Tamoksifēns

Aizsāka martins89 

Tamoksifēns
30.06.2015 09:48
Kādas blaknes ir iespējamas no Tamoksifēna lietošanas un cik stipras ir šīs tabletītes – ar ko jārēķinās, ja tādas lieto?

Neko no ķīmijas neesmu lietojis, bet sāku domāt par Tamoksifēnu, lai samazinātu tauku aizturi krūtīs – cik palasīju internetos, tas it kā varētu palīdzēt. Agrāk biju resns, tad nometos, tad atkal pieaudzēju un tagad atkal biju nometies līdz 70kg – te attēls ieskatam (pēdējā bilde nav šā brīža izskats, sveru 73kg) : http://s738.photobucket.com/user/imk1/media/Current.jpg.html
Kā redzams, krūtis izskatās daudz maz ok pie zema svara, bet līdz ko svars ir nedaudz lielāks vai tiek iedzerts alus, uzturā pavietoti sāļi ēdieni, tad uzreiz krūtīs tā kā tiek aizturēti tauki/ūdens. 70kg visu laiku noturēt nevaru, jo ir baigais nespēks un grūti pasportot (augums 180cm).

Tāpēc interesējos par iespējām kaut ko palietot, kas palīdzētu tik vaļā no tauku aiztures krūtīs, taču krasi neietekmētu iekšējo veselību un neatstātu blaknes. Droši, ka estrogēnu blokeri, ko piedāvā lielās sporta uztura firmas šajā gadījumā ir bezjēdzīgi?
Drīzumā iešu pie endokrinologa ar šiem pašiem jautājumiem, bet visdrīzāk mani ar visu vēlmi palietot kaut ko pasūtīs pāris mājas tālāk. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma un var padalīties ar savu pieredzi, kas palīdzējis tik vaļā no fat aiztures uz krūtīm?

Gyno tas it kā neesot – pirms kādiem četriem gadiem biju jau pie viena endokrinologa, kurš nosūtīja uz pārbaudi (ar rullīti pabraukāja pa krūšu rajonu) un pateica, ka tie vienkārši esot tauki. Tad man, protams, pateica, ka jāsporto un jāievēro diēta – to arī es tā kā esmu izdarījis. Asins aina arī it kā esot bijusi ok – bet nezinu vai ārsts ir baigi tajā iedziļinājies, jo nesen ir bijusi visai slikta pieredze ar ārstu, kurš sākumā apgalvoja, ka viss ir baigi skaiti manā asins ainā, bet tad pēkšņi attapās, ka viens no rādītājiem vairākkārt pārsniedz normu – nav saistīts ar hormoniem.
testo250
Re: Tamoksifēns
02.07.2015 17:07
neuztver personīgi, vienkārši skats no malas - nečakarē sev smadzenes uz tukšas vietas, viss tev ir ok.
mazāk lūri uz sevi spoguli un mazāk spaidi sev krūtis (atrodi draudzeni labāk priekš tam).
sāc trennēties un normāli ēst, viss būs ok. pagaidām kauli un ūdens, pat tauku tur nav.
Re: Tamoksifēns
02.07.2015 18:04
...nafig Tev tur tamox?
Pie kam kad arī vajadzēs, ir jāsaprot ka tamox un jaunākas paaudzes - arimidex...pie mums laikam anastrozols(?) aizsit estrogenu receptorus... alus+chipsi = ūdens aizture pēc noklusējuma... nav tam sakars ar hormoniem. Bet bildēs neredzu nekādu iemeslu tamoxam...

ja Tev no ķīmijas krūtīs būs sāpīgi bumbuļi tad jā.. un pat tad - sākumā analīzes un TIKAI tad visi SARMveidīgie utt... jebkuru ķīmiju jāmonitorē... tai skaitā tamox.
Re: Tamoksifēns
02.07.2015 21:48
testo250 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> neuztver personīgi, vienkārši skats no malas -
> nečakarē sev smadzenes uz tukšas vietas, viss
> tev ir ok.
> mazāk lūri uz sevi spoguli un mazāk spaidi sev
> krūtis (atrodi draudzeni labāk priekš tam).
> sāc trennēties un normāli ēst, viss būs ok.
> pagaidām kauli un ūdens, pat tauku tur nav.


Kas tad īsti izraisa to ūdens aizturi un kā no tā tik vaļā? Sāli uzturā it kā baigi daudz nelietoju - arī asus ēdiens neēdu. Ūdeni dzeru normāli, ne ar domu max daudz izdzert - dienā kādi 5l salasās. Trenējos - nu jau kādi 4 gadi regulāri.
Nav jau tā, ka es esmu vienīgais, kas to tā kā pamana (lielās krūtis) - vasarā, kad kaut kur aizbraucu atpūsties pie ūdeņiem ir bijuši tupi skatieni uz krūtīm no citu puses un ir arī teikuši "eu, tev lieli pupi", arī dāmas ir teikušas.. Vienkārši nesaprotu, kas kaut ko tādu izraisa un kāpēc, jo pats it ka jūtos ļoti labi.

Mateus Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...nafig Tev tur tamox?
> Pie kam kad arī vajadzēs, ir jāsaprot ka tamox
> un jaunākas paaudzes - arimidex...pie mums laikam
> anastrozols(?) aizsit estrogenu receptorus...
> alus+chipsi = ūdens aizture pēc noklusējuma...
> nav tam sakars ar hormoniem. Bet bildēs neredzu
> nekādu iemeslu tamoxam...
>
> ja Tev no ķīmijas krūtīs būs sāpīgi
> bumbuļi tad jā.. un pat tad - sākumā analīzes
> un TIKAI tad visi SARMveidīgie utt... jebkuru
> ķīmiju jāmonitorē... tai skaitā tamox.

Vai vari ko ieteikt, lai dabīgā vaidā tiktu no tā visa vaļā - ko es varētu darīt nepareizi, ja man veidojas tāda šķidruma aizture?
Re: Tamoksifēns
04.07.2015 10:37
Ja Tev ar hormonu līmeņiem ( kortizols, testosterons, estrogēni) viss kārtībā un ginekomastija ir izslēgta, tad vienkārši audzē lieso masu. Nu nevar gribēt smuku krūšu muskuļu reljefu un dzert aliņus + ēst kalorijām bagātas uzkodas.
Re: Tamoksifēns
09.07.2015 21:34
es lieku uz kaut kādu tauku slāni, bet neredzu neko tādu, par ko cepties.
Par kaut kādu ūdens aizturi, jeb tūsku, var runāt ka plaukstu dūrē nevari savilkt... man tā mēdz būt :) Bet atkal jau... kofeīns te dara brīnumus.
Nu ja briesmīgi gribas kaut ko palietot... winstrols ..paralēli samazinot treniņu darba svarus. Principā... vajadzētu bik pažūt... jo ūdeni paspiedīs ārā
Re: Tamoksifēns
17.07.2015 18:45
Nesaprotu, par ko uztraucas šis trennētais, smukais vīrietis? Rīt krūšturi viņam nopirkšu :D
Re: Tamoksifēns
20.07.2015 09:19
Mateus Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> es lieku uz kaut kādu tauku slāni, bet neredzu
> neko tādu, par ko cepties.
> Par kaut kādu ūdens aizturi, jeb tūsku, var
> runāt ka plaukstu dūrē nevari savilkt... man
> tā mēdz būt :) Bet atkal jau... kofeīns te
> dara brīnumus.
> Nu ja briesmīgi gribas kaut ko palietot...
> winstrols ..paralēli samazinot treniņu darba
> svarus. Principā... vajadzētu bik pažūt... jo
> ūdeni paspiedīs ārā

Jā, bieži ir vājums un lai sakoncentrētos slodzītei izmantoju gan kafiju pirms treniņa, gan preworkout (nelietoju kopā - parasti izmantoju vienu no minētajiem).
Attiecībā uz winstrolu - to varbūt ap kādiem 30. Šim būs vajadzīgs pct un negribās spēlēties savā vecumā ar dabīgo testu. + tagad jau kauli krakšķ un pa brīdim palietoju Animal Flex.

Biju pie endokrinologa. Izčamdīja un pateica to pašu, ko jūs - ka tas nav gyno un ir kaut kāda aizture šajā vietā. Neko īsti nevarot darīt, tā vienkārši ir. Ja baigi traucējot, tad jāiet pie ķirurga.

kachenite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nesaprotu, par ko uztraucas šis trennētais,
> smukais vīrietis? Rīt krūšturi viņam
> nopirkšu :D

Teorētiski es varētu arī tikai aizņemties ;)



Edited 1 time(s). Last edit at 20.07.2015 09:21 by martins89.
Re: Tamoksifēns
21.07.2015 13:53
Man liekas, ka tikpat nopietni varētu ārstēt arī tādas cilvēku anatomiskās īpatnības kā sprogainus matus, atkārušās ausis, vai 49. izmēra pēdu.
Kāpēc gribi krūšturi tikai aizņemties? Var dabūt arī speciālo, sporta treniņiem domāto krūšturi :)
Re: Tamoksifēns
12.01.2016 17:48
Murgs. Nu baisi interesē, aizej pie onkologa - ķīmijterapeita maksas vizītē un pastāstīs, kam un kāpēc dod tamoksifēnu!
Blaknes ari palasīt būtu vērts. Šausmas.
Re: Tamoksifēns
16.01.2016 14:50
Tamoxifenu nedod ķīmijterapijā ;)
Tamoxu lieto arī krūts vēža profilaksei, ne tikai ārstēšanas laikā.

Vēl tamxu lieto ar lai ārstētu ginekomastiju, ja ta ir saistīta ar estrogenu... kas ir kačaku gadījums.

Blaknes - strādā ka osteoparozes preventīvs preparāts

Ja ir dziļo vēnu tromboze, tad protams lietot nevajadzētu, bet tad arī ar steroīdiem ir ĻOTI jāuzmanās...

Bet ko tieši "smail" domāja ar šo postu ...kas to lai zin

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Tamoksifēns
16.01.2016 15:20
Raksta ka ginekomastijas neesot. Tad tamoxu nevajag.
Tamoksifēns nav ĶT, tomēr visplašāk viņu lieto onkoloģijā. Pārsvarā tām, kam ir bijusi OP un ĶT pie Er+ audzējiem. Lieto ilgstoši, profilaksei. Attiecīgi pacientes ir onkologa novērošanā, onkologi viņa blaknes labi pārzina.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.01.2016 15:31 by smail.
Re: Tamoksifēns
16.01.2016 15:36
Taisnība, parasti lieto onkoloģijā.
Bet no tā ko lieto sportā, absolūti lielākā daļa ir izdomāta kam citam.
Gonadotropīnu (Pregnyl) arī nelieto lai "olas iedarbinātu". Ka arī Nandralona dekanoātu šķiet plaši izmanto apdegumu gadījumā un aknu "ārstēšanai"... aids slimniekiem utt... (Latvija ja nejaucu aptieka bija tikai Retabolils ar 50mg/ml). Bet tadas lietas kā Boldenons, Trenbolons... medicīna uz cilvēkiem nepielieto vispār. Tikai veterinārijā...atkal jau - ja nejaucu.

Sports jau vispār tāda - cita zinātne. Bet protams, ka tik un ta jāmonitorējas utt. Kā arī reizēm pie gyno labak noder piem arimidex... katra ziņā... VISU kas tiek lietots, ir jāvar pamatot KĀDĒĻ... steroīdi ir viens, bet visu pārējo gūzmu tomēt ir jāprot lietot.

Man caur paziņu loku ir zināmi 2 infarktu gadījumi zem 30 gadu vecuma. Tur gan iemesls nebija tieši nepareizi lietota ķīmija, bet pārslodzes. Spēka daudz, gaļa daudz, asinsvadi daudz... to visu jāsūknē utt...

Un vispār... es esmu par to, ka ķīmiju jo mazāk jo labāk :) Bet vēl labāk, vispār bez :) Bet es arī saprotu katru kas to lieto.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Tamoksifēns
17.01.2016 12:04
Nu kačoki pa savam visu izmanto. Pievienojot tiem ko Mateus minēja arī insulīnu, ketotifenu, pentoksifelīnu, tiroidālos hormonus (T3,T4), furosamīdu, bromokriptīnu, metformīnu... Šiem preperātiem nav ne gala ne malas, šī ir tikai maza daļa un pilnīgi visus sportā izmanto kkam citam nekā sākotnējie tie bija paredzēti. Tapēc arī parasti nezinātāji tik ātri un effektīvi sev kko nokauj organismā, jo nezin ne to kas tas ir ne kam tas ir paredzēts orģināli ne arī to kapēc to izmanto sportā, parasti viss tiek lietos - man čoms teica ka "afigenā" manta :) Bet patiesībā tas ir skumji...
Re: Tamoksifēns
17.01.2016 17:13
Tev taisnība SourBIll
piekrītu pa visiem 100%
Un tādi ir, es domāju, 95% no visiem lietotājiem :(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 15?
Ziņa: