Ko jūs ziniet par ārstniecisko alveju un tās produktiem?

Aizsāka liene 28 

Ko jūs ziniet par ārstniecisko alveju un tās produktiem?
03.02.2010 15:48
Alveja ir izplatīts istabas augs, kuru bieži vien audzē ne tik daudz tās krāšņuma, cik praktiska apsvēruma dēļ – dakteris vienmēr pa rokai. Biežāk audzētās un izmantotās dziedniecībai mājās ir kokveida alveja, Sokotras alveja un svītrainā alveja . Pret apgalvojumu, ka alvejas ir netoksiski augi, jāizturas piesardzīgi. Apstākļos, kad par dekoratīvu augu mūsu mājās var nokļūt praktiski jebkurš augs, jāpatur prātā, ka dažas alvejas sugas tomēr ir indīgi augi, kuru sastāvā konstatēti plankumainajam suņstobram (Conium maculatum) raksturīgiem līdzīgi savienojumi.
Farmācijas rūpniecībā izmanto tikai dažas no tām: Aloe Vera Barbadensis un dzeloņaino (adataino) alveju (A. ferox) !Eiropas farmakopejas kontekstā medicīniska nozīme ir divām sugām – A. ferox un A. barbadensis.
Alvejas želejas sulas sastāvā ir vairāk kā 300 dažādus komponentus, ieskaitot 20 minerālvielas, tieši tās kuras nodrošina visa organisma funkcionēšanu, tādas pazīmes kā nogurums, galvas sāpes, locītavu un muskuļu sāpes liecina par to, ka mūsu organismā ir nepietiekams daudzums minerālvielu. 8 aminoskābes, tai skaitā visas neaizvietojamās aminoskābes ir tieši saistītas ar to šūnu atjaunošanos, kuras neizstrādā cilvēka organisms. Satur follijskābi, kuru ārsti iesaka lietot visām sievietēm grūtniecības laikā, 12 vitamīnus, tai skaitā reto vitamīnu B12, kurš ir atrodams gandrīz tikai dzīvnieku proteīnos un to ārsti iesaka lietot, lai aizsargātu organismu no slimībām un saaukstēšanās. Lietojot šo dzērienu jūs uzlabojat un nostiprināt savu veselību. Alvejas želejas dzēriens, katra cilvēka organismā individuāli spēj sameklēt problēmu un iedarboties uz to. Īpašas atsauces no klientiem ir par kuņģa, divpadsmitpirkstu zarnas, ēdiena pārstrādes problēmu ārstēšanu. Lieliski rezultāti ir ādas problēmu ārstēšanai (psoriāzis, ekzēma). Novēroti pozitīvi rezultāti astmas, artrīta, reimatisma un alerìiju ārstēšanā.
Alvejas želeja satur:
8 organismam nepieciešamās aminoskābes, kuras organisms pats nespēj ražot. Tās ir – angl. Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Valine, Tryptophan;
Vitamīnus - A (beta-karotīns un retinols), B1, B2, B3, B6, B12, C, E un folija skābi.
Fermentus - Amylase, Bradykinase, Catalase, Cellulase, Lipase, Oxidase, Alkaline Phosphatase, Proteolytiase, Creatine Phosphokinase, Carboxypeptidase.
Minerāļus – kalcijs, hroms, dzelzis, magnijs, mangāns, varšs, kālijs, nātrijs, fosfors, cinks.
ogļhidrātus, tai skaitā polisaharīdus, kas stiprina imūnsistēmu, enzīmus, kas palīdz sašķelt un sagremot barību, augu sterolus, kas ir spēcīgi pretiekaisuma aìenti, lignīnu (polisaharīds) — vielu, kas ļauj alvejas želejai iespiesties dziļi ādā,
saponīnus, vielas ar pretmikrobu iedarbību,
antracēnatvasinājumus — vielas, kas sekmē vēdera izeju un ir dabiski pretsāpju līdzekļi,
salicilskābi, kas ir pretiekaisuma līdzeklis, palīdz sašķelt mirušos audus.
Ja ir interese par produktiem rakstiet uz liene28@tvnet.lv , vai tel. 29338621
Nesaprotu. Muusdienaas ir tik daudz dazhaadu burviigu aarstniecisku liidzeklju un priekshmetu, kuriem piemiit ljoti dziednieciskas iipashiibas, bet zez kapeec slimniicas ir pilnas ar pacientiem ar dazhaadaam kaiteem un tad veel taas dazhaadaas gripas. Jociigi.
Fakts, ka ir gan ārstēšanas līdzekļi, gan vienlaicīgi arī slmnieki, nozīmē to, ka daudzi neko nedara savā labā- dzīvo neveselīgu dzīvesveidu, nav gribasspēka utt. Tādiem kaut pie deguna piekar šo līdzekli, rezultāts- slimnīca vai gripa.
Tur jau tā lieta, ka viss sākas galvā un ja piekopj velesīgu dzīvesveidu un pozitīvi domā, tad arī viss ir ok.( bez nekādiem mega super truper līdzekļiem), un ja ir tādi kā vairums latvieši kam viss ir slikts un to tik vien dara kā žēlojas, tad ne no kādiem brīnumlīdzekļiem nebūs rezultāta.
liene 28 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
... Alvejas želejas
> dzēriens, katra cilvēka organismā individuāli
> spēj sameklēt problēmu un iedarboties uz to.
> Īpašas atsauces no klientiem ir par kuņģa,
> divpadsmitpirkstu zarnas, ēdiena pārstrādes
> problēmu ārstēšanu. .....

un kāda ir recepte šim Alvejas želejas dzērienam....?
ja iespējams, atbildi sūtīt uz e-pastu: gigo@inbox.lv

(diezvai atkal šo lapu atradīšu...man tā gadās)
Alvejas dzērienus tagad var pasūtīt šajā lapā: adresi pateikšu, kad sarunāšu ar Osi vai Mateus, ka te reklamēju savu lapu.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.02.2014 08:18 by Mateus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 17?
Ziņa: