ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.

Aizsāka Mazdakteris1 

Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 11:02
Cien. Sail. Tā ir filma,kura veidota pēc biogrāfijas datiem. Pats brīnījos,kā pēc tik smagas operācijas uz smadzenēm,oliņu ekstirpācijas un ķīmijterapijas viņš varēja atgriezties lielajā sportā. Tomēr vajag noskatīties filmu un palasīt viņa biogrāfiju,kura balstīta gan uz grāmatas,gan uz tiesu izrakstu reportāžām.
Amstrongam bija pat pretvēža fonds nodibināts.Interesanta filma,kurā katrs var atrast sev vajadzīgo.
Zviedrijas speciālisti stāstīja par traģēdiju pie viņiem. Jauns virsnieks,kas nebija spējīgs pat mušu nosist bez ģībšanas, sāka lietot steroīdos preparātus. Tad tas tur nebija krimināli sodāms. Iedzēra alkoholu. Paņēma ieroci un uz ielas nošāva deviņus civilos. Pēc tam izmeklējot iemeslus un sakritības tika konstatēts šis preparāts asinīs lielās devās.
No tā laika tika vāktas liecības un veikti pētījumi. Ne jau katrs un visi nojūdzas. Tur vajag sakritību,ģenētiskos nosacījumus. Adrenalīna devu un alkoholu.
No tā laika Zviedrijā un arī citās valstīs steroīdi kļuva par aizliegtiem preparātiem.
Zināju cilvēkus,jaunus spēcīgus puišus,kuri bez alkohola ir iejūtīgi un cēlsirdīgi. Bet līdz ko iedzer,pārvēršas par greizsirdīgiem un sadistiskiem briesmoņiem.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 11:15
Mazdakteri... atkārtošu vēlreiz jautajumu uz kuru Tu NEKAD neesi atbildējis... kuri tieši steroīdi cilveku padara par slepkavu (alkohola reibumā katru dienu pasaulē nogalina daudz cilvekus ;) ) un kādēļ, ja viss ir tā kā saki - hepatologi lieto steroīdus... LIELĀS devās, aknu slimību ārstēšanai. HIV/AIDS pacientiem devas vispār ir kosmosā... kādēļ visi viņi nav slepkavas un nomiruši ar aknu cirozi. Un No visām Tevis pieminētajām valstīm... tikai 3 ir aizliegts LIETOT steroīdus. Visās pārējās... viss ir ok. Es tacu Tev jau vienu reizi iedevu atsauces uz visām likumdošanām. Jeb Tev likuma burts ir mazāk svarīgs par paša iedomāto fantāziju? :) Jeb Tu vienkārši neņem vērā NEVIENU argumentu, kurš ir pretējas Tavam iedomām?

Nesaprotu kadēļ Tu pret alkoholu necīnies, jo tur ir 100% pieradīts, ka tas nogalina, sačakarē veselību un alkohola reibumā cilvēki slepkavo...kaujas... laupa... izvaro... nemitīgi... bet Tu te cīnies pret kaut kādu savu fantāziju augli ;)

Demagogs... un ar šo arī viss ir izteikts.

P.S.
Mazdaktera sapņu valsts Krievija, kur tiek virzīta ideja, izstrādāt likumprojektu, lai pat uztura bagātinātajus, tirgotu tikai ar recepti ;)



Edited 1 time(s). Last edit at 05.03.2016 11:27 by Mateus.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 11:29
Lūdzu visi faktori,kurus es minēja populāru lekciju līmenī ir izlikti un pamatoti ar nopietniem pētījumiem.
Protams, ne mediķim dažas frāzes var būt pilnīgi nesaprotamas.Kā matu izkrišana u.c.
Tā ir atbilde uz dažu cienījamu kungu prasībām un manu domu apšaubītājiem.Zinātniski un medicīniski pamatots. Katra ārsta un medicīnas darbinieka un godīga valsts pilsoņa pienākums ir atbalstīt šo cīņu. Neveicināt jaunu cilvēku kropļošanu un iedzīšanu nāvē.
Šie fakti nav apstrīdami. Tā ir daļa no visu civilizētu valstu ,medicīniski pamatotiem izmeklējumiem .
Materiāls ir ļoti plašs un brīžiem pat grūti saprotams.
_____________________________________________________________________

http://www.doping-prevention.sp.tum.de/fileadmin/files/Teaching_material/lv/High_Handout_lv.pdf
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 11:37
Vajadzēja uz naudu saderēt, ka Tu nespēsi atbildēt :)

Un redzu, ka Tu atkal popularize WADA... ka jūties, būdams WADA aizliegto vielu lietotājs? :D



Edited 1 time(s). Last edit at 05.03.2016 11:38 by Mateus.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 12:27
Pie metastāzēm primārā audzēja izoperēšana diemžēl ir tikai sekundārs pasākums ārstēšanā.
Lielākā daļa ĶT preperātu smadzeņu Mts nelīdz nemaz. Smadzeņu Mts skata lokalizāciju un operē, ja nevar - Gamma Knife ( tam galdiņa pozicionējums ap 0,5mm, kiberknaifam ap 0,89 mm ). Daži modernāki preparāti iet likvorā, bet to ir maz. Vai gāž likvorā pa tiešo ( visus nemaz nevar ). Parasti operē vai staro un/ vai operē un staro.
Parasti primārais ir vienā sēkliniekā. T.i izoperē tikai vienu no tiem.

Negribu pētīt biogrāfiju, bet kaut kur viņa histoloģija ir publicēta? Un ĶT protokols, pēc kura to saņēma?

Ja kādam noņem abus sēkliniekus, endokrinologs izraksta smēri , tabletes un bieži klāt injekcijas. Ar kaitīgajiem steroīdiem.

Sēklinieku onkoloģijai ir 5-6 galvenie šūnu tipi + mixed varianti.
Ķīmiju vairums parasti labs efekts, bet viņi ir t.s smagie. T.i niknie.
ASV parasti first line ir BEP vai cisplatīns, karboplatīns, second line Viop, VIP, VIeP utml, third - Ifosa + platīni.
Last line - HDC ( augsta deva ) ar autologu vai allogēnu cilmes šūnu transplantāciju.

BEPā ir bleomicīns, savukārt ifosfamīdu parasti liek tikai Salvage regimens, Last Try.
Blaknes bleomicīnam, platīniem, ifosfamīdam ir pamatīgas. No šiem bleomicīns un ifosa skaitās vispretīgākie ĶT kādi vien eksistē.
Tāpēc ja onkoloģija no sēklinieka nekur tālāk nav aizrāpojusi, to izoperē un ĶT bieži nemaz nedod.
Ja aizrāpojusi, tad dod ĶT, izoperē kas aizrāpojis, cik jau un ko var izoperēt. Starus arī var likt. Tur skatās, kādas ir šūnas! Un jā, parasti ja jau aizrāpojusi, tad rāpo ātri. Vienas no visātrākajām mts classic variantam. Fiksākas kā vairumam citas onkoloģijas.
Pluss, ka klasiku jēga " trekterēt " ar ĶT, jo parasti viņa labi ņem pat ja pilns ar Mts ( iznemot smadzenes ).
_____
Tie sportisti jau testosteronu sen nešpricējot, 70 ajos bijis noriets. 70 o beigas - 80 o sākums > eļļiņas, kad saķēra plejādi , sāka ko modernāku rīt.



Edited 3 time(s). Last edit at 05.03.2016 12:44 by smail.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 15:18
Cik jau internetā uz ātru roku atrodams, ķīmija it kā esot bijusi>
1 cikls BEP ( bleomycin, etoposide, cisplatin )
3 cikli ?vip ( vinblastine, etoposide, ifosfamide, cisplatin ).
Maz ticās ka to uzlika " plaušu saudzēšanai ". Jā, bleomicīns ir smags plaušām. Bet vip ir otrās rindas ķīmijas kokteiļi. Kurus parasti dod, ja BEP vai palielu devu platīns mono " neņem ". Vai bleo nepanes, vai netic ka ar bep pietiks ārstēšanai.
Pasmagas tās ķīmijas.
Viņš jau turēts aizdomās par kortikosterioīdu krēmu ( nav anabols, bieži lieto operētie, īpaši ja smadzenes operētas, alerģiskie utt ), par kaut kādu vielu kas nebija aizliegta tolaik un par EPO laikam. EPO bij noliegta, bet tas nav steroīds, nav arī an hormons. Er stimulators. Diezgan dulli tādu lietot. Stiprs.



Edited 2 time(s). Last edit at 05.03.2016 17:40 by smail.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 17:06
Par sēklinieka OP > esot it kā viens izoperēts.
Agrāk lasīju, ka viņam bijusi smadzeņu OP, par ķīmiju nesen tikai izlasīju.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 17:11
Cien.Mateus, jums kas? Sabojātas plates sindroms? Te neiet runa par ārstniecības devām un pēc operācijas terapiju. Tam nav nekāds sakars ar piestādīto dokumentu.
Dokuments ir zinātniski pamatots un sīki izskaidro dopinga preparātu kaitīgo,bīstamo un sociāli bīstamo būtību.
Jūs lūdzāt, es beidzot atradu laiku un iespēju to atrast. Atvainojas,ka tik ilgi.
Tomēr paldies par Jūsu neatlaidību un daļēju godīgumu šajā aizraujošajā cīņā.
Ja nebūtu Jūsu neatlaidības, tad diez vai es šos pasaules līmeņa dokumentus atrastu. Ceru,ka tieši šis dokuments palīdzēs daudz sabiedriskajiem lektoriem un ārstiem labāk saprast un izskaidrot, cik bīstami ir dopinga preparāti. Paldies, Mateus!
Lasiet!
http://www.doping-prevention.sp.tum.de/fileadmin/files/Teaching_material/lv/High_Handout_lv.pdf
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
05.03.2016 17:51
Es to propogandistisko WADAs slavināšanas epopeju un visus oficialos antidopiga dokumentus zinu daudz senāk un daudz sīkāk, nekā kādam te gribētos ticēt. Zinu par visiem iespējamiem sodiem un aizliegumiem Latvija un Eiropā. Zinu par medicīniskām un ne medicīniskām devām un lai arī kāds noteikti to apstrīdēs... ir ne viena vien medicīniska kaite, pie kuras devas ir lielākas nekā lieto sportisti ;)

Konkrēti - KURI steroīdi izraisa to agresiju, kuru ta arī neviens nav pieradījis (pretēji alkohola izraisītai agresijai). Un ja viss ir ta kā tiek apgalvots, kadēļ steroīdus lieto gan aknu ārstēšanā gan ari tik tiešām LIELĀS devās HIV/AIDS pacientiem? Konkrēti atbildēt būtu baigi ok...

Lai gan es tapat zinu, ka atbildes nebūs, jo pats lieto WADA aizlietās vielas ;)

Vecs opis, kurš labākajā gadījumā bijis feldšeris... tads iespaids rodas, jo NEVIENU... absolūti NEVIENU savu apgalvojumu, nav spējis argumentēti apstiprināt. Atceros vien frazi - ka tikai muļķi apšauba un prasa nevienam nevajadzīgus argumentus ;)

Es netaisos vēlreiz likt atsauces uz neskaitāmiem pētījumiem, kuri veikti krietni pārsniedzot terapeitiskās devas, saistībā ar anabolajiem steroīdiem...esmu licis to visu jau neskaitāmas reizes...bet man pretim liek tikai populistiskus sūdus :D kā saka...

https://www.youtube.com/watch?v=TqASXGI_9j0 ;)
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
06.03.2016 12:57
Piestādītais dokuments ir pasaules augstākā līmeņa standarts. Tur var atrast atbildes uz visiem jūsu jautājumiem.Arī par terapeitiskajām un augstākajām devām.
Atšķir terapeitisko, jeb ārstniecisko vienreizējo devu. Ir diennakts deva. Ir ārstniecības kursa devas.
Ārstnieciskās devas ,kuras ir apstiprinātas ārstniecības dokumentos var atšķirties no sportistu lietotām devām. Tur nav nekas neparasts vai krimināls. Krimināls ir dopinga lietošanas,izplatīšanas vai reklamēšanas fakts.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
06.03.2016 14:08
Nu ĶT ir trīs līmeņi devām - paliatīvs, adjuvants, neoadjuvants un HDC pirms allogēnas vai autologas cilmes šūnu transplantācijas.
Ar HDC ir tā, ka parasti, ja saņem 2 rounds HDC , tad ir jāmirst, ja transplantācija neizdodas.

Ar to apspriestā sportista onkoloģijas ārstu ir tā, ka tas bija viens no pasaules labākajiem onkologiem. Turklāt, ļoti godājams ārsts. Daudzi tūkstoši pasaulē dzīvo tikai tāpēc, ka paliatīvās vietā dabūja neoadjuvantās ķīmijas kursu. Pateicoties tādiem kā šis ĀRSTS. Konkrēti esmu lasījis viņa disertāciju un savulaik bija daži pazīstamie, kuru pacientu situācijas konsultēja bez maksas. Viņš ir labs cilvēks. Ar sporta jautājumiem nedarbojas.

Nu, kvasu un mildronātu arī laikam reklamēt nedrīkstēs? Jo spirta klātiene kvasā, mildronāts nelabs utt.

Par to EPO, nu ar to vienu pašu reti lāpa ĶT laikā. Parasti asinis pārlej un lekocītu " potes " grūž ( pēc tām nesporto, biežāk rāpo kādu laiciņu nekā sporto ). EPO ja liek, parasti kopā ar neulastu, neupogen, jo Le pie ĶT arī krīt, un EPO tiem Le ne s**** nedod. Kaut arī biežāk asins pārliešanu EPO vietā.
Par sportu nezinu teikt.



Edited 1 time(s). Last edit at 06.03.2016 14:18 by smail.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
06.03.2016 18:34
Mans viedoklis droši vien kādam te nepatiks, bet ko es gribu teikt. Visi tie likumi un noteikumi pa lielai daļai ir vienkārši hreņa un tuvu pie sirds nav ņemami. Visādi tur VADAs un pasaules augstākā līmeņa standartu taisītāji pa lielai daļai ir visādi pašpasludinātie (samozvanci) kas izdomājuši savu gudrību uzspiest citiem. Kā likums, neviens viņiem nav lūdzis to darīt. Un ja arī ir kāds lūdzis, tad tie ir citi tādi paši pašpasludinātie vai dažkārt ievēlētie kam sakāpis galvā.

Normali ir ja gudrs cilvēks pasaka savu spriedumu un cilvēki, ja tiem to vajag, akceptē un ievēro to. Bet tā kā tas ir tagad, kad vairākums saka nē, bet viņus neņem vērā un liek darīt citādi, tad tā nav laba prakse un ne pie kā laba pasauli nenovedīs...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 11:15
http://www.delfi.lv/sports/news/other_kinds/atlethics/dopinga-serga-turpinas-iekritusi-olimpiska-vicecempione-un-junioru-pasaules-rekordists.d?id=47150703

Man ir tāda sajūta, ka tos dopinga pētniekus vajag sūtīt uz elli. Jo tad kad mildronāts pieskaitīts pie dopingiem un tad vēl raksta "pieķerta, pamatojoties uz anormāliem bioloģiskās pases datiem", tas ir kaut kas dīvains. Un kā var atmuguriski tos sodus piemērot!? Ja reiz nevarēja tajā brīdī pieķert, tad nevarēja. Un nav ko dirsties. Viņi tur visu laiku uzlabo to analīžu tehniku un drīz būs tā, ka ja vienreiz mūžā magoņmaizīti apēdi, pizģc, diskābelis uz mūžu. Vai tad pasaulē nav juristi kas tos ākstus varētu nolikt pie vietas?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 11:29
Tajā pašā rakstā:

"Daudzsološais Etiopijas garo distanču skrējējs Cegajs Mekonens... Pagaidām netiek atklāts, kāds preparāts ir atrasts viņa analīzēs."

Viņi vienkārši vēl nav izdomājuši kā to nosaukt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 11:52
Viņiem ir laboratorijas, kur taisa lērumu ārkārtīgi dārgu analīžu un veic dārgu pētniecības darbu.
Parastiem mirstīgajiem ir kvotas un limiti, " grozi ", " lapša na uši par OVA ideju ( jauns nodoklis idejā ). Limiti un kvotas!
Viņiem - milzīgs kvantums superdārgu analīžu + katru gadu ievieš jaunas. Arvien vairāk un vairāk analīžu. Arvien modernākas iekārtas, dārgākas metodes.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.03.2016 11:54 by smail.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 11:53
Es laikam atkal jau atkārtošos... bet sports bez farmācijas, gluzi vienkārši izbeigtos :)
Rezultāti nebūs ne tuvu tiem kādi tie ir rekordos. Un vairs nekad un neviens par ne tuvu neuzstadītu nevienu rekordu... un pat nepietuvinatos vecajiem. Arī hokejs, futbols utm sporti kļūtu neinteresantāki, lēnāki.. lempīgāki... WADA lai iesālās.. kretīnu bars... mildronāts un šmiga dopings... HA! :D
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 11:56
mildronāts un etilspirts ( niecīgā daudzumā arī labā kefīrā, kvasā var atrast ).

Gaidām rupjmaizi sarakstā ieklautu. Jo lielāks saraksts, jo lielāks analīžu skaits jāizdara;).
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 12:00
Jo vairāk analīzes jātaisa, jo lielāks piķis :)
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 12:18
Es jau sen tās kretīnu shēmas saskatu. Vienīgais Mazdakteris mums te labticīgais zēns, kuram acis vēl nav atvērušās un viņš tic, ka tur augšās visu dara pareizi un tikai lejām par labu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 13:29
Traki viņiem ar to plejādi superdārgo analīžu, kura palielinās katru gadu.

Vispār es neatbalstu pat bezrecepšu zāļu lietošanu bez tiešām nopietna iemesla. Par recepšu vispār nerunājot.
Tomēr tie milzīgie saraksti ar pārbaudāmām vielām un katrai ntie testi - izskatās ka superdārgs pasākums. Izmaksām jābūt milzīgām.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 14:21
Acīm redzot, kāds uz tā ļoti labi pelna. Bet par medikamentiem man ir dalīts viedoklis. Jā, arī es neatbalstu medikamentu lietošanu bez nopietna iemesla. Arī bezrecepšu. Bet es uzzskatu, ka katram pašam ir tiesības lemt, cik šis iemesls ir nopietns. Un tas attiecas arī uz recepšu medikamentiem. Ok, kā maksimums, pieļauju 18 gadu cenzu "recepšu" medikamentiem. Un arī tad tas nav īsti korekti.

Ja es zinu, ka man vajag antibiotikas, kāpēc man vajag kādam par to atskaitīties? Kāpēc man vajag tērēt laiku un naudu dodoties pie ģimenes ārsta un viņu pārliecināt, ka man to vajag. Laimīgā kārtā man ar savu ģimenes ārstu šajā ziņa problēmu nav, bet parasti es izvelos doties pa taisno uz aptieku un ar nopērta suņa skatienu teikt lūūūdzu... Kāpēc man vajag pazemoties un vairot korupciju? Kāpēc tiek ierobežota mana brīvība?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 15:34
Par ĢĀ es nesūdzos.
Taupības pasākumi, piemēram, arī riebj.
Piemērs ; vajag speciālista konsultāciju, painteresējies, viņa paprasa kādu 6 parametru analīzes un USG. Uz analīzēm visām prasītajām ĢĀ sūtīt tagad pirmā reizē nevarot. Kvotas. Noteikumi.
Tagad divi varianti - uztaisi prasītās analīzes un USG par savu naudu privāti un ej pie Dr par maksu = nedēļa.
Vai ĢĀ nosūta uz vienu - otru, ej pie speca, tad pie ĢĀ un taisi pārējo, atkal pie speca atpakaļ.
Nerunājot, ka vēl " blatu " lai zinātu, ko specs gribēs uz konsultāciju ( kādus izmekl ). Jo maksāt pilnu maksu 2* es ar negribētu, Es varu piezvanīt un paprasīt tam specam, kādas izmekl šī grib redzēt, lai 2 vizīšu vietā visdrīzāk pietiktu ar vienu. Kāpēc? Jo pazīstu.
Bet jāmaksā par tiem izmekl man ir pilna cena. Bet ja ņemtu lapu un gaidītu kvotas, maksātu man. Lapu utt.

Ar zālēm - tas mans uzskats. Ja nekas neatliekams nav, es diezgan negribīgi zāļojos. Ja citi apstiprina, ka vajag, tad pat apsveru un apdomāju.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.03.2016 16:00 by smail.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 16:44
Par zālem runājot, agrāk bieži slimoju un man ir tāda tendence, ka vīrussaslimšana vienmēr turpinājās ar rinītu kuram savukārt bija tendence progresēt par sinusītu vai otītu. Šī progresēšana bija neprognozejama. Varēja rinīts izbeigties, bet varēja sarežģīties un kamēr es tiku līdz ārstam un antibiotikām, pagāja vairākas dienas, pa kurās sinusīts jau bija pamatīgi progresējis un pēc AB kursa beigām bija jūtama intoksikācija nedēļām ilgi. Tāpēc es laika gaitā to sapratu un antibiotikas pirku tiklīdz sinusīts sākās vai pat vēl tad kad bija tikai rinīts. Un man bija iespeja sākt viņas lietot tajā pašā rītā vai vakarā kad es konstatēju sarežģijumu sākumu. Un tādā veidā es aiztaupiju savu pašsajūtu, darba spejas un naudu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 16:50
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Paņēma
> ieroci un uz ielas nošāva deviņus civilos.

Bet es tā domāju, vai tādēļ vajag miljoniem aizliegt tā lietošanu?


> Zināju cilvēkus,jaunus spēcīgus puišus,kuri
> bez alkohola ir iejūtīgi un cēlsirdīgi. Bet
> līdz ko iedzer,pārvēršas par greizsirdīgiem
> un sadistiskiem briesmoņiem.

Jā, tādu ir daudz. Bet nekas netiek darīts lietas labā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
07.03.2016 23:10
http://www.delfi.lv/sports/news/other_kinds/teniss/sarapova-australian-open-turnira-piekerta-mildronata-lietosana.d?id=47154873

"...(WADA) jaunajā aizliegto preparātu sarakstā, ..., ... "Mildronāts". Medikaments sarakstā iekļauts, jo ir "pierādījumi, ka sportisti to lieto ar nolūku uzlabot savu sniegumu".

Starp citu, tie sportisti savu sniegumu uzlabošanai izmanto brokastis, pusdienas un vakariņas, kā arī dažādus pārtikas produktus viņu starplaikā! Pēdējais laiks būtu WADAi šo nejēdzību aizliegt!

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
08.03.2016 16:11
http://www.championat.com/other/news-2401464-doping-proba-konkobezhca-kulizhnikova-dala-polozhitelnyj-rezultat-na-meldonij.html

Utt...
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
08.03.2016 16:37
Būs komisijas, kuras lems par diskvalifikācijas laiku.

Sportu nepārzinu, bet lasīts, ka alko it kā vienu brīdi bijis dopings šaušanas sportā, motokrosā un karatē.
Diezgan neloģiski ; motosportā jau ļoti sen ar promilēm neļauj braukt. Oficiāli jau padomju laikos neļāva. Tikai viena atšķirība ; ceļu poliči un trašu vadība lieto alkometrus pūšamos. Tajos uzrāda no 0,1-0,15 promilēm. Ceļu satiksmē problēmas šoferiem sākas ar 0,5 promili un vairāk.
Dopinga kontrolei noteikti ir smalkāki, nesalīdzināmi dārgāki aparāti + asins analīzes uz ulramodernas, dārgas aparatūras. Visdrīzāk var noteikt pat " zīmes " un 0,005-0,1 promili. Pie kefīra normālā un kvasa " zīmes " vai 0,005-0,05 promili varētu atrast pēc diennakts.
Mildronāta skandāli jau ir. Jāgaida alko skandāli ar 0,000x promilēm.
Šaušanas sports > neticās ka alko ko līdzētu. Varbūt noņemt stresu. Bet sportisti tur veic šāvienu sērijas, ne vienu - divus.
Precīzās kustības alko nebūt neuzlabo. Citādi jau ķirurgi, smalkmehāniķi, dārgakmeņu slīpētāji dzertu darbā. Šaušanas sportā jau rezultātu ietekmē ieroča turēšana par 0,1 un mazāk grādiem pa labi/ kreisi, uz augšu/leju. Precizitāti, ko nespēj sasniegt vidusmēra sportists. Tāpēc uz simtiem entuziastu, kas nodarbojas ar šaušanu ir labi ja viens sportists, kas tiek klāt lielākām sacensībām. Varētu tur līdzēt kādas zāles, situācija būtu cita.

apollo.tvnet.lv/zinas/pec-mildronata-ieklausanas-dopinga-saraksta-ta-raditajs-bridina-par-bistamam-sekam/723576

Mildronāts ir viena no labākajām LV eksporta precēm.
Skatāmies tālāk, ka tik remantadīnu arī neaizliedz kā dopingu. Arī viena no labākajām eksporta precēm.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.03.2016 16:57 by smail.
Pret dopingu un steroīdiem sportā, jo tad, lai būtu pasaules ranga topā, būtu visiem jāsāk lietot, neatkarīgi no sekām.

Medicīnā gan atbalstu, zems testosterons arī var traucēt dzīvot. Citiem palīdz pat pret depersonalizāciju :https://youtu.be/9WUYS6t4CCQ
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
08.03.2016 17:58
Tiešām domā, ka visos sporta veidos dopings palīdz? Tiešām?
Nesatraucies, drīz aizliegto vielu un " zīmju " saraksts būt tik liels, ka neviens sevi cienošs negribēs nodarboties ar augsta līmeņa amatieru sportu vai prof sportu.
Tāpēc sākuši kampaņu priekš izklaides sporta;). Varēs taisīt analīzes par miljardiem. Tikai kas to kontroli un kontroles kontroli apmaksās? Sabiedrība izklaides sportam ? Multimiljardu biznesa shēma ?

Mildronāts nav ne steroīds ne hormons! 32 gadus tiek lietots, nekādu spēka pieaugumu nav atklājuši. Kardioloģijas pētnieki - zinātņu doktori, profesori ir pierādījuši, ka viņš uzlabo bojāto sirds muskuļu šķiedru atjaunošanos, samazina pārslodzes radītos bojājumus.
Tā ir LV eksporta prece. Kuru lieto slimnieki un personas ar lielu slodzi visā pasaulē.

Nu ko, priecājamies par vadas rīcību, kas nomelno mūsu eksporta preci?

Būs sarakstā rudzu milti, remantadīns, balzams, arī atradīsies cilvēki, kas priekā lēkās un ar putām uz lūpām aizstāvēs jebkādus ārvalstnieku izdomājumus. Padevīgi un ar prieku.
Re: ES uzsāk cīņu pret dopingu lietošanu izklaides sportā.
08.03.2016 18:22
Jā, interesanti, nav dzirdēts, ka Latvija būtu sākusi tiesvedību pret WADA. Kāpēc?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 11?
Ziņa: