Tiem, kas dala medicīnai naudu, laikam viss ir pie kājas?

Aizsāka kachenite 

Tiem, kas dala medicīnai naudu, laikam viss ir pie kājas?
20.11.2016 07:40
https://www.youtube.com/watch?v=asD8kx2pMr8
Re: Tiem, kas dala medicīnai naudu, laikam viss ir pie kājas?
20.11.2016 17:36
Tad jau šogad ir relatīvi laba situācija. Atceros, ka citu gadu kvotas beidzās krietni ātrāk. Bet ko es gribu teikt. Pēdējos gados, nu labi, kādos 10 pēdējos gados es esmu daudz pievērsis uzmanību medicīnas kvalitātes jautājumiem. Daudz lasijis un vērojis cilvēku pieredzi. Arī savējo. Un es gribu teikt, nevajag šai medicīnai dot nekādu naudu. Lai paši nopelna. Lai reāli kaut ko izārstē un par to arī saņem naudu. Lai cilvēki balso ar saviem makiem nevis ar valsts kases naudu no kuras var grābt spaiņiem. Un medicīna nekautrējās stāstīt, ka tas lūk ir zemā finansējuma dēļ.

Nē mīlīši, problēma nav finansējumā. Problēma ir tajā, ka šī te medicīna ir pārrijusies labumus un degradējusi. Viņas sirdsapziņa ir izpuvusi. Bet viņi nespēj apstāties. Ir masa problēmu ko medicīna nespēja atrisināt. Vienkārši tāpēc, ka tas šajā medicīnas attīstības stadijā nav iespējams. Bet kur ir kaut vai saraksti, kur godīgi pateikts - to mēs nedaram jo tas principiāli nav iespējams. Šeit forums pilns ar tādiem kuriem medicīna palīdzēt nevar. Un es nerunāju te par ielaistiem vēžiem. Te ir masa ar skeleta un saistaudu problēmām, kas pa lielākai daļai medicīniski nav ārstējamas. Te ir daudzi ar dažādām disfunkcijām kurām pamatā ir nepietiekams barības vielu daudzums. Bet vai tad kāds pasaka, cienītie, tā nav medicīnas problēma (tiešā veidā). Nē protams. Viņi saka, nākiet šurp, mēs Jūs visus ārstēsim. Mēs jums izrakstīsim zāles (par prieku farmācijai) vēl tā labi kārtīgi izmeklēsim, iztaisīsim kādu operāciju... Jūs tik nākiet šurp.

Un viņiem vēl naudu dot??

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 5?
Ziņa: