gejiem labvēlīgākā valsts

Aizsāka janeks89 

iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
28.04.2018 09:37
Es domāju ka autors īsti nesaprot ka audzināt bērnu nav tas pats kas turēt sunīti vai lelli, un to visu uztver kā rotaļu sev, savai pilnīgai laimei, nemaz nedomājot kā tas iespaidos bērnu. Saprotams ka tā nedrīkst un man ir prieks ka Latvijā to saprot tik daudzi.
Mazdakteri par Kanādu zināms, tik gribētos siltāka klimata vietu. Bet vairāk arī simpatizē Amerika un amerikāņi kā cilvēki.

Runcene, lasu un saprotu, ka rudzītis tevi ir jauki apstrādājis, vēl pirms vairāk kā 5 gadiem šeit rakstīji ko citu par gejiem un bērnu adopciju.
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
01.05.2018 14:26
Par gejiem pašiem kā tādiem manas domas nav mainījušās, cik pazīstu Rudzīti, tik viņam arī nē.

Diemžēl par bērniem manas domas mainās saistībā ar gūto informāciju, kas īstenībā pasaulē notiek un cik izskaistināti melu mēcē tas tiek pasniegts.

Man ir gana labas svešvalodu zināšanas, lai atrastu pašus pieaugušos bērnus, kas ir pauduši savas domas tīmeklī. Es varu uzrakstīt un pajautāt, kā īsti bija. Un viņi saka: es nezinu, kas ir mana māte/tēvs, un tas ir šausmīgi. Te ir runa par mēgeņu bērniem vai surogātmāšu iznēsātajiem. Bērns kā izkārtne ("redz, mēs esam vienlīdzīgi" utt.).

Tas pats attiecas uz heteroseksuāliem vientuļiem cilvēkiem, kas vienkārši izdomā, ka gribi bērnu un ka audzinās to vieni paši.

Un te Rudzītis pilnīgi pareizi saka, ka sieviete viena pati nespēj izaudzināt vīrieti. Būs problēmas. Un ir, jo nespēj atstaāt māti, bieži ir atkarīgais utt. Vīrieša audzināta meita toties tiek bezsakarā izlutināta.

Mūsu valstī bērnunamu bērni, kas ir pieejami adopcijai, jau ir ar problēmām. Nevajag tās padziļināt.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.05.2018 14:30 by Runcene.
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
03.05.2018 15:02
Jocīgs teikums- biji homo.
Esmu demokrāts un ļoti labi pārvaldu 'šo tēmu. Vismaz augstakā līmenī par vidudsmēra cilvēku.
Birkas piekar kad nav argumentu.
Bet man ir argumenti.
Piemērām zinu ,ka veģitatīvā n. sistēma nav pakļauta cilvēk gribai.
Cilvēks never izvēlēties būt vai nebū heteroseksuālis, homoseksuālis,biseksuālis, pseidohomoseksuālis vai aseksuālis.
Tas ir iedzimts.Tas ir atkarīgs jau attīstības augļa stadijā.
Bet pedofīlija, nekrofīlija, sociopātija taču arī ir iedzimta, ne?
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
03.05.2018 17:41
Nosodīt gejus tomēr nevajadzētu jo prātam tas nav pakļauts, tas tiesa. Nu un tad ka Mazdakteris varētu tāds būt? Daudzi ir.... Cita lieta ir bērnu adopcija un audzināšana.
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
03.05.2018 19:14
Nevajag jaukts noziedzīgas darbības, kas paredzētas kriminālkodeksā, ar divu pieaugušu cilvēku labprātīgu draudzību, sadzīvi, kopā būšanu.
Latvijas Psihiatru biedrība, kriminālkodeks un slimību reģistrs homoseksualitāti neuzskata ne par noziegumu, ne par slimību.
Daba, Dievs miljoniem gadu laikā ir teikuši savu. Visa ES ir tam piekritusi.
Nevajag orientēties uz Čečenijas vadoni,kuram ir 8 klašu izglītība. Ziemeļkorejas diktatūru, Krievijas un reliģisko fanātiķu fobijām.
Mums ir citas prioritātes. Jātiek vaļā no oligarhu sadrumstalotās un izlaupītās Latvijas.
Latvijai ir svarīgs katrs cilvēks. Gan miera, gan kara laikā.



Edited 1 time(s). Last edit at 19.05.2018 15:28 by Mazdakteris1.
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
03.05.2018 19:34
. Jātiek vaļā no oligarhu sadrumstalotās un izlaupītās Latvijas./c/ Laba doma, man gan liekas ka Latvija tāpat sevišķi ilgi nepastāvēs šādā veidolā, tā ka diez vai tur pūles jāpieliek īpaši:)
Man, tāpat kā daudziem citiem, nav nekādu pretenziju pret gejiem un lesbietēm, kamēr tie nesāk pīt iekšā mazus bērnus. Tā bija un ir novirze, lai vai kā "apspiestā minoritāte" to necenstos noliegt.
Jaunpuisis
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
13.05.2018 14:03
Vot pasakiet kapēc šitā apsēstiba ar gejiem bet ne lezbēm un citopbjektmīļiem? Pie reizes kāpēc nevar neapvainot cilvēkus kuri ir bez attiecībām? Nav tāda formula ja cilvēki ir vieni viņiem ir novirzes! Ir citi iemesli kāpēc izvēlas vai neizvēlas bet apstākļi uztaisa par vientuļiem. Kas tur slikts? Katram savs laiks un dažiem nav lemts. Tāda sajūta dažreiz ka kautkādi grib pārveidot par frīkiem..
Runcene, atcerēsimies, ka Rudzītis bieži vien pasaka tikai skaļas, bet ne ar ko nepamatotas frāzes.
Mātes var vienas izaudzināt dēlus, pie kam, ļoti labus, kā cilvēkus. Svarīgi, lai māte spētu runāt ar pašas dēlu par šo jautājumu, atzīstot to, kā savu "trūkumu" (termins "trūkums" ir nosacīts šajā gadījumā), jo mēdz būt dažādi apstākļi un, otrs, svarīgi mātei neapgruzīt pašas dēlu ar savām "vajadzībām", t.i., ļaut dēlam dzīvot pašam savu dzīvi un justies komfortabli (bez vainas sajūtas) mātes priekšā, ka māte, "nabadzīte" viena.

Otra tēma, par ļaudīm, kam ir vēlēšanās pašapliecināties, noniecinot citu cilvēku, par kuru viņi tik pat kā neko nezin. Tā ir īpaša ļaužu suga (vārda sliktajā nozīmē) - tie ir nožēlojami centieni, noniecinot otru, pašapliecināties. Parasti tādiem ļautiņiem ir ļoooooooti zema vai ne pa jokam spēcīgi iedragāta pašapziņa.

Baidos, ka te tādu ļaužu varētu būt vairāk, kā 3... ;)
A man vienai nostāvēt pret trim večiem - tas būtu izaicinājums. Man vēl nav melnā josta... ;)))
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
13.05.2018 20:36
Rudzītim ir 30 gadu prakse ar dēliem, kas auguši bez tēviem vai ar ļoti vāju tēvu. To nevar nosaukt par nepamatotību, tas ir pārāk ilgs laiks. Zinu arī citus no viņa komandas, kas savulaik strādāja Straupē.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.05.2018 20:37 by Runcene.
Tātad, Rudzītim ir "otpečatoks" jeb darba taruma... ;) bet, tam gan piekrītu, ar sūdīgu tēvu dzīvot ir daudz kaitīgāk bērnam un / vai sievietei...
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
13.05.2018 22:56
Un te Rudzītis pilnīgi pareizi saka, ka sieviete viena pati nespēj izaudzināt vīrieti. Būs problēmas./c/

Tā tas ir lai kā tas kādam nepatiktu un nekāda šķietama laba pieredze tur neko nemaina, tāpēc vecākiem ir jābūt diviem- tēvam un mammai.
Ierosinu ierāmēt Rudzīti zelta rāmītī un turpmāk tvert katru viņa burtu, kā krajonu vai tīro čenelingu... ;)))
Dzīves laikā padaudz grāmatas izlasītas, kur dažādi psihoterapeiti krustam šķērsām apspriežo šo jautājumu.
Vienā jautājumā viņi visi ir vienisprāt, proti, ka bērnu dēļ uzturēt sliktas attiecības nav tas labakais, kas ar cilvēkiem var notikt.

Komunikācija, kādiem vārdiem dažādas lietas paskaidrot bērniem - tas katrā gadījumā individuāli, tāpat, kā iemesli, kādēļ attiecības neveidojas vai pajūk, ir individuālas.

Kas attiecas uz Rudzīti - naudiņa, ko viņš saņem, kaut kā tak viņam jāattaisno. Arī Rudzītis grib maziīti ar sviesiņu un, vēlams arī uz maizītes desiņu... ;)))
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
13.05.2018 23:27
Tas vispār ir nācis no senām filozofijām nevis no Rudzīša, bet viņš to ir visai labi sapratis un ar naudu tam nav sakara, naudas dēļ varētu popularizēt pretējo viedokli uz saņemt vairāk. Geji samaksātu.
Man bija audžutēvs, reāli ģimenisks cilvēks. Bioloģiskais tēvs tāds vnk nebija. Tam pašam bija jāārstējas, bet tolaik jau nebija psihoterapija pieejama.
Lai viņam vieglas smiltis.
Dienās bija doma aizbraukt līdz kapa vietai ar polšiņu, mazums, viņa dvēselītei slāpst. Nezinu, kāpēc, bet citi tā dara.
statistika
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 02:53
According to "What Can the Federal Government Do To Decrease Crime and Revitalize Communities?" from the U.S. Department of Justice, children from fatherless homes account for:

Suicide: 63% of youth suicides

Runaways: 90% of all homeless and runaway youths

Behavioral Disorders: 85% of all children that exhibit behavioral disorders

High School Dropouts: 71% of all high school dropouts

Juvenile Detention Rates: 70% of juveniles in state-operated institutions

Substance Abuse: 75% of adolescent patients in substance abuse centers

Aggression: 75% of rapists motivated by displaced anger
Kādā sakarā te tā statistika?

Kaut kāds murgais forums.
Man nav neviena cilvēka, ar ko parunāt, pēc neveiksmīgā centiena ar NĪ, tādējādi cenšoties iegūt:
1. krietni labākas attiecības ar dažām personam, kas bija (un, kuras nācās pasūtīt tādu D.)
2. atjaunot kontaktus ar bērnības laiku draudzenēm (tak neaicināšu ļoti sen neredzētas paziņas uz šito mitekli, kurā nemitīgi kaut kas jāremontē)
3. nevarēju iepazīstināt savu dēlu ar mammas pusbrāli (kas skaitījās mans krusttēvs), nevarēju uzzināt ko vairāk par savu vecomāti
4. nevarēju krietni agrāk realizēt sevi tajos darbos, kurus protu

vobščem, vilku cik varēju

ir hana.

Aplausi, visiem, kas vēlēja man manu nāvi.
Es vienmēr esmu gribējusi nomirt pieneņu ziedēšanas laikā, lai JUMS nav jātērējās dārgām puķēm.
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 20:53
Statistika ir par tēmu un laba.
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 20:55
bet ja z. ir pašnāvnieciskas domas tad vajag psihoterapiju.
Runāšu pati ar sevi.
Man viss jāpērk, katra skrūve, katrs skrūvgrieznis, katras plaķenes, āmurs, smilšpapīrs, el. vari, rozete, pati mainīju dušas šlangu, pati veco atskrūvēju, pati jauno pieskrūvēju, gāzes plīts bija jāmaina, pati lūkoju pēc transporta, par ko pati maksāju, karoče, nav nekā, kur būtu vīrieša roka pieskārusies - pilnīgi viss pašai jāpērk.
Rudzītis. Vāvuļot mēs visi protam. Cik labi būtu lielas, kuplas, draudzīgas ģimenes un uz tam balstīta ētika un morāle. Labi gan būtu, ja veči masveidā nedergadētu un neatstieptu pedāļus pat pensijas vecumu nesasnieguši.
Mans tēvs nebija sasniedzis pensijas vecumu. No ekonomiski politiskās situācijas arugoties - uzpūstajām birokrātu armijām tas izdevīgi.
Kāpēc viņs padevās alkohola varai? A laiki bija tādi - nelabvēlīgi strādniekiem, visi tie pārmaiņu laiki, kad habrikas tika masveidā likvidētas.
Uz to brīdi viņam gadi viņam vairs neļāva pārkvalificēties par baletdejotāju.

Skaisti uz akordeona viņs prata spēlēt.
Tagad, gadās, ka pie "Alfas" viens vīrietis spēlē uz akordeona. Viņam parasti es iemetu ziedomuma naudiņu.

Nu tā, vakara monologs izskanējis.

Centos te ar vietējiem uzsākt sarunas. Ta, piem. kādā veikalā uzsāku papļāpāšanu ar pārdevēju, bet, Jezus Marijs, izrādijās, tai pārdevējai nesen bija bijis suicīda mēģinājums, pēc kura viņa biki paārstējās kaut kur, šķiet, psihu stacionārā. Teica, ka tur atrodoties interesanti ļaudis.
Nu, neteikšu viss, ka tie ļaudis var pozitīvi ietekmēt. Neteikšu viss.
Tad cits mēginājums. Gāju es aplūkot vienu potencionālo darba vietu un mājupceļā gāju kopā ar potencionālo darba biedru. Ejam, ejam un pēkšņi viņš man saka, ka... vai es zinot, kas viņs ir? Atbildu, ka nezinu. Tad viņš tādā savādi pieklusinātā balsī saka, ka viņš esot Jēzus Kristu. Bija tumšs. Es pat nobijos. Sapratu gan, ka kaut kas crezzy. Jā, vēlēk viņš man pats pateica, ka viņam ir šizofrēnija. Un šitādā garā...
Vai tad nav slima sabiedrība? Tik daudz jaunu un slimu cilvēku? Tak argāk tik daudz slimo nebija.
iii - pirmkārt, man nav pašnāvnieciskas domas, bet izsīkums!!! Jūtu atšķirību?
Otrs. Ko tad es tai psihoterapijā darīšu - molekulārā līmenī sākšu analīzes (jo viss pārējais jau sen kā izanalizēts).
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 21:08
Sabiedrība ir forša...bet ir tāds pievilkšanas likums...
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 21:09
z. Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> iii - pirmkārt, man nav pašnāvnieciskas domas,
> bet izsīkums!!! Jūtu atšķirību?
> Otrs. Ko tad es tai psihoterapijā darīšu -
> molekulārā līmenī sākšu analīzes (jo viss
> pārējais jau sen kā izanalizēts).

Nezinu, es tās problēmas esmu atrisinājis, esmu kko ieteicis....man tas strādā..
iii - vot, ZANUDA esi. Riktīgs pļerzaks, ne normāls vīrietis.
Likumi te viņam.

Ko, Kemerovas traģēdijā arī visi gribēja nodegt, teiksi? Duraks, kas te svaidās ar vārdiem, nespējot raudzīties tālāk par sevi un savu izdevīgumu man par likumiem runās. HAHAHA
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 21:12
Nav sagadīšanās lai cik tas nebūtu brīžiem savādi, nav...arī Kemerovā..
Tu esi vīrietis un tev remontēt ir tas pats, kas man putekļus slaucīt.

Tev sieva pankūkas pienes pie pakaļas, kamēr es pati eju uz veikalu, pati iepērkos.

Invalīdus man nevajag, tolka no tādiem nekād.
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 21:13
Un ir arī iemesls kapēc pašai viss jādara- tas ir Tavs naids.
iii
Re: gejiem labvēlīgākā valsts
14.05.2018 21:14
Tev sieva pankūkas pienes pie pakaļas,/c/ A es izdaru visu ko dara vīrieši ģimenē.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 25?
Ziņa: