Pēc mīšanās ar velo uzkarst ceļgali

Aizsāka odiumz 

Pēc mīšanās ar velo uzkarst ceļgali
29.12.2011 11:19
Pa vasaru biju atsācis neregulāri mīties ar velosipēdu. Tuvojoties ziemai sapratu, ka vajadzētu izdomāt kādu alternatīvu kaut vai ņemot vērā faktu, ka nenāktu par ļaunu savest kārtībā liekos kilogramus (23g, 178cm, 82kg). Pirms 2 mēnešiem iegādājos velotrenažieri un uzsāku treniņus - 2 dienas braucu, 1 brīva, pirms treniņa 10 min iesildīšanās (staipīšanās vingrinājumi), tad 10 min uz minimālajiem pārnesumiem pākāpeniski kāpinot slodzi, 30 min aktīva treniņa ar ~80 kāju apgriezieniem minūtē pie 6. pārnesuma no 15, tad 6 min pakāpeniski samazinam slodzi un atkal 10 min staipīšanās. Pēc visa šī pasākuma fiziski jūtos ļoti labi, treniņa laikā nepiekūstu un sekoju līdzi pulsam to turot normas robežās, vienīgā problēma - uzkarst ceļgali. Pieskaroties ir jūtami siltāki un nezinu vai iedomas vai tā tiešām ir - nedaudz un nemanāmi dedzina. Parasti izstaigāju dušu, salieku kājas uz galda un pēc pusstundas karstums pārgājis. Ceļi gan jūtas it kā noguruši, jūtīgi, kaut gan arī tas, manuprāt, varētu būt galvā, jo visu laiku par to domāju. Samazināju maksimālo slodzi līdz 4. pārnesumam - tas pats. Nolēmu paņemt pāris dienas brīvas, bet nepamet sajūta, ka kaut kas nav kārtībā un atsākot treniņus būs tāpat. Varbūt kādam ir pieredze ar līdzīgiem gadījumiem vai ir idejas kas varētu būt par vainu un ko darīt lietas labā?



Edited 3 time(s). Last edit at 29.12.2011 12:57 by odiumz.
Re: Pēc mīšanās ar velo uzkarst ceļgali
30.12.2011 01:40
nu man viens celis visu laiku ir taads silts.. bet nu man vinjam bija operaacija, takaa tas ( mana gadijuma ) ir tikai normaali

un vispar, kkaadas saapes, diskomforts tajaa celii kkur ir, preciiza lokalizaacija, nekadas op, nav bijusas, kkaadu info vairaak butu okey :)
pameegini ledu paturet pie celjiem, vai pasmeereet kaadu pretiekaisuma smeeri, varbut kkaads iekaisums ( sliktaak jau nebus )
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 1?
Ziņa: