Sāp

Aizsāka Sportoju 

Sportoju
Sāp
06.03.2014 16:01
Vēlējos pajautāt citu viedokli, var būt kāds zina izskaidrojumu vai var ieteikt kādu labu speciālistu pie kā vērsties.
Jau kādu gadu nodarbojos ar sportu (kardio-, spēka vingrinājumi), lai nostiprinātu muskuļus un iegūtu sievišķīgāku formu. Visu sportošanas laiku saglabājas viena un tā pati problēma - muskuļi pēc slodzes sāp (citreiz vairāk, citreiz mazāk), īpaši, ja gadījies kādu treniņu izlaist, un šī gada laikā neteiktu, ka muskuļi būtu pārāk nostiprinājušies. Liekas, ka labākais, ko varu panākt, ir kaut nedaudz nodzīt to tauku kārtiņu, kas jau no paša sākuma nebija pārāk liela. Pati jūtu un arī citi teikuši, ka muskuļi man ir ļoti ļoti vāji un nelieli. Dažreiz pat nespēju izpildīt vingrinājumus, ko citi dara bez problēmām. Sākumā domāju, ka tas ir tikai laika jautājums, un sportojot muskuļi sāks augt, bet nekā... Jūtos kā tāda vārgule, lai gan ēdu normāli, dzeru vitamīnus. Trakākais ir tas, ka tad kad sāku ēst vēl vairāk, drīzāk tauki sāka augt, bet muskuļi nemaz.
Varbūt nepieciešama uztura speciālista kosnultācija, vai var būt sporta ārsts, kāpēc man nemaz neizdodas to muskuļus uzaudzēt, nu vismaz mazliet.
testo250
Re: Sāp
06.03.2014 21:35
tas ka sāp pēc treniniem, tas ir ok, visiem tā ir. jo, treniņu laika muskuļu šunas tiek traumētas.
par sportiskiem rezultātiem jārunā ar treneru zālē. tas maksās, bet citu variantu nav - vajag kādu specu, kurs apskatās uz tavu treniņu no malas un izdara korekcijas. un sievietei uzaudzēt muskuļus principā ir ļoti-ļoti grūti - tīri dēļ hormonālām īpašībām. drīzāk ir jākoncentrējās uz spēka izturību un tam līdzīgām lietām - apļa treniņi utt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 17?
Ziņa: