reti es esmu sastapis cilvēkus, kas kaut ko no skolas programmas atcerās un tas viņiem ir noderējis. Vienmēr, sākot darba dzīvi, visi tik un tā mācās darīt to ko sāk strādāt. Arī tie kas beiguši augstskolu. Es esmu vairākkārt griezies pie augsti izglītotiem cilvēkiem ar jautājumu viņu specialitātē un nekad neesmu saņēmis atbildi. Visi viņi ir bijuši cilvēki ar papīru. Un labākajā gadijumā es tiku nosūtīts pie vienkāršā darba rūķa kas praktiski zināja to ko man vajag.

Es nepretendēju uz pilnīgu tainību un ir sastapti arī izņēmumi, bet tie šķiet ir tikai daži cilvēki uz miljonu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 18:08
Tas, ko Tu tagad raksti, ir skolas "darbs" ar radošuma nokaušanu un to, ka sieviete vispār kā suga netiek galā ar puikām un viņu audzināšanu, izņemot manis jau minētos ļoti retos gadījumus.

Skolotājas atriebjas puikām gan par saviem vīriem, gan tēviem utt. Konkurence ar meitenēm ir atsevišķs stāsts.

Skolās nav vīriešu, jo par tādu algu ģimenes uzturētājs nevar atļauties strādāt.

Un šāda mātišķa sistēma gala rezultātā neko jēdzīgu nespēj iemācīt.

Bet mans stāsts vairāk bija par bērnu visatļautību jebkurā vietā, arī skolā.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 18:26
Runcen, es lielā mērā Tev piekrītu par šo izglītības sistēmas specifiku. Bet vai bez mums ir vēl daudzi kas tā domā? Šo tekstu varētu parādīt jebkurā skolā un tur visi pateiktu, ka tas ir slima suņa murgs. Vai vispār ir daudz cilvēku kas atzīst, ka pastāv šie atriebības un konkurences efekti?

Bet jā, visatļautība, tā jau ir cita tēmā. Jauna. Kad es mācijos, tā nebija.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
egle1
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 20:45
Un kā ir iekš ārzemēm? Vai tur skolās strādā vīrieši? Man tādas aizdomas, ka arī ne. Un neviens nekam neatriebjas.
Es, ja kas arī izšķīros, manu dēlu audzina viņa tēvs. Pie manis dēls mazāk. Nu paskatīšos, ko izaudzinās. Izskatās, ka pārāk neaudzina, aizņemts ar jauno lovi. Domāju, ka pēc vairākiem gadiem tomēr atgriezīsies pie vecās labās mātes. Nevajag noniecināt mātes lomu bērna dzīvē. Kaut kur lasīju, ka māte stāv starp nāvi un bērnu, nav mātes - cilvēks paliek viens uz ceļa. Cik no jums vairāk pieķērušies mātei, cik tēvam. Man liekas, noniecināt sievietes - kaut kāda psiho trauma no bērnības. Nav tā, ka māte pameta?
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 20:51
:))



Edited 3 time(s). Last edit at 12.11.2015 21:10 by miksa.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 20:59
Egle, mani māte nav pametusi, viņa bija slima. Es runāju no brīvprātīgā darba pieredzes, kā veidojas ļoti atkarīgas personības, manas "traumas" ir citas, tās še necilāju, jo pārāk savdabīgas un ir jau izstrādātas, arī tas stāsts, no kā mamma bija slima. Runa ir par to, ka sievietes Latvijā ļoti noniecina vīrieti vai pat domā, ka var būt tas pats. Vīrieša atbildību tas gan neatceļ.

Bet Somijā ir liela konkurence uz skolotāju vietām, laba alga, protams, daudz vīriešu. To regulē ar algām.

ku!, Tev piekritīs vairums psihoterapeitu, kas strādā ar zēniem, puišiem, vīriešiem, bet iespējams, ka tikai kuluāros, jo neviens negribēs Rudzīša stāstu. Ja viņi ir vīrieši, tad dabūs birku "seksists", ja sievietes, tad bērnības trauma kā egle te mēģina piesiet.

Sievietes mājās, sievietes skolā... Nav līdzsvara un tēva lomas, bet tāda ir bērna realitāte, un meitenei jau arī ļoti vajag šo vīrieti.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.11.2015 21:01 by Runcene.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.11.2015 21:40
Turklāt kur es noniecināju sievieti? Te jau ir tā sieviešu zemā pašvērtējuma problēma, ka visur dzird pret sevi vērstus pārmetumus un tad aizstāvas.

Evolūcijas ceļā esam nonākuši līdz diviem, tā ir bijusi attīstība, nevis pirmatnējā ala, kur visi guļ ar visiem un nezina, no kā dzimis bērns. Es gan nemēdzu seviški atsaukties uz pētījumiem, bet ir labi zināms, ka abu vecāku klātbūtne ir vislabākais, kas iespējams.

Un man nav nācis prātā noniecināt sievieti, piemēram, tajā visgrūtākajā posmā, kad bērns ir ļoti mazs, kad viņai ar to ļoti ātri jāizveido ķīmija, lai viņam veidotos droša piesaiste, un kad cits neviens šo lomu pildīt nespēj. To ir spējušas pat forumietes, cīnoties ar psihiskiem traucējumiem, kur varu tikai viņas apbrīnot.
Re: Eiropas ģimenes politika
14.11.2015 10:57
Interesanta doma:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/208509/vai-visi-viriesi-ir-cukas-atklati-par-labveligajiem-un-vardarbigajiem-seksistiem---viriesiem?utm_source=delfi&utm_campaign=portal&utm_medium=newsbox

...Pieklājīgs, rūpīgs un sirsnīgs vīrietis ir falšs un bīstams. Viņš visādi izdabā un pakalpo sievietēm, jo uzskata viņas par bezpalīdzīgām un nekompetentām būtnēm. “Kamēr mēs neatzīsim, ka vīrieši ir seksisti – gan vardarbīgi, gan labvēlīgi, mēs vienlīdzību sabiedrībā nepanāksim,” spriež radikālās feministes...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
14.11.2015 10:58
Respektīvi, labs vīrietis ir miris vīrietis :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Respektīvi, labs vīrietis ir miris vīrietis :)

Man labām patīk doma ka labāk tad būt brīvam. Tas tak ir normāli neprecēties? Pārāk daudz problēmu kad salaulājas..nevajadzēs šķirties. >:)
Re: Eiropas ģimenes politika
10.05.2016 11:36
Te būs kāda svaigāka ziņa, kas liecina par to, ka Latvijā vidējam dzimumam un trim tualetēm laikam būs būt... :(

http://bb.vesti.lv//news/viedoklis-arprats-ko-sevi-slepj-stambulas-konvencija?16300&utm_source=delfi&utm_medium=news-widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
10.05.2016 12:57
Nra portālā rakstelis, kur dažam supertolerastam nepatīkot tieslietu ministrs. Laikam par daudz grib analizēt tās konvencijas reālās sekas;).
Vērtīgāka ideja būtu pieslēgt ekonomistus, lai aprēķina, cik izmaksās murgojuma pieņemšana.
Pašos pamatos mūsu teritorijā mantojuma tiesību jomā dzimumu līdztiesība ir jau kopš cara laikiem. 20.gs 20-30 gadu Civillikums jau ieviesa vienādu attieksmi darījumos un saistību tiesībās. Vardarbību apkaro Krimināllikums, pietiekami toleranta ir jau 1931-1938 gada versija. Darba Lilkums atbilst Rietumu ideāliem.
Kas tad vēl vajadzīgs? Tā vietā lai rūpētos par jau esošo likumu ievērošanu, nelaimīgie nelgas steidz akceptēt jaunus murgus.
*****
Feministiskās beibes un bābas ir izlasījušas, kā jaunrade ietekmēs vecāku tiesības uz bērnu audzināšanas un izglītības izvēli?
Šodien feministe var pati izlemt, vai viņas bērns ies uz Kristīgās ētikas VAI klasiskās ētikas stundām. Viņai ir tādas tiesības.
Feministei ir tiesības izlemt, vai viņas meita ies uz karatē klubu vai šaha vai kartinga pulciņu vai teātra studiju.
*
Intereseanti, tās feministes ir izlasījušas tos likumus, kas jau ir spēkā? Ļoti šaubos. Tāpēc nezina ( un negrib zināt ) cik tie ir labi tieši viņām.
*
Neko nepadarīsim. Iespējams feministu izvēle kļūs tieši mazāka. Bērni apmeklēs īpaši (ne) dzimuma audzināšanas stundas. Nīstie veči tiks nolikti pie vietas. Maza neērtība, ka bezkaunīgākie eksemplāri varēs sajusties kā sievietes. Izdomāt ka jūtas kā sieviete un līst viņu dušās, piemēram. Varbūt ar laiku pieņemsies nekaunībā un prasīs no budžeta segt dzimumu maiņas operācijas?.
____
Jaunā idille - anekdote nākotnes vīzijai.
Givi, tu esi mans tētis? Nē bērniņ, esmu tava mamma. Un kas ir Goga? Goga ir " on ".
Kas jūs esat? Ģimene.
Bet jūs abi esat onkuļi.
Tas tikai ārēji. Esmu tava mamma un goga tētis.
Un kas būs rīt?
Rīt Tevi adoptēs Larisa un Gaļa.
Kas ir Larisa? Viņa būs tava jaunā mamma un Gaļa ir viņas vīrs.
Bet kas esmu es? Esmu meitene.
Nē bērniņ, tu esi jaunās pasaules bērns - tu esi " ONO ".
Kas tas ir?
Onkulis un tante televizorā pastāstīs.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.05.2016 13:01 by smail.
Re: Eiropas ģimenes politika
11.05.2016 10:42
Mūs ar to Stambulas konvenciju biedē, kā viduslaikos ar raganām vai vēlāk ar ebrejiem, kuri dzerot bērnu asinis. Saprotu tikai vienu. Kādam ļoti vajag sarīdīt cilvēkus un novērst uzmanību no patiesām problēmām. Žēl,ka to nesaprotot arī augsti izglītoti cilvēki. Mani galīgi neuztrauc ono esamības fakts. Jo godīgi sakot neesmu nevienu savā ilgajā dzīves un medicīnas karjeras laikā īsti redzējis.
Man viņi netraucē.
Par feministu tiesībām gan es uztraucos vairāk. Domāju,ka drīz cilvēku pacietības mērs būs pilns un feministiskie izcēlumi tiks likvidēti.
Jo te runa iet par sieviešu diktatūru vecu un psihiski slimu indivīdu izpildījumā. Šajā jomā jābūt aktīviem trauksmes cēlājiem. Sabiedrībā ir jābūt līdzsvaram.
Re: Eiropas ģimenes politika
11.05.2016 12:44
Baidos, ka viss nebūs tik vienkārši. Kā cilvēce nevar tikt vaļā no žīdu diktatūras un ir pat īpašs apzīmējums - antisemītisms, tāpat būs grūti tikt vaļa no tām feministēm jo būs antifeminisms, ar ko tā sistēma sevi aizsargās.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
11.05.2016 13:29
Mazdakteris īsti nesaprata manu domu.
Jā, transvestīti/es ir redzēti, tāpat citādi netradicionālās orientācijas cilvēki ar standarta fizisko uzbūvi. Tāpat arī sievietes, kam bērnībā izoperētas olnīcas onko dēļ utt. Ne ļoti daudz, bet tomēr.
*
ONO - NAV netradicionālas seksuālas orientācijas cilvēks vai transpersona! Tas nav kaut kaa tāds.

ONO esot kaut kāda NEKATRA dzimte, NEKATRA , nenoteikta ideja, par kuru pat transpersonas neko daudz nezina.
Tā IR jaunmodīga bērnu dzimumaudzināšana ar nesaprotamu koncepciju.
Bezdzimuma ideja? Nezinu.
*
Ja ONO tiek audzināta par nodokļu naudu, tad.......atkal izdvumu pieaugums ?
<•>
Par feminismu, nu tā ir viena lieta, ja iesaka kapraču firmai un zārciniekiem pieņemt darbiniekus 50/50 pēc dzimuma proporcijas, tad labi, lai ņem par kapracēm, tiesības uz vienlīdzību jau ir.
Cita lieta, kad dažas feministes uzskata, ka vēlams, lai pietiktu ar partneres sūdzību vien, lai izliktu vīru/ samboo no paša mājas, ja beibe tajā deklarēta, Kaut arī " ienākusi beibe pretīgā tēviņa uzceltā namā ". Nu, netuvošanās ordera ideja uz psihoargumentu bāzes ( bez vardarbības fiziska pierādījuma ). Sagribēju, nostučīju veci ka psiholoģiski nepatīk, lai kratās dzīvot citur.
>•>

Pati konvencija vispār nav sajēdzama, sviestains murgs. Tiesības visvisādas tām feministēm ir ļoti sen. Tagad arī netradicionālajiem.
Feministes vicina karodziņus " pretigie veči - seksisti ", bet ko tad pašas panākušas?
Ap 1850-1900 gadu daudzās valstīs sievietes tika padarītas vienlīdzīgas ar vīriešiem finansiālās jomās. Daudz kur agrāk kā vēlēšanu tiesībās;).
Daudz apsmietajā cara krievijā un vācijas impērijā sieviešu mantojuma un finansu tiesības bija pielīdzinātas kungiem PIRMS tas notika tādās U.K, piemēram.
Pirmās brīvvalsts civillikums vien bija pat nedaudz modernāks kā tālaika U.K vai Francijas. Tuvāks Bismarka idejām, Skandināvijai un cara laiku norieta likumam.
*
Ko feminisms ir sasniedzis?
Pirms 1 Pasaules kara arī bija sievietes - skolotājas, dažas pat augstskolās. Jāsaka, ka t.s sieviešu ģimnāzijās, baleta skolās un sieviešu institūtos augšiņas bija dāmas, ne kungi.
Vecis, kurš bija ārsts, labs mehāniķis, pastmeistars, skolotājs, varēja uzturēt sievu un 3-5 bērnus. Pieprasītu skolotāju un ārstu bērni nereti studēja labākajās eiropas universitātēs. Pat mazpilsētās nereti, piemēram, miesnieka sieva nestrādāja.
Kam bija sieva tur skolotāja, māksliniece, tullkotāja utt - ģimene vispār skaitījās īsta vidušsķira.
Runa protams nav par īsto kalpu kārtu, kur bēdīgāk. Treknajā galā bija kundzes, kam piederēja arī muižas un fabrikas, kuģi un īres nami.
Pagāja karš, loģiski apkauto veču trūkuma dēļ skolotāju un ārstu sieviešu skaits pieauga. Diemžēl arī melnstrādnieču skaits.
Tomēr algas skolotājam uz citu foniem bija labas.
Otrais karš. Vēl vairāk izmaiņas.
*
Tagad cik % miesnieku, izcirtēju, skolotāju, ārstu, mehāniķu sievas var atļauties nestrādāt? Cik % viņu var atļauties aizsūtīt meitu studēt uz Pēterburgu, Berlīni, Cīrihi, Romu, Boloņu, Londonu.....bez kredītiem ( patēriņa, studiju, kuru vecos laikos nebija kā sugas ).
****
To līdztiesību uz algu, finansēm jau sen jo sen garantē likumi, vecāki kā mēs.
Tā vietā lai panāktu to darbību, viņas skrien parakstīt jaunas konvencijas!
Cer ka tās tad darbosies, neskatoties uz to, ka daudzus labus, >75 gadus vecus likunus nespēj izkontrolēt? Tos, kas tieši viņu labā.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.05.2016 20:05
Tas ir fakts, ka labklājība pasaulē tiek pārdalīta. Un ne jau par labu nabadzīgākajiem... :( Kapitālisms sasodītais...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 6?
Ziņa: