Par to, kas visus tagad uztrauc

Aizsāka Runcene 

Par to, kas visus tagad uztrauc
12.08.2016 22:08
http://www.diena.lv/blogi/kas-nozaga-musu-kulturu-13949929?cp=1#comments
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
13.08.2016 13:25
Palasīju. Zinu tikai vienu. Jo garāks raksts,jo lielāka iespēja,ka notiek zombēšana. Amerika viena pati neko nenosaka.
Bieži ir slimi,šizofrēniski cilvēciņi,kuri diezgan loģiski izkārto sazvērestības teorijas.Tās saucamās kristāl tīrās teorijas.
Ir atklājumi medicīnā,bioloģijā, antropo socioloģijā,kuri izmaina uzskatus. Nav viena kristiešu morāle. Ir hinduistu un budistu morāle, Ir ANO un Ženēvas konvencijas. Ir cita informatīvā telpa un iespējas.Tās "kristīgās"vērtības bija,kad bija masveida naids pret raganām, ebrejiem, nēģeriem. Nebija tur no kristietības nekādas vērtības. Te viens autors pareizi izteicās . Bija kristiešu nedalāms varas laiks 600 gadu garumā.Absolūtās varas laiks. Ko tas deva zinām.
Vēl ir mantojums no Grieķijas Dievu panteona ticības.Skandināvijas ticējumiem. Tautas pasakas ar savu morāli. Ķīnas dzīves uzskatus un ētikas normas. Nav "kristīgās" vērtības ne unikālas, ne vienīgās.
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
13.08.2016 17:33
Es atvainojos, ka laika trūkuma dēļ rakstu pavirši pārlasiju. Bet es to saglabāju... Taču ko es gribu teikt. Es redzu, ka tagad jēdziens "sazvērestības teorija" ir galīgi devalvēts. Un tas redzams arī pēc mūsu cienijamā Mazdaktera. Tagad atliek jebkam tādam piekārt birku - sazvērestības teorija un visi sāks smaidīt un neņems to par pilnu. Bet es teikšu, ka kādam tas ir speciāli vajadzīgs. Diemžēl es esmu savām acīm redzējis kā šie sazvērestības teoriju elementi darbojas dzīvē. Un nav jau runa par ķirzakcilvēkiem bet vienkārši par masīvu, selektīvu korupciju konkrētās aprindās.

Un vēl nešaubieties ne mirkli, ka valdošās aprindas netaisās atlaist grožus un izmantos katru iespēju lai tos pievilktu ciešāk. Un periodiskās ziņas par miljardieru skaita pieaugumu to apstiprina. Tuvākajā nākotnē proletariātam ies arvien sliktāk...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
16.08.2016 14:40
Es vispirms gribētu izlasīt kaut īsā variantā, par Adorno un citu rakstā pieminēto autoru darbu saturu, pēc tam spriest, cik raksts ir patiess un pamatoti uzrakstīts.
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
02.09.2016 16:53
Šis mani uztrauc: https://www.youtube.com/watch?v=oknfzMEKGUE
Tā kā man arī ir radi Zviedrijā, tad zinu no viņu stāstiem dažas labas dīvainības dzimumu līdztiesības jautājumos.

Vēl trakāk:
https://www.youtube.com/watch?v=jHbJHoCF0eY
https://www.youtube.com/watch?v=-SDQM-sBrF8

Vienu brīdi radi gribēja pārcelties no ZV uz Norvēģiju (jo tur lielākas algas), bet uzzinājuši šos stāstus, nolēma- labāk nevajag riskēt!
Esmu dzirdējusi vairākus dokumentālus stāstus, ka Norvēģijā par normu tiek uzskatīta par normu bērnu seksuāla izmantošana. Problēma tur ir tik izplatīta, ka praktiski nav iespējams atrast valsts iestādes, kuru darbinieki paši nebūtu bērnībā cietuši un tāpēc...neuztraucas. Tā vietā bieži cietušie bērni un viņu vecāki... tiek sodīti.

https://infoagentura.wordpress.com/2014/11/27/par-norvegijas-pedofilijas-tradicijam-cietusas-latvietes-stasts/



Edited 2 time(s). Last edit at 02.09.2016 16:55 by kachenite.
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
02.09.2016 18:30
Kā Norvēģijas Bērnu aizsardzības iestādes "palīdz" jaunajām māmiņām un šķir tās no saviem bērniem
https://chrisreimersblog.com/2016/06/07/the-rise-and-fall-of-the-norwegian-cps/

Brīžiem liekas, ka Latvijas Bāriņiesas mācās no tiem norvēģu neliešiem un izrīkojas ar Latvijas bērniem kā ar čemodāniem.
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
02.09.2016 18:47
Kachen, tam visam ir pirmsākumi tai rakstā, ko ieliku tēmas sākumā. Šīs lietas vienkārši ir līdušas uz priekšu, klusi, lēni, nemanāmi.

Tas pats LGBT jautājums, piemēram... Kas tagad notiek ASV un Eiropā? Divi tēti audzina bērnus, turklāt jau veselu bariņu, katrs no savas surogātmātes, bērni bez saknēm, bet gandrīz visi smaida: ak, cik jauki, vienkārši super!!!... Dažas bažīgās balsis tur neviens vairs nedzird.

Bet kas būs vēlāk?

Neviens nepalasa, ka visā pasaulē pie psihes aprūpes speciālistiem dodas daudz cilvēku, kuri nekā nezina par savu otru vecāku, visbiežāk tēvu. Cilvēki izmisīgi meklē saknes, mēs piedzimstam dzimtaskokā, tā ir, mēs mantojam iepriekšējo paaudžu piedzīvoto, paši to uzreiz nezinādami, bet tā daudz varam atrisināt, ja runa par visādiem iekšējiem konfliktiem, kompleksiem utt.
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
02.09.2016 21:05
Ai cik sāpīga un nopietna tēma ir pacelta... Bet jā, diemžēl tās bērnu tiesību aizstāvības organizācijas vairumā gadijumu ir represīvās. Var tikai minēt kā interesēs tās darbojas... Kas attiecas uz tām ziemeļvalstu "tradīcijām" tad tās mani mazāk uztrauc. Bet tikai mazāk...

Un es domāju, ka tagad pasaulē ļoti sāk izplatīties tāds kā sava veida klusēšanas kodekss. Visi ļoti labi zin, ka cilvēki pie varas ļoti bieži un bezkaunīgi "uzvārās". Un šīs te LGBT un tamlīdzīgās kopienas vienkārši slēdz darijumu ar Velnu - mēs atbalstam Jūs, Jūs atbalstat mūs...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
03.09.2016 14:47
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ai cik sāpīga un nopietna tēma ir pacelta...
> Bet jā, diemžēl tās bērnu tiesību
> aizstāvības organizācijas vairumā gadijumu ir
> represīvās. Var tikai minēt kā interesēs tās
> darbojas... Kas attiecas uz tām ziemeļvalstu
> "tradīcijām" tad tās mani mazāk uztrauc. Bet
> tikai mazāk...
>
> Un es domāju, ka tagad pasaulē ļoti sāk
> izplatīties tāds kā sava veida klusēšanas
> kodekss. Visi ļoti labi zin, ka cilvēki pie
> varas ļoti bieži un bezkaunīgi "uzvārās". Un
> šīs te LGBT un tamlīdzīgās kopienas
> vienkārši slēdz darijumu ar Velnu - mēs
> atbalstam Jūs, Jūs atbalstat mūs...

Man kaut kur zināmos ļaudīs klīst viens homoseksuāls cilvēks, kam ir zināmas varas pozīcijas. Kaut kā tā ir iznācis, ka vairāki paziņas neatkarīgi viens no otra ir sākuši man par to stāstīt, citiem arī, protams, un runas izplatās. Šoreiz ne tāpēc, lai klačotos, bet cilvēki saprot, ka kaut kas ir jādara, tikai baidās, ka nepiesien homofobiju. Situācija: homoseksuālais cilvēks ir mācībspēks ar augstu amatu, kuram ir sava dzimuma un apmēram sava vecuma partneris, turklāt diezgan ilgi. Tagad viņam ir iepaticies viens sava dzimuma students, partneris arī laikam ir palicis. Students no sākuma to it kā nedaudz izmanto, bet nu ir nobijies, jo drīkst nenodot ieskaites utt. Viņš ir gudrs, grib veidot karjeru, negrib sacūkot sev reputāciju, ir par to ar dažiem dalījies. Students ir attiecībās ar pretējo dzimumu, par ko iemīlējusies persona zina.

Mācībspēks viņu iekārto vēl vienā darba vietā sev par palīgu, kur pats ir priekšnieks. Atkal visādas privilēģijas, ārzemju braucieni, komandējumi. Tā iestāde nav liela, citi kolēģi tiek atgrūsti un viņiem nav nekādas teikšanas. Citiem vārdiem, mobings.

Situācijai ļoti grūti piekļūt, visi jūtas dirsā: dekanāts, citi studenti, kolēģi, jo nedrīkst tak būt nepolitkorekts. Vainīgā persona klīst pa pasauli ar paceltu galvu.

Mans tēvs daudzus gadus ir strādājis augstskolā. Saka, ka mācībspēki par romāniem ar studentiem ir klusi pasaukti uz dekanātu, un viņiem palūgts aiziet.

Nu, lūk, bet tagad pie mums ir tā.
Re: Par to, kas visus tagad uztrauc
03.09.2016 18:39
Apmēram par to arī ir tā mana runa. Jo gandrīz visi tā vai citādi ir sasmērējušies un nav vairs tā "taisnā" kas varētu "mest akmeni" pirmais. Nē, nu protams, ka ir kārtīgi ļaudis no "zemākām kastām" bet tos jau neviens nelaidīs pie teikšanas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 1?
Ziņa: