pec injekcijas sapes

Aizsāka pumpis 

pumpis
pec injekcijas sapes
14.09.2011 23:30
vakar ielaidu kaja 3,5 ml elljas (test-e 0,65 ml; primo 2.85 ml) un sodien kaaja ka blukis!:D uzpampusi,nenormali sap, paiet nevaru.
nu veterani, kaa jus to lietu darat? kadu " tehniku" izmantojat, lai nebutu nakamaja diena invalids? sildat? lenam/atri durat? lenam/atri ieksa laizhat?
blin, rit jasauj 1ml tests+4ml primo!! nevaru sagaidit lol.
shpoulder
Re: pec injekcijas sapes
15.09.2011 15:46
varbut sadali devu pa dalam, lai viena reize nevajag injicet.
poh
Re: pec injekcijas sapes
15.09.2011 18:47
a kāda koncentrācija prepiem (cik mg uz ml)?
ja sāp, pac vienkāršākais ir šķaidīt (piem., ar farmaka propiku). + maksimāli lēni laid iekšā, man sanāk kāda munūte uz katru kubiku. + kad iemočī, spēcīgi jamasē viss apkārt. arī kādas pāris minūtes. + močī maksimāli dziļi - adata 5 cm.
bet nu, vienalga, 5 kubikus eļļas iemočīt, man domāt tas ir baigais ekstrīms. es tā nevarētu.
pumpis
Re: pec injekcijas sapes
15.09.2011 22:40
es ari sapratu ka 5 cc ielaist bus bik pa traku lol. Nahrenizeju to primo(100mg/ml). Taisisu vienkarsu kursu ar test-e (lixus 300mg/ml) 600mg nedelja uz 12 nedeljam ar turinabolu pirmaas 4 vai 5 nedeljas 40mg diena. tikko ielaidu otraa kaja 1cc testu un pagaidam vispar nejutu ka butu spricejis.
blin 5cm adata!! tu gan mazohists?! lol. ar tadu tac kaulu var pabakstit. tas jau aukstais ierocis!.

kajai vel joprojam pizdjets, uzpampusi, apsartums- ne tur kur duru, bet kadus 3cm zemak, paiet nevaru, nerunajot par treninjiem.:/
poh
Re: pec injekcijas sapes
16.09.2011 06:31
300 koncentraacija tas jau ir daudz. lai taadu uztaisiit un notureet, lej daudz skidrinaataaja. tapeec arii saap. bet, ja tev buus tikai viens kubiks 2 reizes nedeeljaa, tad jau nebuus tik traki - katraa pusee sanaaks pa vienai reizei nedeeljaa pa kubikam.
5 cm adata nav nekas traks. pameeri saveejo - tie pasi 4 vai 5 vien buus.
kaajai pa dienu uzsmeeree jodu, uz nakti uzsmeeree medu un ar plaaksteri piestiprini parastu kaapostu lapu. naakamajaa riitaa buus normaali. ja nav saacies nopietns iekaisums, tad man tas vienmeer paliidz. ja pec 3-4 dienam saapes un iekaisums nepaaries, buus vien jaiet pie kirurga ciemos.
pumpis
Re: pec injekcijas sapes
16.09.2011 11:39
paldies par padomu.
sak jau laikam pariet. uzpampusi vel bik ir, bet apsartums ir samazinajies(vismaz nav vairs tik izteikts) un nu jau varu nedaudz palocit kaju bez sapem. kad pieceljos, tad gan gravitacija dara savu un jutu kaa muskulis piedzenas ar asinim un sap, bet kka paiet varu. bus japamegina tava recepte. jadzer daudz c vitamins lai palidz organismam.
sodien otra kaja ar bik sap pec vakardienas 1 ml, bet nekas traks...tadas patikamas sapes lol. Jaa, laikam tas benzil alkohols un benzil benzoats ir tie, kas tas sapes rada. nekas, varbut pieradisu.
pumpis
Re: pec injekcijas sapes
19.09.2011 15:16
papetiju par tam pec injekciju sapem sikak un viss izradas ir loti vienkarsi. muskulis diennakts laika uzsucot apmeram gramu elljas un apmeram 50mg aktivo vielu (testu). Tatad ielaizot kaja 1ml AS ar koncentraciju 300mg/ml pec diennakts visa ellja jau bus uzsukusies + apm 50mg no testa. Tatad pari paliks apmeram 250 mg tira testa kajaa, kas bez elljas kristalizejas un rada tas debilas sapes. tapec labak esot nemt mazakas koncentracijas prepus,jo tie uzsuksies vienmerigak.
a ja ir augsts to skidinataju saturs, tad sapes radisies injekcijas laikaa, kamer laid ieksa... nu cik nu es sapratu.
Re: pec injekcijas sapes
25.12.2011 00:53
Lai nesāpētu var pamēģināt eļļu uzsildīt
Ielaid šļircē,uzliec adatas vāciņu ieliec uzmanīgi kaut kādā celofāna maisiņā un zm silta ūdens,
tā darīju un nekāda vaina,
starp citu kājas vienmēr sāpīgāk,bet pēc pāris reizēm pāriet.
Re: pec injekcijas sapes
27.09.2013 20:40
dupsi nevar injekceet? :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 8?
Ziņa: