jēga kačāties

Aizsāka banāns 

jēga kačāties
21.07.2011 22:20
Tāds besis. Gandrīz gadu staigāju uz zāli 2-3 reizes nedēļā,bet rezultāts -0! Nu labi, nekādus speciālos uztura bagātinātājus nelietoju,bet nu vismaz kaut kam tak bija jāmainās. Nu spēks ir varbūt ir palielinājies,a tolks? Skaitos laikam tas ektamorfais tips, 182, 85,sen jau nav 20,gribējās ko pamainīt dzīvē,bet ja nav rezultāta vai tad jēga sevi mocīt? Treniņu laikā un pēc liekas ka arbūzi padusēs un biceps plīst,kad pamēru-kā bija ,tā ir. Vai tiešām bez speciālās pārtikas un bagātinātājiem nav jēga gaidīt rezultātus? Trakākais,ka dažs labs neko nedarot, nopīpējot paciņu dienā,izdzerot pāris alus,sēžot caurierm vakariem pie Tv, mierīgi paņem 2 cementa maisus padusē ,sasien armatūru mezglā un smīkņā par manu nodarbi. Vai ir kādi produkti,ko kategoriski nebūtu vēlams lietot uzturā-piem kafija,kola,alus, šokolāde, žāvēta gaļa?
Re: jēga kačāties
21.07.2011 22:59
visus tavus nosauktos produktus lietoju bez ierobezhojumiem..

nekas nenotiek uzreiz un ar to ir jaasamierinaas un to ir jaasaprot, ja velies sasniegt rezultatus
poh
Re: jēga kačāties
22.07.2011 05:55
banāns, neuztraucies, viss ar tevi ir kārtībā. visu nosaka ģēnētika, tapēc vienmēr būs kāds, salīdzinoši ar kuru tu būsi distrofiķis. bet, tieši tā pat, būs n-tie cilvēciņi, kuri būs distrofiķi salīdzinoši are tevi.
uzraksti, ko tu dari zālē un cik bieži. un kādi ir mērķi.
Re: jēga kačāties
22.07.2011 22:48
Nu taisu parastos standarta vingrinājumus -
vienu dienu spešana guļus,hanteļu izvēršana,mugura pie bloka sēdot 3veidi,pleci, prese
otrajā franču sp.dažādos veidos, pie bloka,,bicepsam kādi trīs veidi ar hantelēm un stieni, prese.
trešajā kaut ko uz turņika un līdztekām,,atspiešanās. Vilkšanu un pietupienus netaisu.
Skaidrs ,ka nav īpaši nopietni un pareizi,bet ka rezultāts vispār nekāds ,arī nav saprotami. Sāku iet uz zāli,jo bija uzmetusies neliela riepiņa (kādu laiku arī paskrēju) varbūt kādi 2cm ir pazuduši. Mērķi- uztaisīt izteiktākas formas-krūtis kādi10cm ,bicepsus kādus 5 cm lielākus , vēderam 5 nost,svaru prasās kādi 10kg vairāk. Svars nav mainījies gadus 15-esmu caurbira. Vēl tas, ka patīk pa vasaru uzspēlēt bumbu(futenis voļļuks) -vienu dienu zāle, otru ja sanāk tad bumbojos. Var būt tā nedrīkst-muskuļiem jāguļ un jāaug ? Varbūt nav jēga sevi nodzīt tai zālē? Skaitīt kalorijas ,gramus un proteīnus-tas jau pa nopietno.
Re: jēga kačāties
23.07.2011 01:05
nav jeegas pa to juurmalu njemties, ja gribi tiiri no ektomorfa tipinja slaidaa dabuut masu, tad tie visi kardio treninji butiba nav vajadziigi, bet nu liekas , ka pa lielam tev viss ir okey, varbuut kaadu normaalu programmu tev vajdzeetu panjemt

protams uzturam un atpuutai arii liela noziime
poh
Re: jēga kačāties
23.07.2011 13:03
man jau domāt, jāmaina programma pilnībā. jo, pārāk daudz vingrinājumu, no kuriem lielākā daļa ir nevajadzīga. ja ej uz zāli 3 reizes nedēļā, vienu dienu pietupieni+spiešana ar kājām, diena brīva, spiešana zem lenķa+līdztekas ar svaru, diena brīva, pievilkšanās ar svaru+stieņa vai hanteles vilkšana noliecienā, diena brīva. visi vingrinājumi 5x5. palasi internetā par 5x5 - kā pareizi izvēlēties svarus un kā ciklēt slodzi.
Re: jēga kačāties
25.07.2011 09:40
Vaig pareizi ēst. Daudz olbaltumvielu un lēno ogļhidrātu. Pie vainas nav "caurbira", bet uzturs. Nevaig Tev nekādus spec uztura bagātinātājus, tikai vitamīnus. Ļoti labs efekts no pirmstreniņa enerģētiķiema, uzliksie pa visiem 100%.
Egg
Re: jēga kačāties
27.07.2011 16:45
Apraksti savu dienas uzturu, cik reizes un ko ēd, domāju ka tur arī ir visa sāpe.
Re: jēga kačāties
30.07.2011 20:32
Es ari esmu ektomorfs... kad nopietni trenējos svēru ap 95-97kg vilkme un pietupieni bija 220kg spiedu 110-120 (maz, zinu). Bet eedu... tikai pārtikā man aizgāja 200Ls uz mani vienu pašu :D Tagad visa ģimene par to naudu ēdam. Patrenējos arī šad tad... tupjos ap 120 velku ari ap 120 bet spiezhu līdz 80 :D Tb nav tā ka spēka vispār nav, bet uzturs izsaka ļoti daudz ko. Tā kā jau no pirmās dienas zināju ka esmu ektomirfs, tad tā arī bija... ja ēdu 50kcal uz katru savu ķermeņa kg augu, ja mazāk, neaugu vai regresēju.

Kā arī pareizas proporcijas jāsabalansē.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 4?
Ziņa: