Slikta ziņa

Aizsāka ku! 

Re: Slikta ziņa
27.06.2015 00:41
Tā, tā, par visu pēc kārtas...

snukers mums tāds nerunīgs padevies... Es uz to sporta medicīnu divkosīgi skatos. Tas tomēr ir vairāk bizness kā medicīna... bet lai Tev veicas! No tablešu nedošanas viedokļa tas ir pozitivi.

kachenite, man prieks par Tevi! Vajadzētu patērēt mazliet laiku lai iepazītu Tevi tuvāk...

Runcene, ļoti patīkami, ka Tu lieto linux. Debian vispār ir ļoti stabila sistēma bet ja Tu lieto Firefox tad tam ir pastiprināta tieksme kārties uz linux mašīnām. Vismaz tā tas bija nesenā pagātnē.

Mazdakeris1, nezinu kā ar Tavām šizoīdajām rakstura īpatnībām taču kaut kur Tu esi ieciklējies... Bet, lai Tev veicas! It īpaši veselībā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Slikta ziņa
27.06.2015 13:22
Par to ieciklēšanos, piekrītu. Bet pagaidām ļaunums un aprobežotība valda te Latvijā.
Es nevaru tādos apstākļos runāt par rozēm.
Pārāk daudz lasīts, redzēts un dzirdēts. Pareizi saka-vienaldzība nogalina.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.07.2015 11:34 by Mazdakteris1.
Re: Slikta ziņa
28.06.2015 08:49
Sava taisnība par sporta medicīnu ir, taču tam visam ir arī otra puse. Tuvāko gadsimtu stabili mēs cīnīsimies ar mazaktīva un nepareiza uztura dzīvesveida sekām. Cukura diabētam, sirds-asinsvadu sistēmas slimībām, dažiem audzējiem, aptaukošanai - kā viens no modificējamiem galvenajiem riska faktoriem ir fizisko aktivitāšu trūkums. Ja cilvēkam iepatīkas sports, tad viņš noteikti arī sāks censties ēst veselīgāk. Kurš veiks pārbaudes,iedvesmos?Latvijā vienkārši kardiologi pārņēmuši to, kur citur šo darbu veic sporta ārsts. Manās acīs sporta ārsts ir tas īstenais sabiedrības ''iedvesmas avots'', vismaz tā vajadzētu būt. Latvijā diemžēl 90% ir tuvu 50-60 gadu vecumam. Sports ( neprofesionālais) ir tiešām viena fantastiska zālīte. Skatoties uz saviem cīņas biedriem svaru zālē... 50, 60 un pat 70 gadu veci , bet veselība PRĪMĀ. Dažkārt pat mana vecuma vienaudzim sliktāka veselība. Tie paši citi kolēģi - mēdz dzert, smēķēt, aptaukojušies, mazaktīvi... es neredzu jēgu ārstēt pacientu, ja pats uz ''puņķiem'' turies. Tā kā visu dzīvi esmu bijis saistīts ar sportu, cenšos ievērot veselīgu dzīvesveidu, pats aktīvi sportoju - kas gan cits man paredzēts? Pārskatot savu dzīvi esmu pārliecināts, ka tieši uz šo specialitāti dzīve pati mani virzījusi.
Re: Slikta ziņa
28.06.2015 08:53
Vēl viena lieta - man ļoti nepatīk strādāt ar sekām. Mans novērojums mācību laikā slimnīcās - lielākai daļai ārstu neinteresē profilakse. Izgriez, iedod ripu un uzredzēšanos. Kaut kā nevaru ar to sadzīvot.
Re: Slikta ziņa
28.06.2015 10:32
Nu ja... Jums tik podovai bezmaksas medicīnu :D
Sportistiem arī vajag dokus. Jo ir smieklīgi, kad sportisti māca aptiekārus un lielākā daļa, ārstu dzirdot ko sportists runā bola acis un plāta rokas :P
Es par to, ka mums VAJAG labus sporta ārstus un ne tikai LOK... tieši ar savām privatpraksēm.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Slikta ziņa
30.06.2015 09:02
Zināmā mērā piekrītu.
Bet sportam ir arī citi traumu iemesli. Te arī vajag profilaksi. Meniski,saites, muguras un kakla skriemeļi visbiežāk traumēti pie fiziskām slodzēm.Nepareizas diētas.
Vēl trakākas lietas notiek lietojot anabolos hormonus.
Katra veida medicīna dod savu ieguldījumu.
Lai veiksme.
Re: Slikta ziņa
02.07.2015 18:12
Nu nu... pastāsti man nezinātājam, baigi interesē... kādas tad tās trakākas lietas, notiek no steroīdiem? :)
Bet bez demagoģijas...kaut ko pamatotu lūdzu, ar faktiem un argumentiem.

Lūk EPO lietošana sportā (hokejs, futbols utt) tas gan ĻOTI bieži izraisa nopietnas sirds un asinsvadu problēmas... bet steroīdi... baigi interesē :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Slikta ziņa
02.07.2015 23:19
Par šo tēmu esmu izteicies daudz un pietiekoši skaidri. Lielajā sportā par anabolo hormonu un viņiem līdzīgo preperātu lietošanu un atrašanu analīzēs ,var diskfalificēt uz ilgu laiku, vai uz visu mūžu.
Zviedrijā anabolo hormonu izplatīšana un lietošanu, ne medicīniskos mērķiem, ir krimināli sodāma rīcība.
Man liekas,ka tas pasaka visu.
Noziedzīgu rīcību es nevaru atbalstīt ,pat diskusiju veidā. Tā nav diskutējama tēma.Pietiek ja Google.lv ieliek atslēgas vārdus: - Steroīdi bīstami veselībai.



Edited 3 time(s). Last edit at 11.07.2015 11:44 by Mazdakteris1.
Re: Slikta ziņa
09.07.2015 16:17
Mareus, kas Tev ar tiem steroīdiem? :D
Re: Slikta ziņa
09.07.2015 21:36
Man?
Es ne propogandēju, ne stāstu cik tie slikti - neko tā arī nepamatojot - kā to te viens dara :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Slikta ziņa
11.07.2015 11:58
Tēma tika apskatīta un pamatota sadaļā sports. Tad kad Snukers vēl bija students:))))
Farmokoloģiskā kastrācija, nemotivēta agresija, kaulu blīvuma pataloģijas, mezglaini izsitumu uz ādas,aknu bojājumi. Medikamentozā atkarība.Paaugstināts testosterons pazemina organisma imunitāti. Līdz zināmam brīdim tas ,protams var kompensēties. Ir tādi jēdzieni,kā absistence, tolorence, eiforija, kas veido nepārvaramu tieksmi jeb atkarību.
Kā jau teicu, zviedru speciālistu steroīdus ienesuši atkarību veidojošā vielu grupā.Savā laikā tas manī izsauca pat neizpratni.
Pie tam lekcijas bija paredzētas AM un NBS augstākajām amatpersonām.Zviedri bija nepatīkami pārsteigi,kad saprata ka uz lekciju kursu sadzīti tikai mediķi.
Re: Slikta ziņa
11.07.2015 19:12
http://www.gudrinieks.lv/referati/kursa-darbs/or-lo-stero-du-lietosanas-noz-me-un-ietekme-uz-sportista-ves-puslapis7.html
_______________________________________________
http://calis.delfi.lv/spogulis/veseliba/sports/steroidu-ietekme-uz-viriesa-organismu/
______________________________________________
http://ieluvingrosana.lv/site/31202

__________________________________________
http://spoki.tvnet.lv/sports/Definicija-Steroidi/6724
Re: Slikta ziņa
13.07.2015 22:27
Ja figeju... spoki, cālis, ielu vingrotāji... gudrinieks...tas viss tagad ir tā kā klīnisko pētījumu arhīvs? :D


Farmokoloģiskā kastrācija - patiesībā to sauc par sēklnieku atrofiju, kura pāriet, praktiski uzreiz pēc lietošanas. Novērojama arī tiem, kas lieto medicīnisku apsvērumu dēļ. 0 negatīvu vai paliekošu seku. Kā arī - lietojot var pievienot gonadotropinu (pregnyl) un tādējādi novērst vai minimizēt šo parādību, ja kādu tas dikti uztrauc.

nemotivēta agresija - Kaut vienu pierādījumu lūdzu ;) nezinu nevienu sportistu, kas būtu shausmigi agresivi kaadu piekavis utt, bet lūdz alkoholiķi gan... miljoniem ;)

kaulu blīvuma pataloģijas - tiešām? Kādi? Tu taču zini, ka to novēro tad, ja strauji krītas estrogenu līmenis? Respektīvi ja aizraujas, piemēram, ar Arimidex (Anastrozols). Tos gan mēdz lietot lai bremzētu eromatāzes enzīma darbību...bet ne jau tādās devās... kaulu blīvuma problēmas gan IR novērojamas vēža slimniecēm, kuras dēļ krūts vēža arimidex lieto daudz un ilgi. Tieši tā paša estrogēnu krituma dēļ... starp citu...man ir pamatotas aizdomas, ka visiem līdzīgiem preparātiem, tas ir ari instrukcijā minēts.

mezglaini izsitumu uz ādas - jā ādu var padarīt taukaināku, bet tas ir atkal jau pārejoši un viegli novēršams.

aknu bojājumi - atkārtošos... Tu nodarbojies ar DEMAGOĢIJU, jo ir vesela strīpa steroīdi, kurus lieto AKNU SLIMĪBU ĀRSTĒŠANAI... arī cirozes... PROTAMS, ka ir daži tiešām hepatotoksiski steroīdi. Starp citu.. alkohols ir toksiskāks.

Medikamentozā atkarība - WHAT? :D Tiešām? ;) Kur dabūji tādu info?

Paaugstināts testosterons pazemina organisma imunitāti - aha... bet tie mediķi ir TĀDI idioti.. aids slimniekiem liek lietot nandrolona dekanoātu un nandrolona fenilpropionātu IT KĀ lai paaugstinātu imunitāti... vot tie mediķi... es taču zināju, ka tā nevar būt? ;)

Man pilnīgi vienalga ko kāds kaut kur iekļauj... Latvijā aizliedza sporta vitamīnus "Animal Pak" un ļoti neilgi pēc tam, mūsu tirgū parādijās viens vietējais ražojums, kuru reklamēja kā nu vnk labākos vitamīnus sportistiem ;) Bet atsevišķās pasaules valstīs, ja atradīs Tev somā sīrupu ar kodeīnu - pēc nedēļas apraks masu kapos..pēc nāvessoda.

Ja reiz sevi pozicionē kā mediķi... lūdzu. LŪDZU centies būt objektīvs un nenodarboties ar demagoģiju.

Atkārtošos... es nepropogandēju steroīdu lietošanu, bet nesaprotu, kapēc jālej tātad muļķības... tiešām...

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Slikta ziņa
14.07.2015 19:18
Šajā gadījumā varu teikt tikai vienu. Mateus ir bezcerīgs gadījums.Zviedrijā ir muļķi. Olimpiskā Sporta antidopinga komiteja ir muļķi. ANO PVO ir muļķi. Tikai cienītais oponents ir tas gudrais. Varbūt diplomu medicīnas varam uzrādīt? Vai Nobeļa prēmijas laureāta apliecību? Par šo tēmatu esmu interesējies 34 gadu garumā,kamēr biju aktīvā medicīnas darbā.Man nav nekāda materiālā vai cita ieinteresētība lai pretotos androgēno hormonu preperātu izplatīšanai. Tikai zināšanas , pieredze un mediķa pienākums brīdināt pacientus.
Man jau lekciju nelasīja feldšera līmeņa speciālisti.Androgēnie hormoni tiek pielietoti kā pēdējais līdzeklis. Blaknes tiek uzrādītas.Bet tas nevar tikt izmantots,kā arguments un slēpta aizliegto preperātu reklāma.
Paliksim katrs pie savas pārliecības.Dzīve izlems kam taisnība.
Re: Slikta ziņa
16.07.2015 15:13
Cik tad ilgi steroīdi tiek lietoti? Nedaudz vairāk par pusgadsimtu. Es nebūtu tik pārliecināts, ka eksogēna hormonu uzņemšana nākotnē paliks bez sekām uz veselību. Zinu, ka daudzi atrunājas, sakot - toksiskums atkarīgs no devas, bet reāli jau nav pētījumu, kur atlētiem dotu hormonus un tad vērtētu ietekmi uz veselību. Visi pieņēmumi balstīti uz pacientiem, kuri lieto, kā arī tiem sportistiem, kuri atzinušies vai tikuši pieķerti. Un mums ir zināmas sekas. Paša pieredzei ir zemākais ticamības indekss.

http://emedicine.medscape.com/article/128655-overview#a5

Pietiekami daudz un labi uzskaitītas sekas. Domāju, ka samērā daudz vēl ārsti neapzinās , jo nav zināmi darbības mehānismi.
Re: Slikta ziņa
17.07.2015 13:05
Snuker, tas esi Tu?
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.06.2015-jaunie-arsti-sola-palikt-latvija.id51887/
Re: Slikta ziņa
17.07.2015 13:07
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tā, tā, par visu pēc kārtas...
>
> snukers mums tāds nerunīgs padevies... Es uz to
> sporta medicīnu divkosīgi skatos. Tas tomēr ir
> vairāk bizness kā medicīna... bet lai Tev
> veicas! No tablešu nedošanas viedokļa tas ir
> pozitivi.
>
> kachenite, man prieks par Tevi! Vajadzētu
> patērēt mazliet laiku lai iepazītu Tevi
> tuvāk...

Kā Tu gribi mani iepazīt? Nav jau aizliegts :) Mēs ar Runceni ne tikai vārdu, uzvārdu viena otrai zinām, aš personas kodu arī pat... :)
Re: Slikta ziņa
18.07.2015 02:32
Jūs un es nenormālie, jums nav ko darīt, es parasti, lai nevāvuļoti daru smagu darbu, lai nedomātu par problēmām, un ticiet man smags darbs cilvēku izrubī, pat bez zālēm, bet verga darbu jūs nēsat spējīgi darīt. Pmēģiniet 20kg smagus akmeņus pamētāt 8 stundas, tad ar visu cigareti aizmigsiet, jo smadzenes vairs nestrādā un ieslēdzās izrubons!!!
Re: Slikta ziņa
19.07.2015 06:52
Beidzot Tu pie prātīgas atziņas esi nonācis, enfuego! "smags darbs cilvēku izrubī, pat bez zālēm"!
Ar cigareti labāk nevajag gultā līst- var miegā aizdedzināt migu un izrubīties uz visiem laikiem. :D



Edited 1 time(s). Last edit at 19.07.2015 06:53 by kachenite.
Re: Slikta ziņa
21.07.2015 09:15
Esmu, esmu! :D
Re: Slikta ziņa
21.07.2015 13:42
Apsveicam, snuker!!!



Edited 1 time(s). Last edit at 21.07.2015 13:47 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 6?
Ziņa: